Når det gjelder tapet med blomster, står du overfor et rikt utvalg av stiler. Fordi ikke alle blomstertapeter er like. Og verden med blomsterbakgrunner er like mangfoldig og mangefasettert som blomster- og plantens verden. Uansett om du liker blomstertapeter i en romantisk herregårdstil, med moderne mønstre eller rettere sagt i et nostalgisk vintage -utseende, sørger de alltid for en harmonisk atmosfære og en frisk, livlig atmosfære. En Floral tapet Men det trenger ikke bare å være leken om våren eller fargerikt om sommeren. Mange produsenter tolker sine blomsterbakgrunner av høy kvalitet i en rekke livsstiler – grei og minimalistisk, popkultur og uvanlig eller ganske enkelt abstrakt og intuitivt.

klassisk blomstertapet

Bakgrunn 32800-1 A.S. Création Urban Flowers

Blomster & skjøre: blomstertapeter i en romantisk herregårdstil

Et tapet med blomster i en romantisk herregårdstil er spesielt viktig. Her imponerer blomsterdekorene med sine veldig delikate og skjøre design i en lys og behersket fargepalett. I herregårdsstilen er det fremfor alt et sted for detaljerte og fine blomstertapeter, som ofte forsterker det lette og avslappede inntrykket med akvarelloptikk eller tekstilstrukturer. Leken Bakgrunn i delikat rose, myk blå, crème eller aprikos skape den perfekte bakgrunnen for blomster av alle slag og kan ideelt sett kombineres med naturlige materialer og lyse møbler.

blomster tapet romantisk landlig stil

Bakgrunn 358731 Livingwalls Djooz 2

Den samtidige blomstereng: moderne blomstertapeter

De nåværende livstrendene gir deg mange muligheter til å designe tapetet ditt med blomster på en mer moderne og moderne måte. Sensual Art Deco -tapet i en ekstravagant fargepalett eller slående blomstertapet i retro -utseendet på 60- og 70 -tallet viser seg for eksempel å være veldig trendy og veldig stilig. Men beherskede skandinaviske tapeter og eksotiske veggbelegg er også egnet som moderne tapeter for en meningsfull veggdesign.

Den moderne tolkningen av blomstertapetet er ofte overbevisende på grunn av kontrasten mellom naturlighet og skjørhet i blomster og det slående og enkle designet i sterke farger og konsise konturer. Dette skaper en symbiose av naturlig eleganse og kunstnerisk ekstravaganse. Ofte setter grafiske og geometriske elementer et kontrapunkt til de blomster- og dynamiske designene og skaper dermed uvanlige kontraster.

blomstertapet små blomstermønstre

Bakgrunn 363171 A.S. Création Palila

Skandinavisk blomstertapet i en stille estetikk

Den skandinaviske innredningsstilen er preget av nordisk klarhet, lineære konturer og organiske former samt en uopphisset og behersket fargepalett. Et skandinavisk tapet med blomster er overbevisende på grunn av sin subtile og stille estetikk, som er upåfallende og likevel så stimulerende. Du kan nyte den harmoniske kombinasjonen av monokrom, enkel eleganse, subtile og fine design og en viss balanse. En frisk ungdommelighet og urban sjarm kommer også til uttrykk i den skandinaviske stilen, spesielt gjennom grafiske dekorer.

skandinavisk blomstertapet

Fototapet rose 1 DD110741 Livingwalls Vegger av Patel

Dra på en verdensturné med blomstertapeter!

Et tapet med blomster trenger ikke alltid å være de lokale veggblomstene. Mange påvirkninger fra forskjellige kulturer og land spiller også en uttalt rolle. For eksempel, takket være et blomstertapet, kan du ta en mental tur rundt i verden fra sofaen din og utforske de mest eksotiske plantene på jorden. Med blomstermotiver fra jungelen full av fargerike fugler, dyr og sommerfugler, skapes en sprudlende atmosfære i dine fire egne vegger som utstråler ren joie de vivre.

blomstertapet ny bod

Bakgrunn 362021 A.S. Création Neue Bude 2.0

Asiatisk blomstertapet for et raffinert interiør

Blomsterstrukturer tas også opp i asiatisk stil og tolkes litt mer abstrakt, men ganske genialt. For eksempel er et blomstertapet i Fjernøsten -stil preget av beherskete og naturlige farger som svart, grått, krem, sennepsgult og rødt. De organiske designene skaper en magisk teft. Subtile natur- og papirutseende, uskarpe effekter og svært detaljerte mønstre beriker også den edle sjarmen til blomstertapeter.

livingwalls blomstertapet grått

Bakgrunn 359543 Livingwalls

Flower power: Gjenopplev fortiden med blomstertapeter!

Med et blomstertapet kan du ikke bare skape et livlig interiør, men du kan også gå på en liten reise gjennom tiden. Reis tilbake til 1700 -tallet eller enda tidligere, og forvandle rommene dine til et slott med elegant blomsterbarokk tapet. Nostalgisk vintage tapet med blomster gir umiskjennelige aksenter gjennom filigran eller storskala mønstre samt uttrykksfulle kontraster, mens finere, lekne dekorer lover mer frihet og kreativitet.

retro blomstertapet

Bakgrunn 362921 Livingwalls Cozz

Slottshagen i dine fire vegger: blomstertapet i historisk stil

Med et praktfullt barokk tapet med blomstermønstre kan du leve på en majestetisk måte og forvandle hjemmet ditt til et edelt slott. Med praktfulle blomstermønstre, frodige buketter og lekne blomstertenner inspirerer dekorative tapeter selv de mest krevende seerne. Blomstrete tapeter i historisk stil er ofte veldig stilige og elegante i uttrykksfulle farger som lidenskapelig rødt, majestetisk blått, ekstravagant svart, grått eller uskyldig hvitt. Svært ofte gir edle metalliske aksenter prikken over i’en og forvandler bakgrunnsbilder til virkelige kunstverk.

gull aksenter blomstertapet

Bakgrunn 306576 Arkitekter Paper Metallic Silk

Blomstertapet i art deco -stil: blomstermønstre & sensuell eleganse

Art Deco -stilen står for lidenskap, ekstravaganse og overflod. Det ser alltid veldig raffinert og elegant ut på samme tid. Bakgrunnsbilder i denne stilen spiller ofte med kontrasten mellom blomsterstrukturer og futuristiske mønstre. Fargepaletten er alltid veldig uttrykksfull og umiskjennelig. Et blomstertapet i bensin, svart og gull, mosegrønt, sennepsgult eller dypblått skaper en sofistikert og rett og slett intellektuell teft for å få deg til å føle deg bra. Et Art Deco-tapet med blomster kan ideelt sett kombineres med gyldne hjemmetilbehør og vintage møbler av høy kvalitet laget av mørkt tre.

organisk mønster blomstertapet

Bakgrunn 363106 A.S. Création Palila

Fototapet med blomster for en autentisk blomsterdesign

I tillegg til de mange blomstertapeter med blomster, fortryller også fototapeter med realistiske blomster. Med et fototapet med blomster kan du ta med en sommerlig, fargerik blomstereng inn i hjemmet ditt hele året, eller du kan gjenoppleve glansen av en frodig blomsterbukett. Et naturtro blomstertapet skaper et nesten tredimensjonalt inntrykk, slik at blomstene fremstår nær nok til å berøre og du har følelsen av å nyte den delikate duften av roser, tulipaner og lavendel.

bukett blomstertapet

Fototapet bukett noir 1 DD110631 Livingwalls Vegger av Patel