Den enkle dekorasjonen er et spesielt populært tema til jul. Men den er fortsatt gjeldende hele året. Kanskje du kan bruke din festlige entusiasme til å lære å lage noe nytt selv. Du kan deretter bruke denne muligheten til å forskjønne hjemmet ditt også i andre sesonger.

I enkle instruksjoner vil vi lære deg hvordan du lager flotte dusker selv. Mønsteret inneholder flere farger og morsomme detaljer som pomponger og treperler. Ved å bruke andre flotte eksempler, viser vi deg ideer for å dekorere med dem.

Du kan krydre en veske med dusker

Håndveske med pomponger

Materialene som trengs for å lage dusker

  • Tråder i forskjellige farger / silketråder,
  • A6 størrelse eske,
  • Skarp sysaks,
  • En stor nål,
  • Ulike fargede treperler med et stort hull i midten,
  • gaffel,
  • teip,
  • Snapkrok / splittring.

Begynn nå å tukle pom poms!

Du trenger disse materialene for ideen fra instruksjonene

Pompons lage materialer

Lag dusker – Trinn 1: Lag en bunt til hovedkvasten

Velg først tråden du vil bruke til den største dusken. Skjær ut en liten del av pappet. Skyv den ene enden av tråden inn slik at den ikke sklir. Pakk den rundt esken 30-40 ganger.

Klipp ut et annet stykke av samme tråd som er rundt 50 cm langt. Trekk dette mellom den allerede laget pakken og esken. De to endene skal holde samme størrelse. Kutt dem på ingen måte!

Bilder for instruksjoner om hvordan du lager dusken

Pom poms håndverk trinn for trinn

Trinn 2: klipp og bind

Skyv bunten av pappa og kutt løkkene. Bruk sysaksene til dette. Ta deretter endene sammen. Når du gjør dette, bør du bare slippe endene på den lange tråden du brukte til å skyve bunten ned.

Ta nå en tråd i kontrastfarge og knyt en knute på oversiden. På dette bildet brukte du den gule tråden. Pakk den inn flere ganger som vist der. Knyt tett sammen med en dobbel knute og klipp ut overflødig del av tråden.

Instruksjoner for fremstilling av dusk med gaffel

Tinker liten pom pons idé

Lag pom poms

Nå kommer vi til å lage pom-poms. Ta nå gaffelen og tråden rundt 25 cm av tråden rundt den bredere delen. Du kan tape enden av tråden til gaffelhåndtaket slik at de ikke forstyrrer.

Pakk deretter en del av tråden som vist på bildene. Ofte vil du gjøre bunten så tykk som mulig. Men ikke overdriv det heller! Hvis du vikler tråden rundt 15 ganger, er det optimalt.

Trekk endene av tråden ned fra gaffelhåndtaket. Bruk disse til å knytte bunten sammen. Hold denne i gaffelen litt lenger. Fest bunten så tett du kan med en dobbel knute. Ta den deretter av gaffelen og bind den igjen slik at det hele blir veldig tett.

Ta saksen til midten av bunten. Rull dem deretter rundt hånden din. Klipp løkkene slik at endene holder seg like lange. Du kan bruke det samme prinsippet til å lage en eller flere pomponger.

Ferdige dusker

Fullfør dekorasjonen med pom poms

Fullfør duskdekorasjonen

Du trenger splittringen eller snapkroken for denne delen. Ta de lange endene på oversiden av duskene dine og fest dem på nålen. Nå kan du stikke nålen gjennom pomponene og treperlene. Hvordan du gjør dette er opp til fantasien din.

Etter at du har fått ønsket resultat, sett nålen tilbake gjennom ringen og deretter tilbake gjennom pom poms, dusker og treperler. Sikt alltid mot midten som mulig.

Ta nålen ned, men hold i begge ender av tråden. Bind disse sammen med andre som fremdeles er gratis. Bruk alltid doble knop for å holde det hele så sikkert som mulig. Klipp nå av alle ender til samme lengde. Len deg tilbake og nyt arbeidet ditt!

Når du har gjort dette lenge nok, kan du sjekke ut våre andre dekorative ideer med dusker og kanskje sette noen av dem i verk.

Dusker på veggen på et bånd

tynne striper dusker krans

Slik kan en rustikk duskdekorasjon se ut

lage edle rustikke dusker sekber

Denne kransen av dusker ville i mange tilfeller være tilstrekkelig som en festlig dekorasjon

tinker bursdagsdekorasjoner fra dusker

Liker du denne DIY -dekorasjonen som en idé for en bursdagsfest for barn??

bursdagsdekorasjon med dusker

krans av dusker i forskjellige farger

glamorøse høytidelige utseende dusker

peis dekorasjon dusker lage din egen idé

Denne duskdekorasjonen er ideell for å krydre dette industrielle rommet

lag mobile dusker selv

fint veggedesign med dusker i rosa og blått

dusker som dekorasjon for baby shower

dusker i metallisk veggdesign

Veggedesign med tråder i forskjellige farger

dusker i rustikke farger idé

Du kan også skape en zen -stemning med duskdekorasjoner

dusker Zen dekorasjon idé

loop krans dusker regnbue

forskjellige farger dusker kjede

lag veggedesign med dusker selv