Containerarkitektur bemerkelsesverdig containerhus hus laget av containere

Bor i en container: kreative containerhus fra Europa

Nye tider gryr for eiendomsmarkedet. Byggebransjen blomstrer og mange ser på den nåværende lave renten som en mulighet for sitt eget hjem. Men her har det utviklet seg en ny trend som sakte men sikkert får fotfeste i Europa og blir mer og mer populær: containerhuset.

Spesielt i Tyskland forbinder mange en boligcontainer med akuttinnkvartering, men containerhus er langt mer enn funksjonelt boareal som en nødløsning. I mellomtiden bygges det også drømmeaktige husvarianter i Europa, som er preget av unik kreativitet og bør betraktes som en inspirasjon for hver arkitekt, containerhuseier eller de som ønsker å bli det. La deg imponere over de fem mest kreative containerhusene fra Europa og finn ut hvilke fordeler du kan forvente av et containerhus, samt hva som kreves for å konvertere en enkel sjøfraktcontainer til et stilig hjem.

Containerarkitektur

Containerarkitektur Containerhus Kjøp hus fra containere

CG Architectes maison Crossbox Container Architecture Containerhus

Konvertering av en enkel sjøfraktcontainer til et stilig oppholdsrom

Grunnlaget for hver levende beholder er den “bare” metallbeholderen som brukes til transport av sjøfrakt over hele verden. En brukt beholder kan vanligvis kjøpes for rundt 1.000 euro (se for eksempel på https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), mens selskaper nå også har spesialisert seg på å tilby ferdige bomoduler som kan kombineres individuelt.

Hvis boligcontaineren er permanent bebodd på ett sted, kreves det i de fleste tilfeller en “byggetillatelse”. Mer detaljert informasjon kan fås fra alle kommunale bygningsmyndigheter.

Bor i en container bemerkelsesverdige containerhus

Containerarkitektur bemerkelsesverdige containerhus over hele verden

Hvis en sjøkontainer skal bli et nytt hjem gjennom ditt eget bidrag, trenger du fortsatt noen spesialister, for eksempel elektrikere eller varme- og energikontraktører, slik at lovfestede retningslinjer for opprettelse av nytt boareal kan overholdes og bekreftes av faglig kompetanse . Som med et Bauhaus handler det også om å garantere sikkerhet, som konstruksjonsingeniører er spesielt nyttige for når vegger fjernes fra sjøkontaineren og gulv legges til. Stabilitet er ikke et spørsmål en bygningseier må forholde seg til, men en nødvendighet som er forankret i loven.

I tillegg må du forvente følgende arbeid hvis du også vil konvertere en sjøkontainer til et containerhus:

– urbane vann- og avløpstilkoblinger

– Tilkobling til strømnettet

– Obligatorisk i Tyskland: varmeisolering av energi

– Montering av vinduer og dører

– om nødvendig, trappinstallasjoner

– Varmeinstallasjon

– Bygging av sanitæranlegg

– Legging av elektriske ledninger

– muligens kledning av innerveggene foret med varmeisolering, for eksempel med gipsplater

Containerarkitektur bemerkelsesverdige containerhus bor i containere

Livskvalitet for alle krav

En levende beholder kan utvides og utvides etter behov. Med Flex opprettes vindusinnløp, fjerning av sidevegger etterlater store oppholdsrom ved flere tilstøtende boligbeholdere, og åpninger i containertaket tillater konstruksjon av flere boligbeholdergulv med tilhørende innvendige trapper. Det er ingen grenser for fantasien, som de fem mest kreative containerhusene fra Europa vil vise.

Cargo Box House Container Bygge containerhus

Containerarkitektur bemerkelsesverdige eksempler på containerhus

Container Homes Seattle containerboliger

Og det er nettopp her at containerhus utgjør en reell utfordring for mange arkitekter eller interiørarkitekter. Mye kan faktisk trylles frem fra de rektangulære beholderdimensjonene, og til og med edelt luksusareal på flere hundre kvadratmeter kan opprettes. Enten du har et bassengområde foran boligcontaineren, med en stor terrasse eller en takhage, som enfamilie- eller flerfamiliehus, som et hagehus eller som feriebolig for feriegjestene dine, kan boligcontainere brukes på mange måter.

