Noen uker før den største familiefeiringen i Tyskland, er den festlige julepynten forståelig nok et foretrukket tema for oss. Hvis du surfer riktig på nettstedet vårt, finner du mange ideer for hvordan du kan gjøre deg festlig og koselig hjemme. Vi gir gjerne forslag, for eksempel hvordan du kan dekorere juletreet ditt, bake noe deilig til jul, sette sammen en festlig meny og dekorere festbordet. I dag vil vi også presentere deg tips om hvordan du viser et lite juletre som en flott borddekorasjon. Du trenger ikke overdådig å dekorere det lille juletreet, fordi det er vakkert selv uten dekorasjon og bringer den festlige atmosfæren inn i huset. Pakk saplingsen inn i saute eller legg den i en kurv og voila! Du har allerede et flott blikkfang hjemme som bringer festivalens magi med seg. Nedenfor finner du interessante måter å gjøre det lille juletreet til et blikkfang.

 Selv uten mye julepynt er det lille juletreet iøynefallende!

Dekorer et lite juletre, legg ut små smykker i den svarte gryten på en treskive

Noen små juletrær i papirposer utfyller kjøkkeninnredningen visuelt.

Små juletrepynt flanker noen juletrær i papirsekker på kjøkkenbordet

Hva bør du passe på når du skal pynte et lite juletre??

Et lite juletre har en høyde på ca. 35 til 50 cm. Derfor trenger den ikke mye julepynt for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Med noen få skinnende kuler og halmstjerner forvandles det raskt til en atmosfærisk aksent i de fire veggene. Du kan fullføre julepynten med en krans og matchende lys. Stearinlys er ganske uegnet for dette, da de vanligvis er ganske tunge for de smale grangrenene. Begynn å dekorere fra toppen av treet og arbeid deg ned i en spiral. Og noe spesielt viktig må alltid huskes på: Dette handler ikke om mengden julepynt, men om riktig oppstilling av de enkelte ornamenter. I tillegg gjelder det velkjente prinsippet om minimalisme når du pynter mini -juletreet – less is more. Tro oss, mini -juletreet ditt ser ikke vakkert ut når det er overbelastet med smykker, men heller kitschaktig! Og du vil ikke la det skje, er det sant?

 Når du skal dekorere et mini -juletre, er alt du liker tillatt!

Små juletrepynt dekorere små kjøkkenutstyr på treet i et hjørne på kjøkkenbenken

Når du skal dekorere, velg en ensartet fargepalett der tonene harmonerer godt med hverandre og passer godt til interiøret. Du kan også velge noen få nyanser av en nyanse. Det ser veldig stilig ut også! Deretter fyller du på med gull og sølvglitter. På denne måten kan du skape et høydepunkt som definitivt vil tiltrekke alles oppmerksomhet.

 Med de riktige smykkene lyser mini -juletreet ditt med en festlig glød.

Liten juletre dekorere utstillingsvindu mørk rød sølv og gull baller stjerner i en burlap sekk

I hvilken stil kunne du dekorere et lite juletre??

Meninger er vanligvis forskjellige om spørsmålet som stilles på denne måten. Som vi har understreket ovenfor, er alt du liker tillatt med mini -juletreet. Det er bare viktig at treet lyser festlig og gir hjemmet ditt et festlig preg. Mange huseiere velger et klassisk smykke, i tradisjonelle farger på julefestivalen rødt, grønt og hvitt. Du kan også legge til litt gull eller sølv for å fullføre det klassiske utseendet.

Selvfølgelig bør furukegler og en stor sløyfe ikke mangle for å fullføre den tidløse julepynten.

Dekorer et lite juletre som er utstilt med furukegler, store buer, gylne baller

Siden vi gir smarte tips for å dekorere et lite juletre, anbefaler vi at du ikke overdriver med smykkene. Enda litt mer! Det er best å beholde denne minimalisten! En dekorasjon i svart og hvitt ser også flott ut til jul! De neste bildeeksemplene er et godt bevis på dette.

 Denne julepynten i svart og hvitt er veldig enkel å kopiere.

Små juletre dekorere utstillingsvindu Julepynt i svart -hvite snøfnugg stjernegavene under

Purisme og minimalisme når du skal dekorere et lite juletre.

Dekorer et lite juletre, vis frem purisme, minimalisme i en trekasse, liten dekorasjon

Sist, men ikke minst, vil vi gjøre deg oppmerksom på at hjemmelaget julepynt er det beste. De som liker å lage håndverk kan vise hva de egentlig kan i løpet av de neste ukene. Håndlagde figurer, kuler, stjerner og co. Laget av tre, halm eller filt kan brukes godt. Alle venner med bakekunst får nå pengene sine. Snømenn, hus eller nisser laget av pepperkaker er også flotte dekorasjoner til mini -juletreet.

 Alt hjemmelaget er en stor hit for julen 2020.

Å dekorere et lite juletre på utstilling gjør selvlagde dekorasjoner veldig iøynefallende

En vakker romdekorasjon for barnehagen!

Liten juletre dekorere satt ut på displayet pent dekorert i barnehagen i et hjørne ved siden av vinduet

Hvor kan du legge det lille dekorerte juletreet?? 

Det lille juletreet kan passe hvor som helst som borddekorasjon, fordi det bringer den unike julestemningen med seg. Det kan for eksempel være blikkfanget på salongbordet, på en kommode eller på et sidebord. Det dekorerte mini -juletreet ville klippe en fin figur hvor som helst. Ved siden av peisen, i vinduskarmen, i et hjørne av gangen. Den skriver seg også perfekt inn på kjøkkenet, enten på spisebordet eller i et hjørne av kjøkkenbenken. De neste bildene bør berike deg med flere ideer og oppmuntre deg til å dekorere et lite juletre i år og sette det i rampelyset! Og ha en fin jul!

 Vil du også dekorere kjøkkenet ditt på en festlig måte? Med et mini -juletre, kanskje?

Små juletredekorasjoner vist i en vakker blå og hvit sløyfe på kjøkkenbenken

 Eller til og med med to?

For å dekorere et lite juletre, sett to mini juletre utstilt ved siden av peisen i hjørnet

Med litt glans og glitter bringer mini -juletreet en flott julestemning inn i huset.

Dekorer et lite juletre for å vise julestemningen med glitring og glitter

 Et godt eksempel på et vakkert dekorert lite juletre.

Lite juletre dekorere flaunt stilig dekorasjoner på kommode stjerne på veggen

Selv det lille juletreet kan høste beundrende blikk, eller?

Små juletre dekorere flaunt dekorert med kuler og roser for å fange blikket

Det velbalanserte utseendet er av primær betydning for den stilige dekorasjonen av det lille juletreet.

Dekorer et lite juletre og legg en stor hampbue i kurven

god jul!

Små juletre dekorere flaunt liten dekorasjon veldig stilig