Enkle DIY -ideer til barnebursdager har mange fordeler. For det første lar de oss fokusere på de andre aspektene ved festforberedelse. I tillegg kan de ofte gjøres sammen med barn. Dette vil igjen oppmuntre de små til å være mer selvstendige og realisere sine egne kreative smykkerideer. I dag har vi noe spesielt for Harry Potter -fans og for alle som liker denne glitrende effekten. Og som nevnt, er denne ideen ganske enkel å implementere. Ikke desto mindre må det tas hensyn til detaljene. Så vær nok oppmerksom på både bildene og de skriftlige instruksjonene våre.

Så få er materialene som kreves for disse DIY -ideene

DIY ideer materialer og ideer

DIY ideer om temaet golden snitch

Golden snitch er et av symbolene i Harry Potter -historien. Faktisk er det en av de viktigste av dem. Den representerer en gullkule, men samtidig har den sølvvinger og disse er knyttet til et gammelt spill. De går tilbake til 1200 -tallet.

The Snitch er en del av de like berømte Quidditch -spillene. Du vil finne interessant mer informasjon om dette emnet på lenken under . Men vi vil bli litt lenger om emnet “DIY -ideer”. Fordi gullsnitsen er et takknemlig felt i denne forbindelse. Ideen er ganske enkel når det gjelder design og samtidig konvertibel. Den magiske bakgrunnen og fargene gjør det fortsatt ganske spektakulært. I det følgende tilbyr vi deg konkrete instruksjoner, og deretter legger vi til flere DIY -inspirasjoner om det samme emnet.

Prøv å kutte vingene til riktig størrelse

DIY ideer kutte ut vingene

Materialene som brukes

Du kan jobbe med bare noen få materialer for å implementere disse og andre DIY -ideer. Guiden vår er et veldig godt eksempel på dette. I dette tilfellet trenger du Rocher -sjokolade i gylne innpakninger. Selvfølgelig kan du også bruke annen sjokolade som er pakket inn i et lignende papir. Deretter trenger du en klebrig også i gylden farge. På bildet kan du se hvordan det skal se ut for at prosjektet ditt blir godt implementert. Gjennomsiktige limprikker er best for å bringe de enkelte elementene sammen. Ha praktisk og ikke for stor papirsaks tilgjengelig.

Du kan prøve lokk i forskjellige farger og med forskjellige mønstre

DIY ideer flotte vinger

Metoden

Materialene er få, enkle, og realiseringen av slike DIY -ideer krever ikke for mye innsats. I tillegg kan de tilpasses din egen smak og ideer! Fjern alle tilleggselementene og la bare gullinnpakningene være på. Du kan brette doilien i fire og deretter (som på bildene) kutte ut små vinger. Du trenger to for hver enkelt pralin. Uansett hvor presist du kutter ut vingene, vil det sannsynligvis være noen forskjeller i størrelsen på disse. Slik er det i hvert fall for de fleste av oss! Så juster dem til hverandre slik at de danner omtrent de samme parene med hverandre. Påfør limet på den bredere siden og fest det til sjokoladen.

Match de forskjellige vingene med hverandre for denne DIY -ideen 

vinger tilpasser diy ideer

Kombiner disse DIY -ideene med andre dekorasjoner

Dette er en grunnleggende idé for dekorasjon, og den kan integreres veldig fint i andre større konserter. Det mest åpenbare ville være en Harry Potter -fest, men du kan kombinere dette med andre eventyrlige og livlige emner. Du kan til og med tenke på et spill som har å gjøre med opprinnelsen til den gylne sniksen?

Vi ønsker deg mye moro og god appetitt mens du spiser sjokoladen på slutten av barnefesten!

Du kan påføre pærelimet på den tykkere siden av vingene 

DIY -ideer bruker lim

fantastiske praline diy ideer

Tilpass disse DIY -ideene for å matche dine egne ideer og stil

tilpasse instruksjoner DIY ideer

Hvite vinger og gullfarget emballasje til sjokoladen – en så flott kombinasjon vil også være mulig

DIY ideer (18)

DIY ideer sølvvinger

DIY ideer hvite vinger

Ekte dyrebare brikker kan lages av disse DIY -ideene DIY ideer fantastisk idé

DIY -ideen er enkel, men alt kan presenteres på et gullfat for å forbedre effekten

DIY ideer fantastisk sjokolade

DIY ideer mange symboler

DIY ideer med vinger

DIY ideer sjokolade godteri i hånden

Det ville absolutt være en passende idé for en bursdagsfest for barn

diy-ideas-tray-with-great-wings

DIY ideer i en bolle

Noen flere flotte variasjoner på den samme DIY -ideen

DIY ideer vinger laget av fjær

DIY ideer god sjokolade

DIY ideer som en gaveide