De tilbyr fordelen at de kan implementeres når som helst, slik at ingen er bundet til ett sted på grunn av sitt eget hjem. Med et containerhus blir flytting barns lek.

Etterspørselen etter de rimelige boligmodulene øker kontinuerlig, og arkitekter og produsenter fra eiendomsbransjen oppdager boligcontainere for seg selv, sin kreativitet og selvfølgelig salg. Med et containerhus, tjener selskaper fra et bredt spekter av bransjer, så vel som mennesker i alle aldre som ønsker å ha sitt eget rike innen bare noen få uker, som de ikke trenger å bruke mye penger på..

Containerarkitektur Containerhus Containerhus Kjøp

Containerarkitektur Containerhus Bygg et containerhus

Levende beholdere – de 5 mest kreative leveideene i Europa

En 40-fots container med en lengde på 12,19 meter og seks 20-fots containere med en lengde på 6,096 meter ble satt sammen for å danne en av de fem mest kreative levende containerne i Sverige. I øverste etasje gir 32, 28 kvadratmeter god plass til å sove og bade. På den tilstøtende balkongen kan du spise frokost komfortabelt på den ene siden av huset, mens du på den andre siden av containerhuset kan nyte panoramautsikt gjennom en full vindusfront.

I underetasjen er seks boligcontainere stilt opp etter hverandre og sideveggene til de fire sentrale boligcontainerne er fjernet slik at det er blitt til et stort rom, hvorfra kjøkkenet, kontoret og gjestetoalettet er plassert i sideområdene. Det nedre boarealet er nesten 90 kvadratmeter. Utsiden er kledd med naturlig tre, noe som gir containerhuset en stilfull sjarm.

Containerhus kjøpe containerhus Europa boligcontainere

Et perfekt eksempel på en kreativ og unik design er et containerhus, som består av 18 bo -moduler, som er spredt over tre etasjer og tilbyr godt 400 kvadratmeter boareal. Dette utstillingsvinduets containerhus imponerer med stilige skipsøyer, noe som gir dette huset en veldig ekstravagant stil. Ved å feste stylter under overlappende boligcontainere ble det også opprettet dekkede parkeringsplasser. Beholderlukkende dører fungerer som intelligente personvernskjermer på balkonger. Denne bygården ligger i London.

Containerhus London, England, Storbritannia

Containerarkitektur bemerkelsesverdige containerhus fra Europa

Du vil også finne en fantastisk eksklusiv bolig på Kypros. Her ble tre 40-fots boligcontainere smakfullt arrangert i to etasjer og et totalt boareal på nesten 100 kvadratmeter ble opprettet, som er koblet til en stor terrasse, som er atskilt fra interiøret med et gulv til tak glassfront. Å leke med posisjoneringen av boligmodulene gjør utformingen av det nye hjemmet til en helt spesiell utfordring og gir hver husbeholder en veldig individuell karakter.

Containerhus Bygg et containerhus

En skapelse av arkitekter fra Madrid er containerhuset, som har en utvendig design med Euro -paller og som et visuelt høydepunkt til og med har funnet veien til Chile. Huset ble designet i et modulsystem og sjøcontainerne ble arrangert på en slik måte at containerhuset kan utvides etter behov. Den består av rent resirkulerbare materialer, og takket være solceller er den også en av de mest miljøvennlige levende beholderne som for tiden finnes i Europa.

Containerarkitektur bemerkelsesverdige containerhus

Containerarkitektur bemerkelsesverdige containerhus bygger hus fra paller

Containerarkitektur Containerhus Hus laget av paller

Arkitekter designet et mesterverk for en kanadier som bor i Østerrike og ønsket et billig hjem der som ville tillate ham å være nær naturen hvert øyeblikk og samtidig tilby plass og komfort. Beholderhusmodulene tillater unike design som til og med kan integrere klassiske gavltak, hvert rom kan plasseres individuelt og det generelle utseendet på hjørner, fremspring og vinkler gir hjemmet et veldig personlig preg, noe et konvensjonelt hus med en klassisk rett konstruksjon kan gjør det neppe og vil være svært kostbart å implementere.

Containerhuspriser Containerhus Europa