designerbelysning lamper Hilden Diaz skyggespill

Fantastisk lysekrone forvandler ethvert rom til et drømmeaktig miljø

Vil du gjøre rommet ditt til en drømmende atmosfære? I dag vil vi vise deg hvor enkelt det er. Den kan også bare brette seg gjennom en lysekrone. Dette arbeidet ble inspirert av tegninger laget av den tyske biologen og naturforskeren Ernst Haeckel.

Designerne ble inspirert av dette Hilden&Diaz. Et spennende trådbånd er opprettet. De lyser alle sammen i dette dyrebare verket.

Spektakulære designerlys

Enda mer! Når du slår på lampen, lager du en skog med svarte skygger i rommet du er i.

Den skoglignende skulpturen har blitt formet som et speil rundt sin horisontale og sentrale rotasjonsakse. Speileffektene projiseres på veggene. De lager vridbare mønstre som oppmuntrer folks fantasi.

Den generelle stemningen påvirkes ikke bare av formen, men også av lysets intensitet. Når lysene er dempet, har du et bilde av en svak brann i skogen.

Effekt: skyggespill

designerbelysning og lamper Hilden & Diaz

Alt er overlatt til personen hvordan de vil tolke alt. Mesteparten av tiden blir bildet tolket som en skog, som er tent av en kampbål.

Videre ser mennesker på dette som en underverden bebodd av monstre og onde vesener.

Formålet med denne lampen er å bringe de autentiske naturformene inn i hjemmet ditt. På den måten oppdager du deres vakre side. For i motsetning til den virkelige opplevelsen i skogen, er du hjemme her. Man kan nyte skogens vakre effekter og skyggen uten å oppleve frykten som er vanlig i denne situasjonen.

Skap en skogstemning

designerbelysning lamper Hilden & Diaz skyggespill lysekrone

Det hele må kombineres med monokrome farger på veggen. De kan være hvite, men de kan også være forskjellige. Vi fant varianten med blått spesielt tiltalende.

Spesielt på soverommet kan du sette en slik lampe for å skape en drømmende og romantisk atmosfære. Du må imidlertid kombinere den med sidelamper som kan plasseres ved siden av sengen.

For ellers kan du ikke lysne opp stemningen.

Soverom ideer med lys og skygge

designerbelysningslamper Hilden & Diaz skygge leke soverom ideer