Vinterdekorasjon i Hygge -stilen: The Guide

Det koselige vinterdesignet likestilles av flere og flere designere med hygge -stilen. Dette er et begrep fra det danske språket og betyr “koselig”, “behagelig”. Denne kulturen er den beste måten å håndtere den vinterlige atmosfæren så langt. Følg guiden vår for å oppnå hygge -komfort hjemme også. Kanskje det vil passe godt inn i din nåværende stil?

Invester i lys

vinterdekorasjon lys koselig behagelig

Vinterdekorasjonen i hygge -stil fungerer alltid med lys. De skal være så nøytrale som mulig, eller du bør skrive deg inn sømløst i atmosfæren som allerede er satt opp og gi den en viss mystikk.

Flere tekstiler

vinterdekorasjon putetrekk stue ideer

Tenk umiddelbart på et koselig, varmt interiør. Tenker du på koselige tekstiler? Denne foreningen er universell for de fleste, og den er også typisk for hygge -stilen. Eksperimenter med noen strikkede putetrekk i kunstlær. Gi mer varme i rommet med dype tepper.

Vinterdekorasjon – de enkle tingene i livet

vinterdekorasjon minner tips trender

Hygge -interiøret minner oss om de enkle tingene i livet. Små ting gjør en stor forskjell. For eksempel kan du fordype deg i et boblebad. Kanskje du heller vil prøve en kaffe med en ny duft? Kan en collage med familiebilder på veggen la sjelen din dingle? Lag din egen liste over de “små endringene” som gjør en stor forskjell i livet ditt.

Del gode opplevelser med venner

vinterdekorasjon klem huset

Et hygge -rom utfolder sjarmen når den deles med venner. En brann i peisen eller de tente lysene skaper den perfekte stemningen for vinterunderholdning. Hvis lukten av nybakte retter også sprer seg, blir alt bare perfekt.

Vinterdekorasjon – en vinterhobby

vinterdekorasjon lesing har en hobby

Les som eller kanskje strikking er mer din greie? En vinterhobby er en obligatorisk del av hygge -komforten. Dette er en god unnskyldning for å nyte den koselige atmosfæren lenger.

Ikke ha det travelt!

vinterdekorasjon avslapning

Vinteren er en refleksjonstid for hele naturen. Livet går langsommere, dyr og planter lader batteriene i kulden og da blir alt bare mer dynamisk og livlig om våren. Koble til den naturlige rytmen og senk ting litt.

Vinterdekorasjoner – ikke vis deg fremvinterdekorasjon nye stilelementer

Demonstrasjonen av en dyr livsstil ødelegger hygge -atmosfæren. Du kan selvsagt investere i verdifulle gjenstander, men å kjøpe dem må være virkelig verdt og bidra til din komfort og bedre livskvalitet.

Nyt atmosfæren rundt deg

Å nyte “her og der” er en sjelden ferdighet blant moderne mennesker. Tren deg selv i det. Ta deg tid til takknemlighet og glede for alt du har oppnådd så langt. Start med interiøret – se hyggen utvikle seg hver dag og nyt komforten du oppnår.

Hygge -stil er ikke bare for vinteren

vinterdekorasjon også for andre årstider

Hygge -stil er ofte forbundet med vinteren, kanskje fordi vi blir hjemme mer denne sesongen og trenger denne følelsen av varme og hygge enda mer. Noen av reglene tjener deg godt i alle sesonger, du finner dem ikke?

Vinterdekorasjon – lys er forbundet med varme og hygge

stearinlys vinterdekorasjon trender tips

Oppnå hygge -komfort hjemme også!

vinterdekorasjon design lys ideer

Vinterdekorasjon – Hygge står for et stilig konsept

vinterdekorasjon ideer lys

Vinterdekorasjon – følg ideene våre og skap en fantastisk atmosfære

stemningsfulle vinterdekorasjoner

Legg nok vekt på tekstilene

hugge stil vinterdekor ideer

Vinterdekorasjon – tepper skaper komfort

vinterdekorasjon klemstil

Vinterdekorasjon – hygge -øyeblikk bringer alle nærmere hverandre

vinterdekorasjon ny dansk stil

Lukten av nylaget kaffe med krydder øker ditt vinterlige humør

vinterdekorasjon duftende kaffe

Vinterdekorasjon – en vinterhobby er en obligatorisk del av hygge -komforten

vinterdekorasjonshobby

Vinterdekorasjon – bare bli med og nyt resultatet fullt ut

vinterdekorasjonsideer nye stiltips