Regnværet i Tyskland betyr at millioner av paraplyer kjøpes hvert år og de gamle kastes rett og slett. Gjenbruk av de ødelagte og gamle paraplyene er et fremmed problem for mange huseiere.

Derfor viser vi deg våre kreative ideer for dekorasjon i interiørdesign.

Som nesten alle typer dekorasjoner skaper paraplyene stor interesse over hele verden. Denne interiøret er spesielt populært i Tyskland og England. Ulike bruksområder og forskjellige former anses som mange, og du kan til og med bruke de dekorative paraplyene i hagedesign.

Dekorasjon med paraplyer kan utformes veldig annerledes og individualiseres etter din egen smak. For eksempel kan du enten bare bruke en paraply eller mer enn 10. Det unike stykket er veldig ofte plassert ved inngangsdøren og fylt med flotte blomster. Med andre ord ser paraplyen ut som en elegant bukett blomster og skaper en innbydende atmosfære rett fra inngangsdøren. Du kan ordne buketten eller paraplyen med kunstige blomster, som sikrer en permanent dekorasjon uten tap av farge.

Kreativitet og originalitet i ett

paraply

Et annet bruksområde for dekorasjon er kjøkkenet. En attraktiv paraply er veldig egnet som borddekorasjon og forbedrer hele rommet positivt. Det er viktig at du designer en passende fargekombinasjon. Av stor betydning er at paraplyen er åpen og en rett posisjon er et must for dekorasjon.

I dag legger mange huseiere også stor vekt på de originale paraplystativene med sprudlende former. Annerledes Du finner design her.

Paraplyer brukes ofte til dekorasjon av forskjellige arrangementer. Grunnen til dette er at denne typen design ser ut til å være veldig kreativ og trendy og blir et iøynefallende. Bryllup er et eksempel på dekorasjonen med paraplyer. For eksempel trenger du hvite paraplyer med en elegant form. Vanligvis trenger hvert bord en hvit paraply. Plasser pyntestykkene nøyaktig midt på bordet og sørg for optimal stabilitet.

Hvite paraplyer gir en positiv verdi til ethvert rom

interiørdesign ideer

Paraplyer er også perfekte for hengende og gulvlamper. Ikea skapte et konsept som regnes som en inspirasjon for mange designere i disse dager. Prosjektet er ganske enkelt en hengende lampe i form av en paraply. Det høres ikke så kreativt ut, men sluttresultatet har et unikt lysdesign. Du kan lage et slikt håndverk selv, fordi du bare trenger en lyspære med stikkontakt og en kabel. Du kan designe konstruksjonen av paraplyen etter din egen smak. Vurder først om du vil ha en gulvlampe eller en hengende lampe. De to følgende bildene illustrerer de to mulighetene veldig presist.

Ikeas konsept for hengende lampe

ikea-ideer-med-paraply

Å lage en gulvlampe selv er et enkelt DIY -prosjekt

paraply-dekorasjon-ideer-gulvlampe

Med andre ord, det er en atypisk dekorasjon for enhver anledning som kan tinkeres med ubrukte paraplyer. På få minutter har du sjansen til å lage et helt nytt interiørdesign i hjemmet ditt. Ikke gå glipp av denne sjansen, og ta en titt på våre utvalgte ideer i det følgende bildegalleriet.

Design inngangsdøren din med kunstige blomster etter din egen smak

dekor-ideer-interiør

Paraplyer er en av de mest populære dekorasjonsideene

dekorasjon-ideer-med-paraply dekorasjon ideer tips paraply dekorasjoner paraply dekorasjon-iden deco-paraplyer- designideer ideer-dekorasjon-med-paraply  ideer-interiør-design-paraply  interiørdesign-med-paraply interiørdesign paraply dekorasjon  paraplydekorasjonsideer  paraply dekor vertikal posisjonering vintage paraplydekorasjonsideer