Det er flere oppvarmingsalternativer tilgjengelig i disse dager, hvorav de fleste er effektive og rimelige. Ingen lider av de lave vintertemperaturene, men nyter heller varmen og komforten til sine egne fire vegger maksimalt. Mange huseiere savner imidlertid den knitrende brannen i peisen og den flammende flammen i komfyren og husker med glede bestemors tid da hele familien feiret jul og tilbrakte mange romantiske og veldig koselige timer sammen. Av nostalgiske årsaker (eller rettere sagt av praktiske årsaker!), Har mange mennesker minst en dekorativ peiskonsoll hjemme, som de liker å dekorere og gjøre et skikkelig blikkfang i rommet. Hvis dette skiller seg ut i farger fra veggen, tiltrekker det seg umiddelbart oppmerksomhet. Peiskonsollen har et ubegrenset potensial når det gjelder dekorasjon. Spesielt i julen er designmulighetene uendelige. I det følgende vil vi introdusere deg for noen gode alternativer for hvordan du kan dekorere peisekonsollen til jul og gjøre det til et spesielt høydepunkt.

 Den festlige dekorasjonen kan også gjøre den beskjedne peiskonsollen til et ekte blikkfang.

Dekorer peiskonsollen til jul

  • Litt forhåndsinformasjon om peiskonsollen gjør aldri vondt

Selvfølgelig kan du finne peisbraketter i forskjellige bredder og høyder i spesialforretninger og velge dem i forskjellige design og farger. De mest populære modellene blant kjøpere er de i minimalistisk stil. De rette linjene deres er ofte parret med subtile fargenyanser.

Hvitt er spesielt dominerende fordi denne fargen er en fantastisk del av hvert innredningskonsept. Moderne peisbraketter er hovedsakelig laget av gips og kan enkelt festes til veggen. Dette kan til og med lett flyttes til et annet rom når leiligheten er redesignet.

 Denne hvite peiskonsollen skiller seg ut mot den mørkeblå bakgrunnen

Hvit peiskonsoll

 Konsollen står i kontrast til den vinrøde veggen og lenestolen foran

Peisbrakett hvit

Vanligvis er bakgrunnen malt en mørk farge, som du kan se i vårt fotogalleri. Selvfølgelig gjøres dette ganske bevisst slik at den hvite peisekonsollen skiller seg bedre ut og umiddelbart stjeler showet i rommet. Men det er også konsoller som Se desidert retro ut og passe inn i en landlig atmosfære. Disse er stort sett laget av tre eller etterligninger, og er flotte i vintage -rom eller skiller seg ut i moderne rom. Det hele avhenger faktisk av designkonseptet ditt og hva slags visuell effekt du vil oppnå.

 Denne peiskonsollen i tre kompletteres med andre dekorative elementer i landstedstil

Peisbrakett laget av tre

  • Dekorer peiskonsollen til jul – gode tips og mange ideer

Nå kommer vi til vårt grunnleggende prosjekt og vil gi deg gode ideer og mye inspirasjon til juledekorasjonen av en peiskonsoll hjemme. Men det må sies på forhånd at de fleste konsollene allerede er dekorert. Noen har elegante metallbeslag, andre viser interessante utskjæringer. Men bare den riktige julepynten gjør dem til et skikkelig blikkfang i rommet! Mange henger et stort speil over konsollen og vil bruke det til å gjøre hele arrangementet enda mer fancy.

 Hva er det som stjeler showet her? Speilet eller peiskonsollen?

Peisbrakett blandet tre hvit

 Det vakkert dekorerte juletreet står ved siden av peisen og fullfører hele julepynten i rommet

Juletre peiskonsoll

Midtpunktet i hver julepynt er selvfølgelig juletreet. Stedet er forhåndsbestemt ved siden av peisen. Begge ser perfekte ut som et par og utstråler julestemning rundt. På sin side gir konsollen god plass til andre typiske dekorelementer til jul. Du kan henge kranser av grangrønn eller eikenøtter på den, sette et par lysestaker på den og legge til søte figurer i denne dekorasjonen, som du kan se på neste bilde.

