Designermøbler og tilbehør til kjæledyr hyller sofa

Designermøbler og tilbehør festet til kjæledyr

De mest kjente dyrepro -argumentene vi ofte hører: De får et smil til ansiktet ditt, reduserer blodtrykket og i deres nærvær glemmer du trykket hver travle dag. Så fortjener ikke kjæledyrene dine det beste? Det viktigste er at du ikke fortjener det beste?

En rekke moderne design gir hjemmet kjæledyrvennlig moro.

Valget her er veldig stort: ​​trær for katter med møbelfunksjoner, hundeleker med en moderne uttalelse og andre. Hele utvalget av møbeltyper er vist i dagens liste.

Sjekk bildene nedenfor! Vil ikke kjæledyret ditt glede seg over hver eneste av disse møblene? Og fortsett å forestille deg hvor tiltalende disse elementene vil se ut hjemme. Nå vil du ikke forbinde det å eie en katt med møkka rundt den lenge.

Faktisk kan katten hjelpe deg med å øke designfølsomheten din.

Moderne trær for kattene

Dagene med tykke teppetrær er over. Ikke mist plass med overflødige og gammeldagse varer. Du kan bare kjøpe et dobbelt funksjonelt møbel, og det kan tjene både deg og katten.

Nedenfor ser vi Sophia – veggmontert tre for katter i svart. Disse to brikkene er på veggen og gir den lille mange muligheter til å løpe.

Dette stykket er tilgjengelig i både hvitt og svart, og det kan arrangeres i mange kombinasjoner. Som de sier i reklamen, vil dette slukke kattens instinkt for å klatre opp.

Med denne muligheten trenger katten din ikke lenger å klatre opp på bordet eller kjøkkenflatene

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr

La oss nå se på et kattetre i en moderne stil! Nedenfor ser vi Sebastians – moderne kattetrær. Disse er også en del av designerens produksjonslinje for kjæledyr.

Brikkene kan kjøpes i hvitt og svart

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr hyller svart struktur

Vet du hva som er det beste med Sophie og Sebastian moderne kattetrær? Hyllene deres har en dobbel funksjon. Du kan plassere dekorative gjenstander som bøker og tilbehør der. Materialet du velger vil avgjøre hvor skjøre disse er. Selvfølgelig har dette også å gjøre med kattens karakter.

Disse hyllene har en dobbel funksjon

Designermøbler og tilbehør til sofaputer til kjæledyr

Selv katten selv kan bruke dette kattetreet på flere måter: for å hvile, for å gjemme seg, for øvelser og for å skrape. Med sine seks forskjellige nivåer gir den mye lagringsplass. I tillegg har den blitt innredet med tekstiler og tepper som katten kan klø når som helst.

Hvis disse ikke var der, kan denne konstruksjonen forveksles med et enkelt møbel

Designermøbler og tilbehør til kjæledyrshyller svart

Moderne dyrehyller

Katten min er en etterkommer av kjæledyret til mine naboer. Under en storm så hun etter et skjulested med meg. Da visste jeg umiddelbart – dette er mitt lille dyr. Noen ganger er gjemmestedet det beste vi kan gi dyrene våre. Men du kan også designe livene deres med stil, og de vil sette pris på det. Arbeidet til designeren Marco Morosini tjener dette formålet! La oss starte med det gjennomsiktige hundehuset.

Du kan egentlig ikke drømme om noe bedre …

Designermøbler og tilbehør til kjæledyrshyller

Hvis du ikke liker de fritt gjennomsiktige områdene, så ta en titt på de nomadiske hundehusene som er laget av leire. Disse viser en farget interiørdesign i striper. Alle ville sette denne hyllen fremtredende i hjemmet sitt. Katten din vil definitivt tilbringe en stor del av fritiden der. [ifølge Marco Morosini]

Nomadiske hundehus laget av leire

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr hvit hytte

Nedenfor ser vi illustrasjonen av arbeidet til designeren Marco Morosini og andre stjernekonstruksjoner: Huset til det gode hundelivet.

Gi kjæledyret den tronen det fortjener. Hvordan tror du du finner denne fremtredende posisjonen? Hva tror du?

Disse er for stive og gir liten plass til bevegelse. Denne hyllen har en åpning! Så din favorittkatt kan bevege seg fritt.

Har du også lyst på glass- eller akrylvinduene??

Designermøbler og tilbehør for kjæledyr hunde lenestol glass

Vi må ofte flytte katter og hunder hit og dit. Hvorfor ikke velge en moderne transportmetode?

Sovesengen & Bæreren kan også brukes som bilsete. Dette fungerer fantastisk med katter.

