Det er helt utrolig hvor raskt og dynamisk verden endrer seg rundt oss. Dette endrer også vår livsstil, tankegang, smak og preferanser. Dette kan spores like enkelt i mote og design som i alle andre sosiale aspekter av vårt moderne liv. Imidlertid er det tidløse stiler som aldri forsvinner fra scenen. Enda litt mer. De har blitt en permanent trend og har blitt en uunnværlig del av vårt daglige liv i dag. En slik livsstil er klassikeren fra midten av forrige århundre, bedre kjent som Mid-Century Modern. Han var spesielt populær på den tiden og var nært knyttet til den tidens tidsånd. Imidlertid er denne stilen også veldig populær i dag og imponerer oss med sine livlige farger og myke former. Ved å bruke eksemplet på et renovert familiehus i Sør -London, vil vi i dag vise deg hovedtrekkene i denne stilen og fortelle deg noe interessant om designtrenden.

Hva vet du om den moderne livsstilen fra midten av århundret?

Moderne livsstil fra midten av århundret komfortable møbler varme farger utstråler joie de vivre sofa i sandbrun lenestol

Kort oppsummering av de mest typiske trekkene ved den moderne livsstilen fra midten av århundret

Midt-århundrets moderne livsstil, også kjent som Mid-Century for kort, blomstret i etterkrigsårene og forårsaket til og med en sensasjon. Det gjenspeilte den gang tidens geist. På 50- og 60 -tallet, motgangene i 2..

Kjemp verdenskrig. Den ene lengtet etter et bekymringsløst liv og etter mer komfort, eleganse og stil i hverdagen. Dette er akkurat det Mid-Century Modern-stilen møtte. Kreative designere klarte å bringe et friskt pust inn i hjemmene og menneskers liv og skapte møbler og boligtilbehør i mettede farger. Med det pustet de definitivt mer optimisme. Fargepaletten varierte fra hovedfargene rød, grønn og blå gjennom de attraktive nyanser av magenta og oransje til de nøytrale jordtonene. Det kan ikke være mangel på flotte fargetoner!

 Interiøret i moderne midten av århundret kan designes i lyse farger for å utstråle mer livsglede.

Midt-århundre moderne stue stue stor glassvegg gul sofa glassbord hvit teppe flettet lenestol

Med denne fargerike paletten av farger konsentrerte designerne på 50- og 60 -tallet seg om et redusert, mer sensuelt formspråk. Derfor er det ingen ornamenter og blomstrer i Mid-Century Modern. Møblene har myke former som skårer med sin eleganse. Denne stilen har en ting felles med Bauhaus -generasjonen, nemlig mottoet: “Form følger funksjon!”. Dette er spesielt slående i dag i interiøret. Alt skal være funksjonelt, men ikke pompøst. I arkitekturen, etter dette mottoet og designprinsippet i Mid Century Modern -stilen, prøver man å slå seg sammen inne og ute på en spesielt kreativ måte. Av denne grunn er det store vindusfronter eller hele glassvegger. Elegante skyvedører forvandler ofte terrassen til en forlengelse av stua. Forøvrig har trenden overlevd den dag i dag og er nå spesielt populær.

Overgangen mellom innsiden og utsiden er helt terskelfri.

Midt-århundre Moderne stue stue sømløs overgang mellom inne og ute

Vårt eksempel – et renovert moderne hus fra midten av århundre

Er du også fan av den moderne livsstilen fra midten av århundret? Da har du kommet til rett sted i dag! Vi har funnet et godt eksempel på Midt-århundrets moderne livsstil i Sør-London. Huset på Louisville Road ble bygget mellom 1888 og 1910 og nylig renovert av 2LG Studio. Eierne er et ungt par med ett barn. De følte at huset deres virket fargeløst og at det ikke var noen sammenhengende estetikk der. Derfor bestemte interiørdesignerne seg for å gi hvert rom mer farge og å friske opp vakre vintagemøbler som allerede var der. På denne måten ønsket de å designe interiøret i en moderne livsstil fra midten av århundret. Eierne syntes ideen var strålende, og alle kom på jobb.

Den renoverte stuen er et godt eksempel på den moderne livsstilen fra midten av århundret.

Midt-århundre moderne stue stue rosa vegger komfortable møbler stein peis lilla teppe

Det meste av arbeidet ble utført i stua fordi det store rommet er familiens favorittsted. Veggene her er nå malt i mørkrosa og kan enkelt kombineres med andre rosa detaljer i rommet. Midt i stua er en klassisk peis med en herlig konsoll laget av polert stein. Foran det ligger et dypt lilla teppe i en uregelmessig form. Her og der er det små rundformede bord. Komfortable møbler som lyseblå lenestoler, skinnsofaer i varme brune toner og mørke solsenger fullfører anlegget. En klassisk lysekrone kranser den moderne livsstilen fra midten av århundret i stua.

 Fargepaletten i stuen er profesjonelt valgt og er nøyaktig utført i midten av århundret moderne.

Moderne livsstil i midten av århundret Stue Lenger teppe Peis Veggdekorasjon i dyktig utvalgte farger

 I denne sittegruppen i stua har duegrå blitt kombinert med babyblå og rosa.

Moderne stue i midten av århundret lysegrå sofa baby blå lenestol

Stålblå overflater dominerer hovedsoverommet i øverste etasje, noe som gjør atmosfæren veldig innbydende. Baderomsveggene er kledd i lys marmor mens babyblå fliser dekker gulvet. Vi ser den samme blå nyansen på kranen og kanten på dusjhjørnet laget av riflet glass. Under badespeilet er en skreddersydd forfengelighet med riflede, lakkerte dører. Den er laget i korallfarge og tiltrekker øyet umiddelbart. Babyblå fliser og en servant i den attraktive korallfargen er også på gjestebadet og oppdaterer det enormt.

For å få en bedre ide om dette renoverte moderne hjemmet fra midten av århundret, kan du rulle ned og beundre designerideene. Redaksjonen ønsker deg masse moro!

 Designet med oppmerksomhet på detaljer i en moderne livsstil fra midten av århundret.

Midt-århundre moderne stue stil stue Vintage kommode i stuen lampe hvitt lys veggdekorasjon

Midt på århundre moderne soverom stil grå stål blå dominere vegger sengetøy

Midt-århundre Moderne Living Style Soverom Stål Blå Overflater Innebygd garderobe Soveseng

Moderne bad i midten av århundret i grått og lyseblått dusjhjørne i glassvegg, blå kran

Midt-århundre moderne stue bad grå fliser i marmor ser korall farge forfengelighet stort speil

Midt-århundre moderne levende stil gjestebad i samme farge palett baby blå fliser forfengelighet korall og hvit