de vakreste endeløse vannbassengene ligger tre

 De vakreste endeløse vannbassengene

Et endeløst vannbasseng – evighetsbasseng – er en refleksjon, en visuell illusjon som strekker seg til horisonten. Stillvann reflekterer omgivelsene, det reflekterer det som et speil. Slik ser disse vannbassengene vakre og veldig fredelige ut, for på grunn av utformingen står vannet der stille mesteparten av tiden og reflekterer himmelen, så vel som de nærliggende trærne og alt det grønne.

Vakkert sted å slappe av

De vakreste endeløse vannbassengene er for avslapning

For å oppnå denne effekten, at disse vannbassengene er uendelige og strekker seg til horisonten, ligger de vanligvis ved siden av et hav eller en innsjø, eller ligger høyt oppe i fjellet og ved siden av steiner eller er omgitt av trær. På grunn av de høye vedlikeholdskostnadene, er slike vannkummer vanligvis ikke langt fra eksotiske cororts. La oss ta en titt på noen av disse:

 Kandalama Hotel, Dambulla, Sri-Lanka

De vakreste endeløse vannbassengene vakkert

Kandalma Hotel ligger mellom steiner og skoger, og tilbyr imponerende utsikt og vakre naturlandskaper. Fra evighetsbassenget har du en fantastisk utsikt over en av innsjøene i området rundt.

Alila Ubud Hotel, Bali, Indonesia

De vakreste endeløse vannbassengene er parasoller

Alila Ubud Hotel ligger på en åsside over Ayung -elven. Der kan du tilbringe en flott ferie midt i naturen. Det er kulturelle steder ikke langt fra hotellet.

 Anantara Golden Triangle Resort, Chiang Rai, ThailandDe vakreste endeløse vannbassengene ligger i dambygninger

Anantara Golden Triangle Resort i Chiang Rai, Thailand tilbyr en uforglemmelig helg, der finner du et vakkert endeløst vannbasseng, mange grønne, pittoreske fjell.

Sjekk ut mange andre evighetsbasseng i vårt bildegalleri og nyt skjønnheten din! Kanskje du bestemmer deg for å dra dit på ferie en dag!

Solsenger av tre ved sjøen De vakreste endeløse vannbassengene er blå Innebygd vannbasseng i naturen de vakreste endeløse vannbassengene ligger gress

Fantastisk, eksotisk feriested

De vakreste endeløse vannbassengene er på øya

Et basseng som ligger rett på stranden

De vakreste endeløse vannbassengene er paraply