Slutten på året nærmer seg, og vi gleder oss alle til den kommende ferien. Selv om vi feirer begge feiringen hjemme i år med nære familiemedlemmer, betyr det ikke at vi ikke er i humør for koselige og festlige dekorasjoner. Men tvert imot. Nå har du definitivt nok tid til å gi ditt eget hjem en spesiell glans. Som alltid ønsker vi å hjelpe deg med gode tips og kreative ideer. Derfor har vi noe helt spesielt, elegant og stilig å tilby deg i dag. Har du allerede tenkt på en romdekorasjon i blått og sølv? Hvis ikke, la oss oppfordre deg til å gjøre det! Nedenfor er noen gode ideer om hvordan du feirer jul og nyttårsaften i blått og sølv. Den attraktive fargeduoen bringer roen i vinternaturen inn i dine fire vegger og gir rommets atmosfære mye glans og glamour. Sikkert trenger vi alle noe av det i desember, ikke sant??

 Å feire jul og nyttårsaften i blått og sølv er supertrendy!

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring Juletre dekorert med lyseblå innpakket gaver under

Hvordan ser blått og sølv ut i den festlige dekorasjonen hjemme??

Visst, det er vanskelig å finne en annen fargeduo som passer bedre med vinterfestivalene. Blått og sølv er i full harmoni med de naturlige vinterfargene og utstråler en unik ro og eleganse som bare finnes i vinterlandskapet.

Mens alt utenfor er hvitt og iskaldt, glitrer snøen gåtefullt i den bleke vintersolen. Enda mer: vinterhviten av snø og is viser lyseblå skygger. Du kan sette disse lyse fargene inn i interiøret og skape en magisk vinterdekorasjon i blått og sølv. Legger du til litt snøhvit, får du den beste og supertrendy fargekombinasjonen som du ellers bare kan beundre i naturen. Det er feil å tro at disse fargene ser kalde ut eller er for sofistikerte. Det er ikke sant! De har en beroligende effekt og kan tilføre eleganse og raffinement til enhver romdekorasjon.

Du vil snart finne ut hvordan du lager en slik dekorasjon og feirer høytiden i blått og sølv. 

Blå og sølv jul og nyttårsaften feirer juletre i stuen vakkert dekorerte masse glamour og glamourideer

 

Kommer dette vakkert dekorerte juletreet nordfra?

Hvilken dekorasjon trenger du for å feire jul og nyttårsaften i blått og sølv?

Stilen, fargene og volumet til enhver festlig dekorasjon avhenger hovedsakelig av din personlige smak og preferanser. Her vil vi bare gi deg noen ideer om hvordan du kan skape en festlig romstemning i blått og sølv.

  1. Logisk sett starter vi med det juletre, fordi dette er midtpunktet i hver dekorasjon i desember. Firegrønt danner en vakker bakgrunn for juletrepyntene i blått og sølv. Mange festlig skinnende julekuler, stjerner og andre anheng i forskjellige former er absolutte må-haves i denne forbindelse. Kombiner disse med hvite snøfnugg, sølvklokker og blå bånd. For å fullføre dette juletrepyntet kan du sette en sølvstjerne øverst på treet. Alt ser bra ut nå, ikke sant? Og ser elegant, subtil og frisk ut!

Dette høye, overdådig dekorerte juletreet ser elegant og friskt ut.

Blått og sølv Feirer jul og nyttårsaften, ser et høyt, overdådig dekorert juletre elegant og friskt ut

Du kommer garantert til å like dette juletreet ikke i tradisjonelle julfarger, men dekorert i blått og sølv.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring Juletre dekorert ved siden av vinduskransen på glassruten

 En sølv og lyseblå julepynt får juletreet til å skinne.

Blått og sølv Feir jul og nyttårsaften vakkert julepynt får juletreet til å skinne

  1. En Borddekorasjon i blått og sølv gjør jul og nyttårsaften uforglemmelig. Dette uttrykker så mye glans, førsteklasses smak og sublim stil. Stil bankettbordet ditt med en hvit porselensservice, kanskje, men med lysestaker i sølv, elegante glass og glitrende kuler i isblått. Legg deretter til flere blå aksenter som en marineblå duk, vaser i samme nyanse, og du har dekket et stilig festlig bord.

