En bildeskinne er en spesiell vegghylle for presentasjon av innrammede kunstverk, bilder, kanskje også bøker, blader, musikkplater, små potteplanter og andre dekorasjoner. I det store og hele består den av en vegglist med nøkkelhullshengere for festing, en smal sokkel og en kant som forhindrer at dekorasjonen faller ut. Sammenlignet med tradisjonelle bildevegger trenger du bare å bore to hull i veggen for å henge en bildeskinne. Du trenger bare mer hvis du har tenkt å henge mer enn én bildeskinne. Skader minimeres og en hel verden av stylingsmuligheter åpnes for deg. Det er mange måter å dekorere en bildelist på. I dagens artikkel vil vi introdusere deg for noen av våre favoritteksempler og gi deg nyttige tips.

Bildefeltet er et flott alternativ til fotovegg

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for kreative veggdesign -spisestue -deco -ideer

La designerfantasien løpe løpsk

Dekorer bildestang - ideer og tips for et kreativt veggdesign fotovegg kreativt alternativ

Dekorer bildestangen med tanke på allsidighet og praktisk

En bildehylle er en overraskende allsidig vegghylle som kan brukes til å krydre nesten alle områder i hjemmet ditt. Det er ikke klumpete, krever lite veggplass og er derfor ideelt for små leiligheter. Bildelister har en elegant, moderne, minimalistisk design som passer til de fleste moderne interiørstiler.

Dekorasjonen som vises på den kan endres regelmessig for å tilpasse seg enhver anledning, årstid eller preferanse for designendringer. Selv små endringer kan fullstendig endre den visuelle effekten i rommet. Siden de fleste bildeskinner også er laget av tre, kan du male dette i hvilken som helst farge du ønsker.

Lag et koselig lite eventyrlesehjørne med barnebøker

Dekorer bildestang - ideer og tips for en kreativ veggdesign barnerom lese hjørne ideer

Dekorere bildestripen - ideer og tips for en kreativ veggdesign liten hylle hvite ideer

Størrelsen og lengden på bildestripen samt volumet på den utstilte dekorasjonen avhenger først og fremst av rommet du vil dekorere med den. Større vegger som den over sofaen i stua, bordet i spisestuen eller sengen på soverommet kan alle ha nytte av lengre eller stablede bildestrimler. Mindre modeller er bedre egnet for rom med mindre frie vegger som gangen eller badet.

I tillegg til allsidigheten, er en bildeskinne også veldig praktisk. Til tross for den smale sokkelen, forhindrer kanten at dyrebare rammer og dekorasjoner faller ned på gulvet. Katteeierne vil også raskt oppdage at deres firbeinte venner har vanskelig for å nå ting på hyllen og kaste dem på gulvet. Noen katteelskere setter til og med opp noen få bildehyller spesielt for husets tigre, som de lett kan klatre på. Dette kan unngå mange interessekonflikter hjemme. Hvis du fremdeles er redd for at bilderammen skal velte, fest den til veggen med litt lim.

Kunstverk og bilder skal ha farger som brukes i resten av interiøret

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for et kreativt veggdesign fargerik boho chic

Barn og voksne liker å lese her

Dekorer bildestang - ideer og tips for et kreativt veggdesign barnerom lesehjørne stort og lite

Dekorer bildestripen med hensyn til resten av innredningen

Som med alle nye møbler eller dekor, er det viktig å vurdere resten av innredningen. Den nye bildelinjen skal passe sømløst inn i omgivelsene, pynte og fremheve den, men ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet.

Mens du sorterer kunstverk, bilder og andre dekorasjoner, velger du de som har farger, mønstre og former som allerede er på plass i rommet. Tenk på din foretrukne møbleringsstil.

Hvis leiligheten din tenderer mot den maritime stilen, velger du kunst og bilder som viser sjøen, båtene eller skipene og deres ledning. Hvis du foretrekker en moderne industriell stil, velger du dekorasjon i en nøytral fargepalett. Svart -hvite bilder av bybilder og maskiner er perfekte for dette anlegget. Ikke glem rammen heller. Hvis du vil dekorere bildestangen din på en moderne måte, velger du hvite eller svarte rammer med enkle linjer. Hvis du foretrekker vintage -stiler, velger du gamle rammer i massivt tre med delikate graveringer.

