resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon av lysende overflater

Bruke resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon – kreative ideer inspirert av naturen

Vil du friske opp et rom? Hvordan kan du gjøre det? Forresten, også ved å bruke restestubber!

Dette minner deg om din plass i naturen og om vår makt til å bestemme om du vil ødelegge den eller bevare den.

Stubbene kan brukes som podier på badet. De kan også tjene som stativ for planter i stua eller som bord eller seter på badet. De kan samles rundt et stort trebord og skape et koselig sosialt område. Faktisk er fantasien din den eneste rammen for mulighetene for å bruke stubbene.

Eklektiske kombinasjonsalternativer

Trestubbene har stort potensial. De kan lage en flott mosaikk i et kreativt interiørdesign. Tenk deg følgende muligheter: “Skiver” laget av tre danner en sti i hagen din eller noen få fargede stubber for å krone interiøret. Du vil like et funky element som dette, ikke sant??

Disse furu -setene, malt i fluorescerende farger, er i tillegg utstyrt med speilflater av pleksiglass. De skaper veldig smakfullt funksjonaliteten til trestubbene som skal tolkes på nytt. Om natten vil de ha en fantastisk effekt ute.

Aluminium møter tre

I brikkene til den israelske designeren fører overflod til et utmerket resultat. Hun laget en installasjon fra noen sypressestubber og aluminiumsgjenstander og satte dem opp rundt huset.

Utgangspunktet er representasjonen av den moderne måten å bevare treet på i slank, tverrgående aluminiumsbekledning. Aluminiumet ser ut til å ha blitt avslørt under støpeprosessen. Et tilfeldig visuelt spill av brent tre og aluminiumsfelger gir fantastiske resultater. Ikke tro på det?

Dette er også et symbol på forbindelsen mellom det flytende aluminiumet

resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon av aluminium

Hjemmelagde møbler fra stubber

Fordelene er like viktige som å plante trærne. Integrer litt natur i hjemmet ditt og transformer treet takket være et selvlaget prosjekt. Nå vil du virkelig forstå poenget med å bruke det igjen. De såkalte “overflødige” objektene kommer i bruk igjen. Det er her interesse, fokus på detaljene og klare linjer kommer sammen for å lage fantastiske hjemmelagde stykker!

Forfatteren av dette prosjektet samlet tømmerstokker og brukte det til å lage møbler som et salongbord og edderkopplignende stol. Den ønskede formen ble oppnådd med en akse, meisel og en klubbe. Nå har disse møblene en dobbel betydning.

De er miljøvennlige og skaper en emosjonell, man kan til og med si lidenskapelig atmosfære

Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon lenestolbordplate

Rytterhest av tre

Trestubber kan også gjøres om til organiske leker. Man kan enkelt oppnå dette ved hjelp av talentfulle artister.

Rytterhesten av designer Hilla Shamia er et eksempel på dette. Dette er et fantastisk møbel.

Dette utstråler fortsatt stubbens naturlige skjønnhet

resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon gyngehest

Unike vaser laget av trestubber

Det rustikke møter det moderne i eksemplene nedenfor. Kombinasjonen er absolutt vellykket, og den passer for alle hus. Dette ble laget av designeren Trine Andersen. Hun hentet inspirasjon fra de skandinaviske omgivelsene. Inne er det et keramisk krus. Du kan ta den ut derfra. Det bidrar til integriteten og det unike utseendet. Det understreker også det naturlige aspektet ved å ligne en blomst.

Du kan plassere disse vasene fantastisk på en vinduskarmen eller på et salongbord i stua

Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjonsvaser

Slapp av som i landet

Den enkleste måten å sette opp trestubbene på er fortsatt den naturlige. Du kan gjøre det med stykket Stubbbord Naken trestamme krakk sete se. Med noen få slike planter trenger du ikke lenger en sofa. De kan brukes som arbeidsflater, nattbord og seter på badet. Dette er lufttørkede trebiter, og de ble utsatt for noen viktige prosesser. De ble kunstig tørket, jevnet, glattet og slipt sidelengs. Overflaten er polert. For å oppnå nye ideer er det bare å gå en liten tur og finne nye stubber.

De ble kunstig tørket, jevnet, glattet og slipt sidelengs

Resirkulert stubbe i interiør og dekorasjonsseng

Gå rundt eiketreet

Hvor er det bedre å sette opp kunstverk av tre enn i hagen. Hvert tre har sin egen historie og hver ring og hvert spor av ufullkommenhet taler for aldring og kamp med naturen.

Bane deg vei med gjenbrukte trestubber som på bildet nedenfor. Dette eksemplet kommer fra porteføljen til Sweetlake Interior Design Studio. Nå vil minnene inneholde et slående bilde. I det spesifikke tilfellet mistet kunden et eik med en sentimental verdi, og teamet tok det tilbake til hverdagen i form av denne baningen for veien.

Er du en fan av tre og bølger som bringer naturen nærmere deg? Vil du ha det kloke utseendet på stubbene i hjemmet ditt? La ideene ovenfor inspirere deg til å lage nye kreasjoner!

  Et utendørs sittegruppe laget av trestubber – god idé, ikke sant??

resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjonsbordkrakk utenfor     Praktisk og uvanlig sidebord Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon sidebord kompakt stol

Gruppert avføring laget av trestubber og klassiske lenestoler i mellom

Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon lenestol krakk idé natur

Mørk lakkert massiv trestubbe fungerer som salongbord

Resirkulert stubbe sammenflettet i interiørdesign og dekorasjon lenestol rotting

Elegant, slående sidebord på bena

Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjon bord lys tre naturlig vase

Lavt lite bord laget av resirkulert stubbe

Resirkulert stubbe i interiørdesign og dekorasjonsben