deilige dekorasjonsideer med epler og metallisk glans

Deilige dekorasjonsideer – flotte design med frukt

For to år siden trodde jeg at fruktkunstverk bare kunne vises på kjøkkenet. Så så jeg dette bildet av en barnehage med frukt-tema kunstverk nedenfor.

moderne barnerom med fruktkunst

deilige dekorasjonsideer pærer og epler

Slik kom jeg på ideen om at disse verkene passer overalt. I dag har vi valgt ut tre mulige fruktkunstapplikasjoner for hjemmet ditt, og det handler ikke bare om kjøkkenet ….

Frukt på utstilling

Vi starter med det åpenbare. Fruktene kan være hjertet i rommet, vist ved bordet eller på benkeplaten. Og det er enkelt! Uansett, du spiser frukt, hvorfor skal de være skjult? På bildet ser vi en hengende kurv full av gaver fra naturen.

Hengende kurv med frukt

deilige dekorasjonsideer frisk frukt rosa aksenter

Fruktene gir også farge til et ellers nøytralt rom. Hovedfargene på dette kjøkkenet er grå, gråbrun og hvit, og dobbeltdekkers trådkurv, full av appelsiner og sitroner på kjøkkenøya, gir den liv.

Frukt midtpunkt i et moderne kjøkken

deilige dekorasjonsideer sitroner og appelsiner

En bolle med frukt kan gjøre underverker. Men se etter andre, utradisjonelle utstillingsvarianter. På det neste bildet ser vi en lang og smal rad med appelsiner, sitroner og tomater. Formen og den lyse røde fargen på rammen utfyller den moderne tonen i dette moderne kjøkkenet.

Frukt og grønnsaker i et moderne kjøkken

deilige dekorasjonsideer frukt og grønnsaker blandes

Og hvorfor ikke legge smakfulle frukter i en glassbolle? Denne dekorative løsningen finner du på bistrokjøkkenet på bildet nedenfor.

Glassskål med frukt i et kjøkken i bistro -stil

deilige dekorasjonsideer sitrusfrukter i store glass

Disse fruktene og andre spiselige matvarer gir en festlig følelse, selv om sommeren. Fyll et langt serveringsbrett med klynger av frukt, for eksempel sitrus, for en tropisk følelse.

Julepynt med frukt

deilige dekorasjonsideer fargerikt midtpunkt

Selv om det ikke er rommets fokus, kan fruktutstillingen være i fokus på hyllen eller bordet. Det er forskjellige herligheter på den åpne hyllen, men bollen med de grønne eplene er spesielt slående.

Åpne hyller i et lyst kjøkken

deilige dekor ideer åpne hyller grønne epler

Og de er ikke bare dekorative. Plasser frukt der de er lettest tilgjengelige. For eksempel på serveringsvognen, ettersom drikkene også trenger sitroner.

Frukt pynter serveringsvognen

deilige dekorasjonsideer sitroner og tulipaner

Kunstverk med frukttema

La oss nå gå videre til representasjonene av frykt gjennom kunstverk. Selvfølgelig ville det være vanskelig å gå galt med fruktkunst på kjøkkenet. Jeg liker nærbildet av frukten på bildet nedenfor …

Fruktkunst i et moderne kjøkken

deilige dekorasjonsideer oransje og eple malerier

Etsy du vil sikkert finne noen unike kunstverk med frukttema. Bærene og sitronene nyanser i dette trykket fra Etsy -butikken Anek er spesielt merkbare. Vi har et moderne utseende, kombinert med livlige farger:

Sommer frukt kunst

deilige dekorasjonsideer sommerstemning

De dristige formene og de rene linjene er alltid imponerende. Pæren, appelsinen og eplet nedenfor er en type trykk fra Etsy -butikken Trykk av Stella Chili. Bildet er innbydende, men også elegant og på ingen måte over toppen.

Frukt kjøkken plakat

deilige dekorasjonsideer stiliserte frukter

Retro fruktutskrifter fra Etsy -butikken Hei bukser er smart stilisert, tar vintage -utseendet imot underverkene med farge og form. De ser flotte ut på kjøkkenet, men de ville passe inn i alle rom hjemme.

Retro fruktkunst

deilige dekoridéer kjøkkenplakater i lyse farger

Ananas skaper en makaløs tropisk atmosfære. Der har vi et trykk av et originalt, vakkert akvarellmaleri … igjen på Etsy. Dette trykket ser flott ut i et rom med varme tretoner. Men igjen, det ville se bra ut hvor som helst …

Ananas akvarellbilde

deilige dekorideer ananas i akvarell

Frukt er bare ett av elementene i det neste maleriet “Big Seafood” av New York -baserte kunstneren Happy Menocal. Dette maleriet er innrammet i en bladgullramme og kan kjøpes hos Jonathan Adler. Et slikt verk ville være ideelt for spisestuen, ikke sant?

Kunstverk av Jonathan Adler

deilige dekorasjonsideer veggkunst med mat

Alle eksemplene så langt har vært moderne fruktfunn. Det neste bildet antyder at frukt også ser bra ut i tradisjonelle omgivelser. Du er i søkelyset i denne elegante spisestuen med jordiske og varme toner.

Tradisjonell spisestue med fruktkunst

deilige dekorasjonsideer tradisjonelle og verdige

Fruktpute

Fruktene med ansikter er morsomme og lunefulle, så disse putene er det ideelle tillegget til en stue eller soverom (også for voksne).

Frukt tema pute

deilige dekorasjonsideer puter i fruktform

Ikke alle fruktputer har ansikt … Noen ganger kan den enklere fargerike silhuetten på hvit bakgrunn snakke mye. Fet, kul og stilig, denne store pæreputen er tilgjengelig i Etsy -butikken.

Pære pute

deilige dekorasjonsideer minimalistisk pære

Et annet fantastisk funn på Etsy er en miljøvennlig rød eplepute. Det er koselig og visuelt imponerende. Nok en gang – fruktputene er en flott dekorasjon i alle rom!

Rød eplepute

deilige dekorasjonsideer pute eple halv

Det neste fruktfunnet er fra Wild Rabbits Burrow… Dette settet med tre sitronputer er laget av polar fleece. De grupperte fruktputene er imponerende – som alltid med tallet 3.

Polar fleece sitron pute

deilige dekorasjonsideer kosete myke filtputer oransje sitron og lime

Putetrekket med oransje fersken fra Etsy shopVeeDubz er så fint. Mønsteret er litt retro og fargene er unektelig dristige. Ta gjerne slike innfall og morsomme ting når det gjelder fruktmønstre.

Frukt putetrekk

deilige dekorasjonsideer kast puter med sitrusfrukter

Hva slags frukt har du? Holder du deg til den enkle fruktskålen på kjøkkenet? Eller har du allerede moderne kunstverk hjemme? Vil du også bruke frukt som motto utenfor kjøkkenet? Gi oss beskjed om tankene dine …

Perfekt Thanksgiving borddekorasjon med masse bær og gresskar

deilige dekorasjonsideer høst takket være festival med gresskar