Beregn kaloriforbruket sunt kosthold og mosjon

Alternativer for å beregne kaloriforbruk

La oss være ærlige. Tror du virkelig at beregning av kaloriforbruk fungerer? Visst, dette hjelper, men mange andre faktorer spiller også en rolle. Det er matvarer som brenner fett! Med disse bør du ikke beregne kaloriene, men heller sørge for at du spiser så mye du kan.

Beregn kaloriforbruket

Beregn kaloriforbruk håndklokke tilbehør

På den annen side er det andre matvarer som umiddelbart avsettes i fettavsetningene i kroppen vår. I denne forstand er 20 kalorier lik 200 fra mat som er bra for helsen vår.

Lavt kaloriinnhold

Beregn kaloriforbruk sunt kostholdsprogram

Nei, vi sier ikke at kaloriforbrukskalkulatorer er en absolutt overflødig ting. Men vi vil at du skal vurdere dette i en bredere sammenheng. Du bør også være oppmerksom på at å beregne kalorier hver dag kan være kjedelig og dårlig for psyken i det lange løp … i hvert fall for de fleste.

Du vet ikke hvor mange kalorier alt er, kan du? Du bør huske riktige mengder og proporsjoner av de fleste matvarer og lytte til kroppen din.

Lytt til kroppen din!

Gå ned i vekt med glede laksegrønnsaker sitron

Fett kjøtt kan inneholde fordelaktige stoffer. Så det er bedre å ta en liten bit og kombinere den med en vitaminrik salat som reduserer fett. Spis desserter som i tillegg til sukker også inneholder frukt som er bra for helsen.

Drikk minst 1 liter vann om dagen

Beregn kaloriforbruket drikke vann

Beregn mer fysisk aktivitet i stedet for kalorier

Kaloriberegningen kl Sportsaktiviteter er alltid veldig relativ. Vi prøver alltid annerledes. Standardtallene for forbrenning av kalorier som er gitt er alltid relative. Tommelfingerregelen er å prøve å finne ut hvilke matvarer som vil gi deg energi før du trener. Du bør også finne ut hva som gjør at magen din føles lys. Hvis du kan gjøre det, vil du automatisk kutte kalorier og ta kalorier som raskt blir brent under trening. Hvis øvelsen er litt senere, kan du ikke spise så mye etterpå. Du kan bare ikke gjøre det om kvelden, slik at du kan sove godt. Som et alternativ til kaloriforbrukskalkulatoren kan du utvikle en strategi som fokuserer på sportsaktiviteter og deres vellykkede implementering. Dermed vil du både lykkes med å forme kroppen din og redusere forbruket av kalorier på en helt naturlig måte.

Kaloriforbruk under trening

Beregn kaloriforbruk kaloriforbruk sport hoppetau

 Tren på treningsstudioet

kaloriforbruk elliptisk maskin fitness aktive sportsklær

 syklus

kaloriforbruk sykkel sykling kalorier kalori forbruk sykling

Kaloriforbruk mens du jogger

kaloriforbruk jogge ute med kjæresten gå ned i vekt

 Tren hjemme hvis det er mulig

kaloriforbruk jogge hjemme treningsstudio på tredemølle

 Gå en tur i parken

kaloriforbruk gå en tur brenne kalorier kalori forbruk sport

 svømme

kaloriforbruk svømming bryst svømming kalori nedgang med svømming

 Gå ned i vekt med pilates

pilates kaloriforbruk under avanserte treningsballballøvelser

 Yoga øvelser 

kaloriforbruk av yoga i sport yoga reduserer kaloriforbruket

 Zumba

zumba beregne kalori forbruk sport zumba kurs

Matvarer som ikke trenger å beregne kaloriforbruket

Vi har allerede diskutert dette. Det er matvarer som hjelper oss å forbrenne flere kalorier og fett. De kan deretter spises uten å måtte beregne kcal. De skal til og med være en aksent i mat. Her er noen av de som vi enkelt kan finne og konsumere i hverdagen.

Sunn fersk mat

Beregn kaloriforbruket sunt å spise salat

fullkornsprodukter er alltid en veldig god idé i denne forstand. Kroppen vår klarer å brenne dem veldig raskt. Så med dette valget kan du unne deg det doble alternativet.

Cherrytomater med mozzarella og basilikum

Beregn kaloriforbruket sunt å spise tomatmozzarella

Fisk, blåskjell, magert kjøtt er også noe som raskt absorberes av kroppen. Dette kan raskt konverteres til energi, som du deretter bruker mens du trener eller jobber.

Lavt kaloriinnhold

Beregn kaloriforbruk kaloriforbruk Unngå fet mat

Fettfattige meieriprodukter eller sunne tilsetningsstoffer (hvitmuggost) er også en veldig god idé. Linser og paprika, så vel som andre Bønne produkter også bidra til å fremme metabolisme.

Avokado med egg til en matbit

Beregn kaloriforbruket sunt å spise egg i avokado

Så synes du fortsatt det er nyttig å beregne kalorier? Vær omtrent klar over tallene der. Det er nok til å ta den riktige avgjørelsen intuitivt når du handler.

Frukt til dessert

     Beregn kaloriforbruk kaloriforbruk sunt å spise frukt