Denne konstruksjonen er egnet for alle kjæledyr under 7 kilo. Ta av lokket og du har en seng. Du trenger heller ikke la kjæledyret løpe fritt før du kjører. [finnes på Wag.com]

Dyret vil føle seg komfortabel nok og nyte turen

Designermøbler og tilbehør til senghund for kjæledyr

La oss se på et annet hundehus: BowHaus Modern Dog Furniture.

Pulverlakkert rustfritt stål og starburst-design gjør det klart: dette er et elegant hundehus. [i henhold til trendoppdateringer]

Fint metallhundhus

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr hundhaus metall

Som du kan se nedenfor, kan det også tjene som et elegant sidebord! Det kan du ikke nekte for! [ifølge DenHaus]

Dette er den perfekte konstruksjonen for et hus med mange cocktailfester

Designermøbler og tilbehør for kjæledyr hunde metall

La oss ta en titt på kattens territorium … Goods Cat Field vil tilføre hjemmet ditt en sørvestlig stil. Pappens fiber absorberer sporene etter kattens riper, og disse forblir gjemt der. Så stua forblir fri for den.

Alle materialer er miljøvennlige og kan gjenbrukes

Designermøbler og tilbehør til kjæledyrtelt

 Du kan sette den på bakken med følgende Airplane Cat House. Dette er en gjengivelse av P-47 Thunderbolt (klassisk amerikansk jagerbomber fra andre verdenskrig).

Det er også super morsomme detaljer, for eksempel bildet på prekestolen med katter kledd i bikini på en solstol. [ Uvanlige varer]

Du kjenner de dagene da katten nesten kan fly med energi?

Designermøbler og tilbehør til kjæledyrfly

 Denne hytta var også laget av papp og er et flott sted å hvile for katten. Denne vil like å gjemme seg der eller bare gå rundt. Noe du kanskje ikke vet: Kartongen absorberer feromonen til kattene, og får dem til å føle seg enda mer komfortable. Ofte kan du ordne slike hus med andre morsomme detaljer, for eksempel et mushode, en fisk, en fugl eller et skilt med kattens navn!

The Cardboard Cat Chalet er super stilig og billig!

Designermøbler og tilbehør for papp

Moderne gjenstander og leker for kjæledyr

Ord kan knapt beskrive det neste stykket – en DJ -del for riper fra Uncommon Goods. Men vi vil gjøre et forsøk på å beskrive det. Så du kan begynne nå! Og katten vil sikkert like matten for å skrape.

Og dette stykket snur virkelig!

Designermøbler og tilbehør for kjæledyr morsom idé

Skulle ikke kjæledyret ditt nyte middagen i stil? Det er kanskje ikke i favorittrestauranten din, men den er utstyrt med en VIP -tjeneste hjemme. Det går gjennom God Room Service! Som du kan se er det boller for vann og mat. Nå mangler bare det dunete teppet ….

Skulle ikke kjæledyret ditt nyte middagen i stil?

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr

Unleased Life Berlin-tallerkenen fra Wag.com ble laget av forniklet porselen. Den skinnende formen laget av stoff gir dette verket mye stil og gjør det til en naturlig motstykke til din moderne dekorasjon. Du kan servere væske og mat i denne bollen. Du kan velge mellom forskjellige størrelser.

Metallskål for hunder

Designermøbler og tilbehør for metallplater til kjæledyr

Leter du etter noe farget, mykt, krøllete og perfekt tilpasset katten din? Dette er lekespiralen fra Etsy -butikken Elevele! Dette hjemmelagde stykket er laget av 100% merinoull.

Den fabelaktige ombre -effekten gjør det å leke dyret ditt til en gledeopplevelse for deg også. Nå kan katten løpe rundt i stua! Nedenfor ser vi mange filtleker, og disse er tilgjengelige i mange farger.

Opprullede leker for katter

Designermøbler og tilbehør til kjæledyr lindede katteleker

Ja, hundene trenger også leker! Designerne av ZOGOFlex Hurley – dette rørformede hundeleken fra WestPawDesign – visste det også. Dette er holdbare gjenstander og de er fantastiske å leke med. De hopper, flyr og vrir seg.

De er laget av det spesielle ZOGOFlex -materialet. Det er absolutt giftfritt! [tilgjengelig fra Getprice]

Nyttige tyggebein for hunden din

Designermøbler og tilbehør for kjæledyr som tygger bein

Vil du prøve noen av disse dyrevennlige elementene ovenfor? Kanskje du allerede har en servitør? Er de praktiske for kjæledyret ditt? Tenk nøye og få det rette for katten eller hunden din! Vi overlater beslutningen selvfølgelig til deg!