Julegaver, grankranser og vakre dekorative figurer fullfører utseendet

dekorere peisekonsoll julegaver

Det som er bra med en peiskonsoll er at du kan dekorere den avhengig av sesong. Men julen er fortsatt den beste anledningen til å dekorere dem på en dyktig måte. Kort tid før Nikolausdag kan du henge opp julesokker der og gi barna i familien spesiell glede. En julekrans, grangrønt og kranser, til og med en julestjerne i en vakker blomsterpotte foran den, satte umiddelbart peiskonsollen i rampelyset.

 Denne julepynten rundt peiskonsollen er fullført

Peisbrakett girlander grønn julestjerne

Den enkle julepynten kan også være herlig og stilig. De neste fotoeksemplene beviser dette utmerket. Noen ganger er imidlertid mindre mer, som minimalistene sier. To eller tre mykt lysende stjerner og en hyggelig melding er nok, og julepynten er ferdig.

 Minimalistisk julepynt er mer enn nok i mange tilfeller

Minimalistisk juledekorasjon peiskonsoll

 Lag en koselig sittegruppe foran den festlig dekorerte peiskonsollen og gjør deg komfortabel

Julepynt peiskonsoll hvit

 Hvis du skal dekorere en hvit peiskonsoll i minimalistisk stil, kan du i det minste legge til noen få fargeabenter her og der

Dekorativ peis surround hvit

 Veden her fullfører det minimalistiske designet

Vedkonsoll til ved

 Mindre er ofte mer

 Peis konsoll dekorasjon

 Alt vet – en peiskonsoll som utstråler jule sjarm

Peisbrakett helt i hvitt

 Den hvite, enkelt dekorerte konsollen uttrykker din stil og smak

peis surround laget av tre

Men peisbrakettene i retrostil kan også pyntes til jul og gjøre dem til et flott blikkfang. Fullfør arrangementet ditt med andre vintageartikler og fullfør dekorasjonen! Det følgende viser hvordan minimalisme og retrostil kan bringes i full harmoni.

Peiskonsoll i retrostil og enkelt dekorert er også iøynefallende!

Peisbrakett i retrostil

 Denne vintage peiskonsollen tilbyr mye lagringsplass og er flott å dekorere til jul

Vintage peiskonsoll

 En hjørnepeinkonsoll og mange lys lyser opp det mørke hjørnet av rommet

Skorstein surround

  • I julen lyser peiskonsollen i en fantastisk prakt

Sist, men ikke minst, vil vi henlede oppmerksomheten på belysningen av peiskonsollen, fordi det er velkjent at festlige dekorasjoner og vakker glød alltid går hånd i hånd. Du trenger ikke nødvendigvis brennende flammer i ovnen for å skape en god atmosfære i hjemmet ditt. Dekorer konsollen sjenerøst med klassiske lysestaker og med søylelys i forskjellige størrelser, og du har allerede invitert festen til huset. La eventyrlyset brenne og nyt den kreative dekorasjonen din. Nå er tiden kommet og du kan allerede tenke på gjestelisten og julemenyen.

Redaksjonen vår ønsker deg en god jul!

 Et veldig stilig eksempel på en julepyntet peiskonsoll, ikke sant?

 Peiskonsoll pyntet til jul

 Den hvite fargen dominerer her

Hvit dekorativ peiskonsoll

 Skandinavisk design og enkel julepynt i ett

Skandinavisk design kaminkosole ideer

 En lyskjede utfyller julepynten på den hvite peiskonsollen

Peiskonsoll pyntet til jul

Det skinner som et juletre her! Hvite søylelys, klassiske lysestaker og en vakker lampe lyser opp peiskonsollen

Dekorer peiskonsollen

 Julen kommer snart!

Vintage peiskonsoll ideer

 La alle lysene brenne!

Peiskonsoll for ideer til juledekorasjon