Å bringe frisk grønt inn i leiligheten er nå en klassisk måte å dekorere hjemmet vårt kreativt på og dermed skape en koselig atmosfære. Slik at du effektivt kan forskjønne leiligheten, terrassen eller hagen din med en eksklusiv boligdekorasjon, er det noen ideer med langvarige innendørs planter som gir absolutt topp ytelse. Av denne grunn vil vårt redaksjonsteam dele et interessant utvalg av DIY -ideer med deg, som vil tjene som inspirasjon for en helt ny type romdekorasjon.

Temaet DIY -dekorasjon er i dag den mest populære kategorien innen interiør og utvendig design. Med andre ord er det millioner av kreative og rimelige ideer laget av forskjellige materialer. Men for mange huseiere er det umulig å forestille seg et koselig hjem uten innendørs planter, fordi utsikten over det grønne har en magisk og beroligende effekt.

chrisanthemums som dekorasjon

Kreative dekorative stykker gir en positiv verdi til ethvert rom

I år nyter dekorative blomsterpotter med kreative former stadig større popularitet. Slike dekorative stykker har en positiv effekt på hele romatmosfæren. Du har muligheten til å designe pynten etter dine egne ønsker. Det første du bør tenke på er hvilken type fartøy som passer best for din smak.

Glassvaser, kurvkurver eller dekorative planter er blant de mest moderne variantene. Vakre orkideer og krysantemum kommer til sin rett i dem. Hvis du er ny på stueplanter, er det ingenting å bekymre seg for. Alle blomster kommer med detaljerte pleieinstruksjoner og nødvendige dekorasjonstips. Du kan få både friske blomster og velskapte vaser fra FloraPrima bestill hvis du vil starte ditt nye DIY -prosjekt dagen etter.

vakker dekorasjon med orkideer diy

Hvorfor bør du være oppmerksom på riktig posisjonering og fargekombinasjon

Vær oppmerksom på det Fargekombinasjoner i interiøret Dine egne fire vegger. Håndverksideen din bør ikke tiltrekke seg oppmerksomhet fra første øyekast. Du kan unngå dette hvis du matcher fargen på dekorasjonen din til romdesignet. For eksempel passer orkideer med hvite blomster perfekt til ethvert interiør. Deres nøytrale farge kan kombineres spesielt godt med lyse romdesign.

Riktig plassering av innendørs planter er viktig. Les pleieinstruksjonene nøye, og avgjør deretter et optimalt sted. Når det gjelder interiørdesign, kan du også enkelt plassere passende stueplanter i en åpen bokhylle. I dag er DIY -hyller ment som elementer i kreativ veggedesign og aksentstykker som skulpturer, bilderammer og velformede potteplanter er det perfekte tillegg til en tiltalende dekorasjon.

hvite orkideer DIY dekorasjon

En kreativ DIY -design med Chrisanthemums, orkideer og flamingoblomster i forskjellige farger, for eksempel, forskjønner hjemmet ditt enormt. Redaksjonen håper du liker å surfe.

DIY prosjekt stueplanter

  vakker dekorasjon med orkideer kjøkkeninnredning

   stueplanter ideer DIY dekorasjon