Når det gjelder høstdekorasjoner, tas noen få ting for gitt: Gresskar, sesongens farger, det nostalgiske, forvitrede utseendet og de kjente meldingene som “Velkommen høst!” Spill inn.

Men det er også mote og trender når det gjelder høstdekorasjoner. Det er derfor vi ser oss om etter nye gode ideer hvert år. Ta en titt på vår oversikt over gjør-det-selv høstdekorasjoner i interiøret!

Den enkle høstdekorasjonen kommer til sin rett i dette nøytralt møblerte rommet

vindusdekorasjon med gresskar og vase med grener

Høstdekorasjonsstrategi 1: Inviter naturen inn i hjemmet ditt

Å bruke naturens gaver innendørs som dekorasjon er en vanlig idé for høstdekorasjoner.

De hvite gresskarene og vaser med høstløv, DIY kranser laget av grener og andre enkle ideer er mest vanlige denne sesongen.

 Ideene utelukker to eller tre farger slik at alt ser livlig, men også elegant ut.

Gresskarene kan brukes annerledes i dekorasjonen avhengig av størrelsen. Du kan fordele de mindre på en hylle eller en vinduskarme. Noen ganger ser de flotte ut i en fin bolle. Dette kan være i samme eller i en kontrastfarge. Høstblader kan distribueres fritt. Men de ville se spesielt flotte ut i en gjennomsiktig vase.

Kransene dekorerer dører, vinduer, men også speil og hyller.

dekorasjon med flotte tekstiler som høstdekorasjon

Tips 2: tekstiler og tilbehør med høstfarger

Ikke alle liker å ha naturens gaver innendørs. Kanskje det ikke stemmer overens med stilen eller bare din egen smak. Men høsten kan være en flott mulighet til å bruke forskjellige tekstiler og mønstre i interiøret. Grønt, brunt, rødt og oransje i alle nyanser representerer høsten og tilsvarer naturen der ute.

Vi snakker selvfølgelig om gardiner, dyner, men kanskje du også kan bytte ut kasteputer. Det vil allerede gjøre en stor forskjell.

Det forvitrede utseendet går fantastisk med høststemningen

hvite gresskar og årgangskanne

Strategi 3: Små DIY -prosjekter

De veldig enkle, men super elegante DIY -prosjektene er ideelle for høstdekorasjoner hjemme. Den improviserte vasen, vist på http://www.countryliving.com, med dekorative hvetestengler er et ideelt eksempel på dette. Det faktum at det er litt chippet passer enda bedre fordi det hele får en nostalgisk karakter. De metalliske nyansene til både kannen og brettet får den enkle ideen til å virke ganske eksklusiv.

Vintage -dekorasjonen er perfekt for høsten

metall bøtte påskrift med gresskar høst dekorasjon

Fall Decoration Strategy 4: Vintage Ideas and Fall Gifts

Vasen nettopp vist, så vel som det neste eksemplet, er også veldig aktuelle fordi de kombinerer gjenstander med et vintage -utseende med høstlige naturgaver. Begge går fantastisk sammen – både høst- og vintage -ideer har noe forvitret, vakkert, men samtidig nostalgisk over seg. På grunn av dette er slike kombinasjoner vakre og naturlige.

Denne høsten feires denne typen estetikk med mange flotte ideer. Det har absolutt noe å gjøre med at designere ønsker å utvide grensene for stueområdet mer og mer.

Så hvordan kan høstdekorasjoner se moderne ut? Du må bare se på hva som er trending for interiørdekorasjon. Velg deretter ideene, fargene og formene som passer godt inn i disse trendene.

Og ikke glem det viktigste: den enkle skjønnheten som ser enkel, men effektiv ut, er nå den mest populære.

enkel høstdekorasjon med høstløv og dekorative gresskar

høstdekorasjonsgardiner rundt sengen

høstdekorasjonskrans ved peisen

høstdekorasjon vinduskarmen i stein tre

høstdekorasjon over peisen

høstdekorasjonstavle med påskrift

høstfarger og en bukett med tørre blomster

høstnyanser for bordet

høstmat høstlig dekorasjon

gresskar med strikket pynt

lag-selv-enkel-dekorasjon-til-bordet-selv

enkel-høst-dekorasjon-for-stuen

tapet-med-tre-mønster-høst-dekorasjon

Kopper og servietter som flotte høstdekorasjoner

stue med peis og kasteputer i høstfarger

sentralt stykke med gresskar