Denne stilige borddekorasjonen passer perfekt til både jul og nyttårsaften i blått og sølv.

Blått og sølv Feir jul og nyttårs stilig borddekorasjon passer perfekt til vinterfestivalene

 

Du kan til og med ordne noen få blå og hvite fargede kjegler i en bolle.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring noen få blå og hvite fargede kjegler arrangert i en bolle

  1. I tillegg kan du velge individuell Dekorasjonsordninger som understreker den festlige atmosfæren i blått og sølv. Designalternativene er mange og enkle å etterligne. Det gode er at de umiddelbart blir til stilige blikkfang. For eksempel er en julekrans ikke i de tradisjonelle fargene rødt og grønt, men i blått og sølv alltid iøynefallende og ser veldig sublimt ut.

En attraktiv marineblå sløyfe gir prikken over i’en i denne blå og sølvjulekransen.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring Julekrans flott dekorasjon marineblå sløyfe

 Fargekombinasjonen er diskret og kan stå på hele vinteren.

Blå og sølv Feirer jul og nyttårsaften Trendy fargekombinasjon av flotte julekranser for hele vinteren

Dette fantastiske dekorasjonsarrangementet gjenspeiler skjønnheten i den vinterlige naturen.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring dekorasjon arrangement vaser hvite grener anheng krans av sølvblader

 Nok et bevis på hvor godt isblått og sølv går sammen.

Blått og sølv Feirer jul og nyttårs juledekorasjoner i gangen en attraktiv fargeduo av sølv og isblå passer perfekt til hverandre

Hvilken symbolsk betydning har fargene blå og sølv??

Ikke alle mennesker ville velge en romdekorasjon i blått og sølv, selv om dette er stilig og veldig trendy for øyeblikket. For å få frem noen flere argumenter for slike jul- og nyttårsdekorasjoner, ønsker vi også å forklare symbolikken til de to fargene. Blått er ikke bare blått. Det er flere nyanser enn du kanskje tror. De spenner fra glitrende isvannblått til himmelblått og grønt blått til asurblått og marineblått. Midnattsblått, som knapt kan skilles fra svart, er imidlertid ultrasterk. Det ser veldig sublimt ut, men bare som en liten aksent i jul og nyttårsdekorasjoner. Den symbolske betydningen av blått har også vært forankret i den menneskelige underbevisstheten i århundrer – det er himmelens farge og står for uendelig plass og drømmen om frihet. Samtidig representerer blått også objektivitet, nøytralitet og klarhet.

Blå julestjerneblomster kan symbolisere klar forsiktighet.

Blå og sølv jul og nyttårs dekorasjon av blå julestjerneblomster er veldig attraktivt

Lyseblå toner frigjør sinnet og gir atmosfæren en følelse av kjølig friskhet.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring Rom under skråningen lyseblå toner Grå sølv virker beroligende

 

Sølv står fremfor alt som et symbol på renhet og representerer borgerlig velstand. Det viser også den naturlige sjarmen til måneskinnet. I heraldikk regnes sølv som et tegn på visdom, oppriktighet og fred.

Nå vet du nøyaktig hvorfor fargeduoen blå og sølv ser så forhøyet ut og uttrykker også vårt håp om en bedre, lykkeligere og sunnere fremtid! Det er opp til deg om du feirer jul og nyttårsaften i blått og sølv i år. Vi ønsker alle en god vinterfest og et godt nytt år!

 God og god jul!

Blå og sølv jul og nyttårsfeiringer vakkert dekorerte juletreet mange baller

Dette ombre -utseendet skaper en wow -faktor.

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring vakkert dekorert juletre ombre look wow effekt

Blå og sølv jul og nyttårsaften vakkert dekorerte blikkfang i juletreet

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring Juletre dekorert ved siden av vinduskransen på glassruten

Blå og sølv jul og nyttårsaften feirer festlig, effektiv borddekorasjon med glitrende kuler arrangert på midten av bordet

Blå og sølv jul og nyttårsfeiring lysekroner prydet effektivt kransjulekuler