Eklektisk interiørdesign stue trebord solid rustikk

“Ins” og “outs” av den eklektiske interiøret!

Å, hvor fascinerende er underverkene til det moderne utstyret! På en eller annen måte ligger appellen i motstanden mot trangen til enhetlighet og perfekt matching av alle detaljer!

La oss være ærlige: De fleste av oss tenker “eklektisk”.

Vi liker å trekke fra forskjellige kilder. Vi vil sannsynligvis vise elementer fra forskjellige år for å representere de forskjellige nivåene i vår personlighet. Jeg synes denne tendensen er helt OK! [ifølge Mint Home Decor]

Har du dekorative puter som ikke er en del av dine ideelle interiørideer? Da er det bedre å vente litt før de utdypes. I stedet bør du forme leiligheten din etter designideer fra hjertet ditt.

Vi har karakterisert alle designene fra dagens innlegg som eklektisk – eklektisk interiørdesign

Eklektisk interiørdesign med hvit innredning i kjøkkenglass

Det vil i hvert fall se interessant ut. Ved å se på disse, kan du sannsynligvis bedre lære å klassifisere denne stilen. Det er mange underkategorier, for eksempel moderne og gammeldags avsky. I alle eksemplene kan du finne en eller to merkbare gjenstander i de vakre blandingene. Målet er å provosere frem dine individuelle ideer.

Moderne eklektiske rom

De moderne eklektiske områdene må selvfølgelig fylles med samtidige gjenstander. Men du kan også legge til andre aksenter i dette. Så du kan også legge til en tradisjonell dekorasjon der.

Se for eksempel på rommet nedenfor. Men den komfortable sofaen med de avrundede kantene og de malte glassvinduene tar designet vekk fra det absolutt moderne utseendet. [ifølge Mint Home Decor]

Moderne lys, sitteplasser og tilbehør former rommet

Eklektisk interiør med hvite møbler, sofaputer

Kanskje du vil bli forelsket i det andre rommet akkurat som oss. Dette kombinerer tradisjonelle elementer som damaskveggpapiret med moderne stykker som “Suitor Graphic Stripe Loveseat” fra CB2.

Luksusen til de hengende boblene kan ikke overses

Eklektisk interiørdesign sofa svart hvit dekorasjon gul løper

Har du sett på utviklingen av designtrender de siste årene? Kanskje du har lagt merke til forsterkningen av den moderne “geo” tendensen. Som et resultat ble flere og flere geometriske former tatt i bruk. Vi holder denne “med sving” -mentaliteten til den perfekte tilnærmingen når vi designer eklektiske rom.

På bildet kan du se kombinasjonen av det illustrative med det ultramoderne

Eklektisk interiørdesign lenestol blå bordbordslampe i glass

Steinmuren er et jordisk element. I dette skapet møtes den skandinaviske og universelle stilen, som stammer fra midten av forrige århundre. Men konklusjonen er at dette rommet kan beskrives som moderne.

Er du nysgjerrig på designerne av dette stykket? Dette er en Dumont -buffé i sjokolade fra West Elm …

Eklektisk interiørdesign steinvegg kommode treblomster

Elegante eklektiske mellomrom

De ganske elegante rommene kan være litt skremmende. Men de eklektiske elementene gir akkurat den riktige mengden variasjon. På bildet ser vi rommet til designeren Philip Nimmo. Det er en morsom idé, ikke sant?

Du kan bare ikke føle deg for trang i rommet med påskriften “FIRE” med store røde bokstaver!

Eklektisk interiørdesign svart og hvitt sengetøy

Der ser vi kraften i kombinasjonen av tradisjonell design og uventede aksenter. Karismaen er paret med effekten av et mangefasettert salongbord og skinnende korallfargede Y-aksenter.

Neste rom ble designet av Philip Nimmo Design

Eklektisk interiørdesign stue elegant sofa hvit ved siden av bordet

Fargen her er uformell. Kunstverket er virkelig interessant. [ifølge Mint Home Decor]

Til tross for lysekronen og den antikke rammen, er dette utstyret alt annet enn tett

Eklektisk interiørdesign spisestue ovale bordstoler lysekrone

De ferskenfargede gardinene under har absolutt en “WOW” effekt. Det er noe med kombinasjonen av myke farger og tradisjonelle aksenter i moderne møbler. Etter vårt syn har vi å gjøre med eklektisisme på sitt beste. Ta en titt på Chesterfield -sofaen i rouge fløyel. Dette kan kombineres med Marccanischgen Ottomaner med lagringsplass og elegante pendellamper.

