den vertikale hagen stue

Den vertikale hagen er et godt alternativ til å dekorere leiligheter som ikke har mye åpen plass. Det er flere interessante alternativer for å designe den vertikale hagen i og utenfor huset.

 Den vertikale hagen er en original og frisk dekorasjon på veggen

de vertikale hageplantartene

Hengende blomsterpotter og grønne skillevegger

Du kan henge blomsterpotter hvor som helst i hjemmet ditt. De vil forskjønne innendørs og utendørs områder og skape en munter atmosfære. Du kan bruke denne attraktive dekorasjonen med forskjellige plantetyper i stuen eller på verandaen. Så du vil lage en unik vertikal hage, og den dyrebare plassen blir beholdt.

 Hengende blomsterpotter forskjønner rommet og tar ikke dyrebar plass

de vertikale hengende plantepottene

Du kan bruke skilleveggene som hyller for plantepotter. På denne måten får du en fin grønn dekorasjon i interiøret. Du kan imidlertid velge klatreplanter til skilleveggen på balkongen eller i bakgården. Du vil ikke bare spare mye plass, men du vil også sikre koselig personvern.

Grønne rister og vegger

En innendørs espalier er perfekt for klatreplantene. Du kan installere en rutenettlignende ramme laget av trelameller på veggen. Sett noen fine blomsterpotter der og den vertikale hagen er klar. Det vil forskjønne veggen din, og du vil føle deg harmonisk og avslappet i dette rommet. Ved hjelp av espalier kan du også gi terrassen eller bakhagen et friskt utseende.

 Trellis skaper et koselig privatliv i hagen eller i interiøretespalier hageroser

De moderne arkitektene designer prosjekter med vertikale hager på fasaden av bygningen. På denne måten skaper de praktfulle grønne oaser midt i byen. Det er mange måter å feste plantene på husets yttervegg, og en av dem kan du beundre på dette bildet.

 Attraktiv vertikal hage festet til fasaden på bygningenden vertikale hagefasadebygningen

 Stuen ser attraktiv og munter ut med den grønne veggdekorasjonenden vertikale hagemuren deco Tekst med Katja