Om noen dager flytter høsten offisielt inn her, men i mellomtiden kan du føle den varme atmosfæren overalt. Nå er det på høy tid å bringe den fargerike teft utenfra inn i huset. Vi viser deg hver dag hvordan du enkelt og enkelt kan gjøre dette og gir deg nyttige tips for din stilige høstdekorasjon hjemme. Hvis du allerede har dekorert stuen med en høstlig dekorasjon, har du allerede tatt det første trinnet. Men nå er det spisestuens tur! Å dekorere spisestuen høstlig kan faktisk gjøres på en slik måte at dette rommet blir enda mer koselig og innbydende. Og fremfor alt mer fargerik! Til syvende og sist bruker du noen timer der hver dag. Hele familien kommer sammen i spisesalen til hvert måltid. Det er nettopp i dette rommet du mottar besøkende og tilbringer hyggelige timer med venner og familie. For å skape en tiltalende og beroligende atmosfære, må du absolutt dekorere spisestuen med høstlige dekorasjoner.

 Oransje og hvite gresskar, lys og matchende bordinnstillinger – det er ikke mye, er det?

Dekorer spisestuen med en høstlig dekor. Spisebordet er dekorert med oransje og hvite gresskar og hvite lys

 Flettede tallerkenunderlegg, høstblomster, gresskar og mye tre fullfører den rustikke stilen til dette spisebordsdekorasjonen.

Dekorer spisestuen dekorere høstens spisebord i rustikk stil

Rettene kan være håndlagde, men ser veldig elegante og klassiske ut.

Trebord hvite gresskar svart lysestake kontrast

  • Når du skal dekorere spisestuen om høsten, er spisebordet forståelig nok fokuset

 

Start høstdekorasjonen i spisestuen med å gjøre spisebordet til et skikkelig blikkfang og tiltrekningspunkt. Først av alt må du bestemme stilen på borddekorasjonen. Avhengig av dine preferanser kan du gjøre spisebordet moderne, rustikt, minimalistisk, tradisjonelt, glamorøst eller velge en annen stil du liker. Bildene ovenfor illustrerer den visuelle effekten av tre veldig forskjellige stiler. Da må du velge et fargevalg du liker og som passer med høstsesongen. Hold deg til det ikke bare for spisebordet, men også for hele spisestuen for å dekorere høstlig. Som du godt vet, varierer den klassiske høstfargepaletten fra brune til lilla og røde toner og strekker seg til mettet gul, oransje og oker. På denne fargerike bakgrunnen kan du legge til noen aksenter i kobber og messing. De passer også perfekt til de typiske høstfargene.

 Less is more, dekorer også spisestuen med høstpynt. Perfekte dekorasjonsideer for alle fans av minimalisme i Scandi -stil!

Dekorer spisestuen i høstlig stil

 Oransje krysantemum bringer høsten inn i hjemmet ditt og er et vakkert blikkfang i spisesalen. De kontrasterer også perfekt med det hvite serviset.

Dekorer spisestuen på en høstlig måte. Oransje krysantemum pynter spisebordet

Naturlig dekorasjon er veldig populær om høsten! Alt du trenger å gjøre er å se deg rundt i din egen hage. Eller gå til den nærliggende skogen for å finne og samle fine ting til bordpynten din. For eksempel kan du ordne høstblomster i en vase på spisebordet. Om høsten blomstrer dahliaer, hortensiaer og lyng i konkurranse. Legg til noen hyller eller ilex -kvister for å fullføre den naturlige skjønnheten på spisebordet. Kanskje små rådyr og rådyrfigurer, ikke sant??

Dekorer spisestuen din med naturens gaver. Alt du finner i hagen eller skogen, passer godt til høstdekorasjonen.

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere gaver av naturen gresskar furukegler grener lys

 Noen få aksenter i messing får spisebordet dekorert i høst til å skinne.

