Stilig, moderne kjøkkeninnredning i tre, L-formet innebygd Elegante, moderne kjøkkenkombinasjoner i tre

Hvorfor er du interessert i dette kjøkkenet? Leter du etter inspirasjon? Eller leter du etter instruksjoner om hvordan du lager drømmekjøkkenet ditt? Se etter det bestemte du kan tolke på nytt på kjøkkenet ditt, tilpasse og til slutt nyte som et nytt element i hjemmet ditt?

Kanskje du vil komme med nye ideer når du kan lære mer om hogging av tre og fargepalettene og mangfoldet.

Treverket kan veldig enkelt brukes som et indre lag på veggene i moderne kjøkken

chic moderne tre kjøkken design modulær benkeplate

Et kjøkken laget helt av tre, med unntak av elementer laget av andre materialer her og der, viser eiernes jakt på komfort og skjønnhet. Kjøkkenet vist nedenfor er av et fascinerende kjøkken som åpner ut mot en hage. Den tilhører porteføljen til Luis Velasco Roldan. Sistnevnte er ren inspirasjon for bruk av tre.

Trehjertet på kjøkkenet ditt

chic moderne tre kjøkken design rustikke møbler

Dette trekjøkkenet kan trygt kalles det. Det er et hjerte som er fullt av liv og banker så snart hele familien er sulten og har samlet seg der. Det samler de populære menneskene for å oppmuntre til å skape unike minner sammen.

Dette er de øyeblikkene som virket ubetydelige, men som i virkeligheten er uforglemmelige: En søker etter bollene mens en annen strekker seg etter håndklærne. I siste øyeblikk kommer det deg inn at han var ansvarlig for å bryte isen, men du merker det ikke fordi alle ler av de gamle vitsene først mens de venter på måltidet. Når alt dette skjer, vet du at en lykkelig familie har samlet seg rundt bordet. På et tidspunkt kommer maten, og i noen minutter kan du bare se bevegelse og lys, ringelyder og plutselige latterutbrudd. Alt dette absorberes av trematerialet, og det ser ut til å forbli fanget i selve materialet.

L-formet kjøkken med treutstyr

Elegante, moderne tremøbler for kjøkkeninnredning møblering av hyller

Det er slik minner formes. Stolen minner deg om onkelen din, kjøkkenområdet til de mange raske frokostene før skolen og trerammen på døren din forteller historien om din fysiske vekst. Slik former materialene rundt oss våre eiendeler og visuelle minner.

Massivt treutstyr på kjøkkenet – takbelysning

Elegante, moderne trekjøkkendesigner indirekte takbelysning

Trematerialene og deres moderne tolkninger skaper en forbindelse mellom de gamle minnene og tilliten til at nye vakre øyeblikk fortsatt vil oppstå i fremtiden. Denne rustikke, miljøvennlige hytta sett ovenfor er en del av utviklingen av boligen Aspen, Colorado. Det er et verk av designfirmaet Oppenheim Architecture + Design. Du har å gjøre med et moderne kokeplass med steingulv, trebekledning laget av resirkulerte trematerialer og benkeplate i rustfritt stål. Fjell- og skoglandskap kan sees over de to glassflatene. Huset representerer dermed en sterk tilknytning til naturen, både når det gjelder beliggenhet og materialer!

Trekjøkkenet nedenfor hjelper deg til å føle deg som en del av det snødekte landskapet. Bruken av tre er grunnen til at interiøret fremstår mer åpent og skaper en varm og innbydende atmosfære til tross for kjøkkenmøblenes “kalde” rustfrie stål.

Lyst, attraktivt kjøkkendesign laget av tre

elegant, moderne tre kjøkken design lys atmosfære

Tre har alltid vært et materiale av stor betydning. Men ved å gjøre det til et middel for å tjene penger, har du gjort det vanskelig for deg selv å kunne bruke dem ofte. Lær å nyte hvert stykke du finner, fordi hver detalj du finner har sin egen historie. Dette er ingen ringere enn vår egen historie.

