CT -skanner i et barnesykehus nautisk design original mindre stressende

Alle vet at sykehusinnleggelse ikke er en hyggelig opplevelse, spesielt for barn. Presbyterian Morgan Stanley Children’s Hospital i New York er et typisk eksempel på et mindre belastende anlegg etter å ha installert en CT-skanner i piratstil. Da det var på tide å bytte ut den gamle CT -skanneren, valgte sykehuspersonalet en skanner med lavere stråledose og en bemerkelsesverdig design.

Det ser ut til at de små pasientene på en av de største barneklinikkene i hele landet vil sette pris på dette sjørøverskipet. “Det er ingen skumle pirater på den – det er en pusepirat og en som ligner Curious George.” – sier Dr. Carrie Ruzal-Shapiro, overlege ved pediatrisk radiologisk avdeling. – Foreldrene likte også godt det nye oppkjøpet. Det er mindre skummelt for barna dine.

Registrert sykepleier Naomi Hawkins sier at den beste tilbakemeldingen hun har fått er “skynd deg og kom ut så jeg kan spille”

CT -skanner på et barnesykehus i New York

Mønstret CT -skanner i et barns nautisk design på bildet

Animerte helter gleder de små pasientene

CT -skanner på et barnsykehus nautisk design ape -pirat

Svært teknologisk og leken på samme tid

CT -skanner i en barneklinikk nautisk designglede

Den nye CT -skanneren med lavere stråledose

CT -skanner i barnesykehus med nautisk design

Mindre skumle opplevelser i klinikken

CT -skanner på et barnesykehus nautisk design new york  En hel barneverden CT -skanner i et barnsykehus nautisk design piratstil

Legene diskuterer det nye oppkjøpet

CT -skanner på et barnsykehus nautisk designteknologi

Enkelt og raskt

CT -skanner i en barneklinikk nautisk design lekende design sjøtema