Bryllupsorganisasjon – en vanskelig og tidkrevende oppgave som til slutt bør fullføres perfekt ned til minste detalj. Når det gjelder bryllupskort, trenger du en klar idé om dem og mye kreativitet. I dag legger flere og flere gjester stor vekt på disse kortene, noe som sikrer en god start på arrangementet. Selv når du setter deg ned, skal gjestene føle en innbydende og stilfull atmosfære. Hvordan du enkelt kan oppnå denne effekten, vil du lære i de følgende avsnittene.

Sammenlignet med tidligere år må redaksjonen vår innse at antallet kreative ideer for stilige bordkort i dag har økt betydelig. Det er selvfølgelig mange nyheter og ideer som også vil være relevante for 2018.

Hvis du vil spare kostnaden for plasskortene, har vi et tips til deg. Inviter vennene dine til en håndverksrunde og lag bordkortene selv etter din egen smak. Før du starter håndteringsøkten, har vi noen kreative DIY -ideer for deg.

Kreative plasskort skaper en innbydende atmosfære

dekorativ gresskar i sølv

Design av navnekort

Det første du bør nøye designe et lite navnekort for hver gjest. Vær veldig forsiktig med dette trinnet og skriv navnet riktig. Kortet bør muligens være laget av papp, og et alternativ er et brettet kort med riktig navn. Skriften og fargen er spesielt viktige.

Skriv navnene med store bokstaver og med elegant skrift. Du velger fargen etter din egen smak. Gullskriften regnes som en universell idé for denne typen dekorasjoner. Du kan deretter plassere bordkortet på tallerkenen slik at det er veldig synlig for alle gjester. På denne måten vil du også forbedre organisasjonsprosessen betydelig.

Lag navnekortene veldig nøye

navnekort kreativ dekorasjon

dekorasjon

Når det kreative navnekortet er klart, forblir den originale dekorasjonen som det siste trinnet. Å ha et bredt spekter av ideer vil hjelpe deg mye. Som bordkortstativ kan du bruke mange dekorative elementer som skaper et unikt utseende. De dekorative gresskarene regnes som de mest populære stedskortstativene. Navnekortene plasseres deretter på det dekorative elementet. Det dekorative gresskaret kan designes i forskjellige attraktive farger som gull og sølv og nøye plassert i midten av tallerkenen. Du kan også bruke dekorative servietter i stedet for tallerkener.

Originale bordkort laget av dekorativ gresskar

deco gresskar oransje bryllup

Hvis bryllupet finner sted om høsten eller vinteren, kan du også lage en sesongmessig kreativ dekorasjon. De vakre oransje bladformene er blant de høstlige dekorative elementene. Fordelen deres er at disse bladformene også kan brukes som navnekort så snart navnet er tilstrekkelig synlig. Furukeglene egner seg veldig godt som et vinteralternativ, fordi navnekortet passer perfekt på dette dekorative elementet. Et fargevalg er ikke nødvendig i dette tilfellet.

Bladformene kan også brukes som navnekort

bladformer som et navnekort

Det store utvalget av kreative bordstativer inkluderer også sitrusfrukter, høstblomster og mørkeblå lavendel. Velg en dekorasjon etter din egen smak. Følgende bildegalleri består av de siste ideene fra i år. Rull ned og nyt de vakre bildene!

Å lage et vakkert stedskort selv er morsomt

attraktive former

Skriv navnene på gjestene veldig nøye og riktig

bladformer med navn

kule bryllupsdekorasjonselementer  dekorativ gresskar i hvitt  dekorasjonsbryllup dekorasjon hvitt bryllup dekorativt gresskarbryllup ferskt dekorasjonskort bryllup dekor design bryllup dekor dekor bryllupsdekorasjonskort bryllup dekorasjon sted kort tre dekorasjon bryllup gresskar i gull lavendel som pynt navnekortark  navnekort lilla navnekort stedskort navnekort som pynt Plasser kortdekorasjon plass kort ideer vakre bladformer plasserkort vakkert font bryllup navnekort kongle dekorasjon bryllup tallerkendekorasjon