Plass kontra kompakte løsninger, luksuriøst detaljerte design kontra minimalistiske kjøkken

chic moderne tre kjøkken design kokeplate vask

De innbydende kjøkkendesignene er praktiske, funksjonelle og alt annet og er tilgjengelig i nesten alle tenkelige former og størrelser. Fra kompakte kjøkken som åpner seg til utsiden til kjøkken perfekt utstyrt med målemøbler, alt kan gjøres i tre. Treverket gir rommet en varme som sjelden kan utstråles av noe annet materiale.

Kjøkkenutstyr i asiatisk stil

chic moderne tre kjøkken design asiatisk utstyr kjøkken

I porteføljen til Sam’s Creek av Bates Masi Architects har vi funnet et passende eksempel på en matlagingsplass. Det er et høyt og majestetisk kjøkken fylt med naturlig lys takket være de store vinduene. Tekstilene og fargen skildrer en unik geometri. De lager en omfattende design som enkelt kan integreres i trearkitekturen.

Boliger i California, for eksempel drømmehuset designet av arkitekten Jendretzki nedenfor, viser ikke bare fantastiske detaljer, men også en kreativ metode for å dele rommet inn i forskjellige områder. Den smart utformede skyvedøren fører inn på kjøkkenet, som er laget helt av tre. Bak det er badet, som strekker seg lengden på kjøkkennisjen.

Trepaneler på kjøkkenet

chic moderne tre kjøkken design paneler vegg spisestue

Det er noe spesielt innbydende i trekjøkken. Selv om du legger til svarte detaljer, henger den naturlige følelsen der.

På kjøkkenet av Studio Fanetti vist nedenfor, skaper det “smarte lyset” en balansert atmosfære. Det gule eventyret, som ble brukt i moderne interiørdesign, ser ut til å ha blitt kuttet fra en enkelt blokk. Det skaper en enhetlig følelse i hele rommet.

Svarte dramatiske vegger på kjøkkenet

chic moderne tre kjøkken design svart kjøkken bakvegg

Grønne slående kjøkkenmøbler

chic moderne tre kjøkken design vegghyller kjøkkenskap

Vil du forvandle kjøkkenrommet til en ekte nytelse og tilpasse det til den moderne livsstilen? De levende fargene er en metode for å gi trekjøkkenet en rastløs og energisk atmosfære. Farger og tre er en fantastisk kombinasjon når du kan oppnå en dynamisk, leken atmosfære.

I dette eksemplet er kjøkkenet “hjertet” i en italiensk villa. Matlaging, bespisning og fritidsunderholdning er samlet i ett rom. Å skape en varm atmosfære er spesielt viktig i slike tilfeller. Den børstede og voksede furu skaper ikke bare en mer morsom, varm og innbydende stemning, men skaper også en referanse til det fantastiske landskapet til Dolomittene der den ligger.

Arkitekter av Matharoo Associates utmerket seg i utformingen av dette indiske huset avbildet nedenfor.

Minimalisme kan også brukes til å understreke treets egenskaper på en fantastisk måte

chic moderne tre kjøkken design benkeplate øy

Deres særegne prosess var å dekorere trehuset med gjenstander av forskjellige slag, som også er laget av tre. Det viste perfekt den store transformerbarheten til dette edle materialet. Trærne inne gir den varme atmosfæren et livlig, naturlig preg. De grønne bladene gir en direkte kobling til miljøet. Dermed forsvinner hvert spor av den monotone følelsen.

Upussede murvegger gir en følelse av eleganse og viser at den moderne designen er i stand til å integrere forskjellige materialer. Dette er stort sett underordnet ønsket om å skape en idyllisk interiørscene. Det må være den perfekte setting for de store middagene.

Eksemplet nedenfor er en del av det utrolige rekkehuset som er designet av William Rainero.

chic moderne tre kjøkken designer moderne skinnende overflater

Et annet scenario er utviklet her enn i eksemplene ovenfor. De gode minnene finner sted i en desidert moderne atmosfære, der bare små referanser taler for kjærligheten til de naturlige teksturene. Dette er et eksempel fra porteføljen til det Amsterdam-baserte arkitektstudiet Egeon Architecten.

Videre viser eksemplet nedenfor oss hvordan du kan “myke opp” det strenge, konkrete, industrielle utseendet på kjøkkenet med vakre tremøbler

chic moderne tre kjøkken design spisestue u formet møbler