Kombinasjonen av rosa med kule blå aksenter er spesielt attraktiv og vakker. [i henhold til Coddington -design]

Eklektisk interiørdesign sofa med teppegardiner

Klassiske motbydelige rom

Noen ganger er utgangspunktet eleganse og derfra beveger man seg i retning av “gammeldags”. Faktisk var mange av de moderne møblene inspirert av tradisjonelle møbler. Av denne grunn passer de fantastisk i forskjellige kombinasjoner. Det gjenbrukte “Cafe” -skiltet nedenfor er en fantastisk motstykke til de nyere elementene, for eksempel det gule skapet i førerhuset og det moderne flettsetet. [ifølge Kailey J. Flynn Photography]

fantastisk motstykke til de nyere elementene, for eksempel skapet i taxigul

Eklektisk interiørdesign trapper industriell stil kommode gul

Du har rommøbler & Brett utstyrt med et moderne utseende. Dette har blitt oppnådd gjennom de moderne putene.

I tillegg bidrar veggen, utstyrt som et galleri, til det flotte utseendet

Eklektisk interiørdesign sofaer skinn svart rund glassplate

De fleste mennesker kan bare ikke se bort fra det neste rommet til Alexis Burris Designs som er avbildet. I sine buede former er det noe her fra stemningen på 80 -tallet. De hvite trappene og lysene skriker også etter “retro”.

Vi vil ikke snakke om plantene i det hele tatt, ellers trenger vi plass til en hel artikkel!

Eklektisk interiørdesign sofa takvindu planter trapper

Rustikke eklektiske mellomrom

Til slutt, la oss snakke om noe mer landlig. Vi kunne bare ikke motstå det slitte, forvitrede utseendet. Spesielt med en smakfull blanding med andre aksenter, er det virkelig å bli forelsket i. I vårt tilfelle kan du se en kombinasjon med moderne kromlys. De jordiske trebitene skaper en herlig kontrast til metallene og de spesielle innslagene som pyntene i en “steinete” stil. [ifølge Lean Arch Inc.]

Vakker kontrast til metallene

Eklektisk interiørdesign stue møbler buelampe

Hva tror du vil resultere i å kombinere et blokklignende salongbord med moderne kart-art puter laget av Cartoloji? Her kan du oppnå en perfekt blanding av rustikk og moderne.

En spesielt sterk effekt oppnås ved å bruke livlige fargede puter som oransje!

Eklektisk interiørdesign stue trebord solid rustikk

Legg merke til hvor perfekt de boblelignende lysene skriver seg inn i denne atmosfæren ved siden av den polstrede sofaen?

Dette Emmerson salongbordet fra West Elm er laget av resirkulerte treoverflater

Eklektisk interiørdesign rustikk bord stue setepute

De kommer fra gamle støtteplater laget av eik. Parsons -stilen deres er enkel til moderne. De representerer en perfekt blanding av jordiske og moderne aspekter.

Er du nysgjerrig på mulighetene for forbedring av hjemmet når du designer rustikke møbler?

Eklektisk interiørdesign sofa vegg design tre

For litt mer tømmerhytte-stil, kan du dekke veggene med trepaneler. Løsningen nedenfor er også fra West Elm. Denne løsningen kan også skreddersys når det gjelder farge og form. Bildet nedenfor viser hvor vakkert denne overflaten kan kombineres med de elegante moderne møblene i aubergine.

Det neste eksemplet er å minne deg på detaljernes magiske kraft. Undervurder viktigheten av dette moderne stykket som du kan ha hentet tilbake fra en tur.

Du kan sikkert finne et sted for det, og vi tror at du vil gjøre det på best mulig måte. [ifølge flertallet Desi via Houzz].

Eklektisk interiørdesign moderne detaljer lenestoler taklamper