Det attraktive Cocoon sofa setet sete rødt ryggstøtte

D.dvs attraktivt kokongsofasett

Møblene får hjemmet ditt til å skille seg best ut. Hvis interiøret ditt begynner å se kjedelig ut, trenger du Cocoon forlengelsessofa fra Arflex. Med designet av Mauro Lipparini er Cocoon -sofaen varm og innbydende. Den unike stilen gjør det til et perfekt tillegg til et moderne oppholdsrom.

Forlengelsessofaen har en ramme av stål og polyuretanskum med forskjellige tettheter. Ryggen og armlenet ligger rundt i myke terskler.

 Den allsidige, tilpassbare Cocoon -forlengelsessofaen

Det attraktive Cocoon -sofasettet, rosa lilla sofaer

En glidestang holder ryggstøtten og lar den bevege seg i alle retninger. Du kan flytte ryggstøtten til venstre og høyre slik at du har et komfortabelt og fleksibelt sete. Cocoon -sofaen har avtagbare trekk, slik at du kan endre møbeltrekk som passer til stilen eller temaet i rommet. Lev opp rommet ditt med dristige farger eller bruk nøytrale toner for en lys, fargerik stue. Enkel, men elegant, sofaen gir individualitet til ditt interiør.

 Cocoon kan plasseres i forskjellige konfigurasjoner

Det attraktive Cocoon -sofaen, sofaer med svarte fliser

Hvis du har en stor familie og en romslig stue, eller du liker å prate, tilbyr denne forlengelsessofa flotte sitteplasser for deg og dine gjester. Du kan skille brikkene, endre utseendet på rommet eller sette dem sammen for å lage et enkelt møbel. Cocons rene linjer skaper en sterk form som gjør den til et tidløst mesterverk.

 Vil du også ha disse kreative konfigurasjonene i hjemmet ditt??  Det attraktive Cocoon -sofasettet, svart sete