deco gardiner gule

Dekorative gardiner for en spesiell atmosfære

Siden vi tilbringer en stor del av tiden vår i stua, skal den være ergonomisk, estetisk og stilig. Det finnes et stort utvalg tilbehør som gjør stue eller soverom mer hjemmekoselig. For eksempel, mens noen ikke er veldig effektive, er andre et absolutt must: gardinene.

Hvert rom har sitt eget gardin – men de må koordineres!

dekorative gardiner i grønne nyanser

Avhengig av din egen smak kan dekorative gardiner være mer minimalistiske eller originale. Det er viktig at gardinene alltid er koordinert med interiøret. Perfekt kombinert med fargen på putetrekk eller en lysestake, kan du designe boarealet effektivt. Dekorative gardiner kan også brukes ideelt som en elegant romdeler. Skyvedører kan fungere som skyvedører på soverommet, for eksempel på en åpen garderobe. Men også her er det viktig å tilpasse stoffet, mønsteret og materialet til den respektive livsstilen.

luksuriøse decko -gardiner laget av fløyel

Farger og ornamenter

I utgangspunktet får hvite gardiner et rom til å se rene og lyse ut. Dekorative gardiner med fine mønstre, kanter, broderte ornamenter gir derimot rommet en helt spesiell eleganse. Plisségardiner er for eksempel egnet for rom med skråninger og nyter stadig større popularitet. Vindusbekledningene er laget av brettet stoff og er tilgjengelig i en rekke former, design og prisklasser. Fargerike brettede stoffer kan for eksempel sette flotte aksenter i barnerom.

deco gardiner oransje rosa

Skreddersydde dekorative gardiner

Dekorative gardiner kan enten lages individuelt eller kjøpes i visse dimensjoner i visse møbelbutikker. Det er viktig å gjøre en måling på forhånd. Ingenting er verre enn et for kort gardin eller et gardin som rynker på gulvet. Men hvis du kjenner dimensjonene du ønsker, kan du også søke på nettet. På de relevante dekorasjons- og møbleringsportalene kan du finne billige og uvanlige tilbud. De som foretrekker “gjør-det-selv” med hjemmetekstiler foretrukket, et stort utvalg av stoffer som er egnet for dekorative gardiner, kan også bestilles online. Ferdige gardiner og gardiner kan også bestilles for nesten alle oppholdsrom og krav. I prinsippet pynter stilige dekorative gardiner hvert boareal. Med all estetikk er funksjonalitet også viktig. Et gardin som ikke mørkner på soverommet, tjener ikke sitt virkelige formål. Ugjennomsiktige gardiner er også etterspurt, for eksempel når naboene har direkte utsikt og avstanden mellom boligkvarterene er utilstrekkelig. Et gardin må passe som en sko: ideelt skreddersydd for eieren, funksjonelt og formende!

deco gardiner jul