Velg et ledende tema for din dekorasjon

Dekorere bildebaren - ideer og tips for en kreativ veggdesign bryllupsfeiring

Rammer spiller en like viktig dekorativ rolle som innholdet

Dekorer bildestang - ideer og tips for en kreativ minimalistisk deko -stav i veggdesign

I tillegg til fargene og mønstrene, tenk på om du vil velge et tema for dekorasjonen din. Mange huseiere liker å endre bildelistene sine regelmessig for å passe deres humør, årstid eller anledning. Når bryllupsdagen din nærmer seg, kan du for eksempel vise romantiske og minneverdige bilder av forberedelsen, venner og familie. Hvis du vil endre dekorasjonen din for hver sesong, bør du tenke på de typiske fargene og motivene.

Ved første øyekast kan det virke dyrt å investere i forskjellige trykk og kunstverk med jevne mellomrom. Men det er ikke alltid tilfelle. Du kan enkelt laste ned HD -bilder, redigere dem som du vil, deretter skrive dem ut på fotopapir og ramme dem inn. Mange kunstnerisk begavede huseiere med veldig spesifikke preferanser velger også ofte å bare tegne det de trenger. Hent inspirasjon fra ditt eksisterende hjemmedesign og ønsket visuell atmosfære.

Små røde aksenter gir liv i dette nøytrale arrangementet

Dekorere bildelister - ideer og tips for et kreativt veggdesign, moderne fokuspunkt, samtids

Nøytrale, moderne innredningsstiler har stor fordel av metalliske dekorasjoner og potteplanter

Dekorer bildestang - ideer og tips for en kreativ veggdesign i svart -hvitt fotoideer

Dekorer bildestrimler ved hjelp av en enkel teknikk

Bildehyller og hyller generelt kan lett oversvømmes av dekorasjoner. Den ønskede effekten går da dessverre tapt. Følgende tips hjelper deg med å unngå de vanligste feilene:

Sorter først dekorasjonene dine etter størrelse. Avhengig av lengden på bildelinjen, bør den ha ett til maksimalt tre sentrale fokuspunkter. Denne rollen blir vanligvis overtatt av store rammer. Flytt fokuspunktet til siden, for asymmetri er din beste venn her. Mindre dekorasjoner plasseres deretter rundt disse store rammene.

Alternativt kan du dekorere bildelinjen i henhold til regelen om 3. Tre store fokuspunkter, tre mellomstore rammer, tre mindre bilder, tre små statuetter, tre små planter. For å koble alt sømløst, overlapper du små biter av rammene og etterlater små hull mellom noen seksjoner. Tenk deg en maler som arrangerer og tegner et stilleben.

Lag visuell interesse ved å legge til vakre aksentpunkter. Draper små kranser, perlekjeder eller hengende planter. Fest noen postkort eller øyeblikkelige bilder med washi tape. Eksperimenter gjerne med designene dine. Dette bringer nemlig livet til et ellers kjedelig arrangement.

Velg motiver og illustrasjoner som motiverer deg og gjør deg glad

Dekorer bildestang - ideer og tips for et kreativt veggdesign ordne fotofeltet riktig

Hvordan skal du dekorere din egen bildebar? Det er ubegrensede muligheter og ideer som kan pynte ditt interiør på en rekke kreative og unike måter.

Prøv å designe bildelinjen for å fortelle en historie

Dekorere bildestrimler - ideer og tips for en kreativ veggdesign for et bryllup hvitt diskret

Slik lærer barna raskt å legge fra seg bøkene etter å ha lest dem

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for en kreativ veggdesign barnerom deco ideer bøker

Håndverkere kan også bygge en mini -bildeskinne selv med litt tre

Dekorer bildestang - ideer og tips for en kreativ veggdesign mini fotobar vinduskarmen

Lag en stilig aksentvegg full av kunstverk

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for en kreativ veggdesign moderne stue industriell

Mange designere velger å begynne med sine veggdekorasjoner fra gulvet

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for et kreativt veggdesign

Gamle plater kan nå brukes som flotte vintage -dekorasjoner

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for et kreativt veggdesign rollwagen wanddeko ideen

Subtile pastellfarger dominerer denne soveromsdekorasjonen

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for kreative veggdesign soverom deco ideer

Mørke vegger bringer alle dine møbler og dekor inn i forgrunnen

Dekorer bildestang - ideer og tips for en kreativ veggdesign sorte vegger stilige ideer

Dekorer bildestrimler - ideer og tips for en kreativ veggdesign stue deco ideer stilig moderne