Designer innvendig låseplate mørk

Minimal designermøbler for maksimal effekt

I dag presenterer vi 15 unike funnet stykker fra Crowdy House.

Crowdy House er den elektroniske markedsplassen ved hjelp av hvilke designere og produsenter kan feire premieren på arbeidet sitt. Spesialiteten ligger i direkte kontakt og potensielt salg mellom designere og forbrukere.

“Et direkte salg betyr den beste prisen for deg, det beste overskuddet for ham og et designerverk med en autentisk historie bak.”

  Varmestol av Katerina Stavrinou Moleski -fragment

Designer interiør i oppvarming av stålull

Produktene tilbys i en begrenset periode. Så skulle du se denne artikkelen en uke eller to etter at den ble publisert, vil noen av elementene sannsynligvis ikke lenger være tilgjengelige fra Crowdy House.

Men det kommer en ny sesong med fabelaktige design til salgs. Så vær oppmerksom på koblingene vi har inkludert, som tar deg rett til designere og produsenter, så finner du det du leter etter.

Er du nå klar til å se nærmere på innovative og moderne hjemmemøbler og møbler?

MICROmacro bestemmer de grunnleggende formene i geometrien

Designer som gir enkel geometri grunnleggende

Belysning alternativer

La oss starte med lysende objekter og pendellamper som belyser vår vei

Opprinnelig inspirert av strikketøyet, viser den hengende lampen med ledning fra Incipit Lab et utseende kalt “Smart møter moderne”. Det lysende objektet har keramiske deler som er eksentrisk kombinert med fargerik bomullssnor. Denne hengende lampen er tilgjengelig i to størrelser og finnes i fargene terrakotta og grå. Når du bestiller terrakotta, har du valget mellom blå eller kremaktig tilkoblingsledning. Hvis du bestemmer deg for grå, gul eller antrasitt er valget av ledning.

Bomull og keramikk gjør dette utrolige lette objektet fra Incipit Lab

Designer interiør keramisk lampe

Pendellamper laget av naturlige materialer som lyser og varmer

Designer interiør keramisk lampe grå

Hvis du tiltrekkes av vågale former, vil “Geometry made easy light” fra MICROmacro definitivt tiltrekke deg oppmerksomheten. Sirkelen, trekanten, rektanglet, firkanten og stjernen som grunnleggende former kaster nytt lys over geometri. Takket være den effektive ribbede stålrammen reduseres valget til svart eller hvitt.

Lampene alene er et kunstverk og de støpte skygger fascinerer med sin enkelhet.

Optimal effekt gjennom minimale lampeskjermer!

Designer satte opp enkel geometri

Støtt din daglige rytme med “Gratitude to the Sun Wall Light” fra Transnatural Art & Designetikett. Dette avanserte designstykket lar deg kontrollere fargetemperaturen på lyset. Dette betyr at du bestemmer lyset hjemme og dermed beskytter din biorytme. Lys hvit er veldig egnet for tiden på dagen, varme toner – mer for kvelden. Er ikke det flott? Og denne lampen kan gjøre begge deler!

Støtt din biorytme med riktig fargetemperatur

Designer som gir daglig rytmelampe

Finn den riktige tonen for den beste følelsen av velvære

Designermøbler-daglig rytme-lampe-varm

Møbelfunn

Leter du etter nye møbler for hjemmet ditt som vil bli et samtaleemne? Crowdy House er her for å hjelpe. “Stac MDF Storage Unit” fra Formabilio er både funksjonelle og smakfulle. Det modulære prinsippet lar deg få mange varianter og lage ditt eget design. Sett sammen din egen bokhylle, kontor eller benkeplass og få farge på den.

Formabilio overrasker med dette lagringssystemet

Designermøbler lagringssystem

White Tie Chair – rustfritt stål og varmende ull – fantastisk!

Designer interiør i stålullrom

Fantastisk stol “Tie white Lenestol” av designeren Katerina Stavrinou Mileski. Håndlagde rustfrie materialer kombinert med organisk ull. Dette uvanlige stykket går ikke ubemerket hen. Å sitte på denne utrolige stolen er også en uforglemmelig opplevelse.

Set i scenen, ser denne designerstolen enda mer effektiv ut

Designermøbler stålullstol

OpArt og lett trekonstruksjon – ren forfining!

Designer interiør modernist

MARCEL Sidebord av Formabilio ble inspirert av den modernistiske bevegelsen i perioden mellom de to verdenskrigene. De ytterligere bygde dørene minner om optisk kunst fra 60 -tallet, og effekten av designet er mer intrikat enn glatt.