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere vakker fargepalett noen messing aksenter gresskar hvite lys mye grønt

Ta frem en fin dukning, hvis farger passer godt til den generelle høstdekorasjonen i spisesalen. I tillegg er alle duker, bordløpere og servietter i jord- og bærtoner nå i høysesong. Hvis du liker kontraster, er rutete stoffer noe for deg. Dekorative stykker av tre eller filt passer også godt til dette, men også lys i alle størrelser og selvfølgelig i høstfarger. Gresskar, epler, kastanjer, kongler, fargerike blader og litt grønt kutter også en god figur på spisebordet. Men disse er på rett sted overalt i spisestuen, fordi de ganske enkelt tilhører hver høstdekorasjon inne og ute!

 Små trefigurer er sømløst innskrevet i høstens spisebordsdekorasjon.

Dekorer spisestuen med høstlig dekorasjon Spisebordet er dekorert med små trefigurer ved siden av krukker med gule blader

  • Dekorer spisestuen med naturens gaver om høsten

Prøv ikke bare å bringe høststemningen til spisebordet, men også å spre den i hele rommet. For å gjøre dette må du også dekorere skapet, vinduskarmen eller konsollbordet i spisestuen med høstlig dekorasjon. Dette er også enkelt å gjøre, og fremfor alt er en slik romdekorasjon alltid en glede, både for store og små. For eksempel kan du dekorere rommet med skiver av hvete og gresskar. Nøtter, eikenøtter, fargerike blomster, tørkede blader og urter er et must. Bærgrener og physalis-frukter kan kombineres flott og er et fint blikkfang i glassvasen. Ulike gaver av høstlig natur kan ordnes på brett, i boller eller til og med under en glassklokke og settes i rampelyset. Eller vil du lage din egen høstpynt? Les noen gode ideer for det her!

 Et slikt rustikt arrangement er lett å lage.

Dekorer spisestuen med høstlig dekor. Spisebordet er dekorert med en stor trebolle

 Din høstborddekorasjon i landstedstil kan være spesielt stilig.

massivt trebordslakk dekorert bordløper hvite gresskar

Ikke glem at alt er mulig for å dekorere spisestuen din om høsten. Imidlertid bør du ikke overdrive det med romdekorasjoner. Så beveg deg bort fra frodige høstdekorasjoner i spisesalen! I mange tilfeller er mindre bedre, spesielt hvis du dekorerer rommet med oppmerksomhet på alle detaljer. La kreativiteten gå fri og inviter den fargerike sesongen inn i hjemmet ditt! Vi ønsker deg en fin, fargerik og varm høst!

Gresskarene føles også gode under bjellekrukken!

Dekorer spisestuen i høstlig spisebord dekorere hvite gresskar under en bjellekrukke interessant dekorasjonside

 Nyt den varme høstsolen og spis ute når været er fint.

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere fargerike borddekorasjoner dekke bord spise ute i hagen

Høstborddekorasjoner for romantikere.

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere idé

 Den rustikke stilen dominerer når du skal dekorere spisestuen om høsten.

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere i rustikk stil små trefigurer grener i vase trebord benk

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere rustikk stil store og små gresskar noe grønn grå bakgrunn

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere oransje krysantemum gresskar

Dekorer spisestuen høstlig spisebord dekorere stor treskål i midten av spisebordet full av gresskar og grønne blader rustikk stil

Spisestue dekorere høstlig spisebord dekorere trebord

Selv om blått ikke er en av de mest typiske høstfargene, er borddekorasjonen i denne nyansen veldig tiltalende.

Dekorer spisestuen høstlig dekorere spisebordet blågrått pluss mye tre vakkert borddekorasjon

Dekorer spisestuen på en høstlig måte Spisebordet er dekorert med gresskar farget i blått

Spisestuen dekorerer høstens spisebord dekorere blått og gult i motsetning til mye grønt i bakgrunnen

Spisestuen din trenger ikke å være full av dekorasjon for å se høstlig ut.

Dekorer spisestuen med høstlig dekor Dekor spisebordet med en vase med høstløv og et brett med dekorasjoner

Hvis du liker det klassiske utseendet, kan du dekorere spisestuen din med et høstlig utseende på denne måten.

Dekorer spisestuen på en høstlig måte. Spisebordet er dekorert med et klassisk svart -hvitt utseende

Dekorer spisestuen med høstlig dekor Dekorér spisebordet med et klassisk utseende veldig stilig fargerike gresskar hvite kjedekonger i trebolle hvit-svart rutete servietter