MARCEL SIDETABELL representerer ekte eleganse

Designermøbler modernistisk bord

Trenger rommet ditt fargetoner? Det lille trebeinte bordet “petite Tripod Side Table” av Avec Amour er en eksplosjon fra den rosa serien. Fargeintensiteten påvirkes av forekomsten av lys i rommet. Tre geometriske deler som henger sammen pryder det kantede akrylbordet.

For ekte venner av konstruktivismen – Avec Amour

Designermøbler trebenet bord

Denne veggkonstruksjonen er et perfekt mesterverk

Designer møblert låseplate

For veggene

La oss nå rette oppmerksomheten mot veggene. Med dette neste designeranlegget, presentert på en vennlig måte av Crowdy House, blir linjen mellom det praktiske og det vakre uklart.

Vi har først og fremst å gjøre med Comb Wooden Bookshel fra Jaanus Orgusaar / Borelis Ltd. Den futuristiske estetikken er bare en av grunnene til å bli forelsket i denne hyllen. Dette mesterverket er laget av kryssfiner og spesialbelagt, og tilbys i tre forskjellige størrelser for din bekvemmelighet.

Den kombinerte bokhyllen av Jaanus Orgusaar vil være blikkfanget i hjemmet ditt

Designer som møblerer låseplate i scenen

Nei! Dette er ikke en kunstig installasjon, men et forslag til plassbesparende lagring

Designermøbler sekskant

Er det en avantgarde form for lagring? Eller er det veggkunst? Hva med begge deler? Racchetta bøk trehylle fra Formabilio er et lagringssystem laget av bøk. Tilgjengelig i forskjellige farger som fem sekskantede rammer. I midten av hver sekskant er det et elastisk grensesnitt som gjør at gjenstander kan holdes på plass. Paraplyer, hauger av blader … hvis det ikke er maksimal bruk av veggen …

Med denne bøketre -ideen vil du definitivt alltid kunne finne alt

Designermøbler hexagon fuenfset

Hvem skulle ha trodd? Origami laget av metall, og det er også praktisk

Designer møbler veggposer origami

Det neste funnet presenteres også av Formabilio – Volatevia Metal Shelf. Både økologisk og moderne, denne hyllen kan brukes på mange måter og passer like godt i stuen, soverommet eller badet. Tilgjengelig i hvitt, grønt og gult, bestående av fem “blader”, varierende i størrelse.

Volatevia Metal Shelf imponerer og overbeviser

Designermøbler vegglommer

Noe annerledes enn sofistikert kunst i en ramme

Designer interiør trekant plakat

Det neste eksemplet ble påvirket av origami -teknikken og glorifiserer geometri. Den trekantede plakaten av KAMI. Lysende pastellfarger (fersken er også inkludert), spesielt understreket av trykket. Det er et spesielt kunstverk i begrenset antall.

Er det noe bedre enn et vakkert hjem?

Designermøbler trekantplakat alene

Tilbehør og dekorasjon

I dag avslutter vi denne artikkelen med å se på noen få tilbehør som også tilbys av Crowdy House. Ta en titt på det neste objektet! Er det et geometrisk fragment? – Ja, men også et rom for blader. Si hei til “Who’s next Magazine Rack” av Marco Ripa, som er god til å håndtere negativt og positivt rom.

For eksempel en kunstnerisk lagringsplass for blader

Designermøbler -kube

Det samme er også tilgjengelig i svartDesignermøbler -kube -svart

Endelig er det skjærebrett som ikke bare er solide, men også fabelaktig vakre

Designermøbler granittstål tett

Den “tykke&Thin Bamboo Ring Tray ”av ALLT Studio med iøynefallende gule håndtak minner om Memphis-Milano-stilen, men har samtidig sin egen estetikk.

Dette ensemblet i granitt og stål er en del av en samling skjærebrett og imponerer med sine rustbestandige kvaliteter

Dette brettet kan også brukes godt av dine barnebarn og deres barnebarn

Designermøbler i granittstål

La oss se på denne fargerike gruppen med lys og lysestaker. Clipper lysestaker fra Puik Art vekker ikke bare oppmerksomhet på grunn av sin fargerike design. Lysestakene kan festes til kanten av bordet, og dermed forblir utsikten over bordet fri.

Problemet med lysene på bordet er optimalt løst

Designer interiør fargerike lysestaker

Denne flotte prestasjonen tilhører Puik Art og deres Clipper Candle Holders

Designer interiør fargerike lysestaker i scenen

Til slutt presenterer vi deg Purebrass Tea Light Holder fra Jam Furniture i samarbeid med Pure Brass. Dette objektet gir ekstra varme på en kveld med levende lys takket være overflaten i messing. Laget veldig enkelt, men resultatet er fantastisk.

For å doble gleden av stearinlys, bruk denne messing telysholderen

Designer møbler av lysestaker i messing

Kilde: Decoist

Du finner mer inspirasjon på: www.decoist.com