Hagedesign med steiner og grus er vakkert

Nok et godt forbilde for hagedesignet ditt

Sommeren går super fort, men vi har fortsatt nok tid til å nyte den. La oss raskt se på noen gode tips som gjør sommerglede enda bedre.

Hvordan kan du gjøre uteområdet enda mer behagelig og koselig? Atmosfæren her skal være både funksjonell og super tiltalende.

Egentlig bør du ta vare på sommergleden gjennom årlig hagedesign. Så det betyr at omsorg er populær der i alle sesonger. En moderne Hagedesign med steiner og grus har sine særegenheter. Her, som i utendørsområdet, bør du tenke på funksjonalitet så vel som tiltalende utseende.

 Hagedesign med steiner og grus

Hagedesign med steiner og grusplen

Velg passende planter

Hagedesign med stein og grussteinbelegg

Det viktigste for en vellykket tradisjonell eller moderne hagedesign er plantene. Valget bør gjøres i henhold til noen få kriterier: proporsjoner, skala, funksjonalitet og farger.

Velg plantene slik at de ser bra ut hele året, ikke bare på bestemte tider av året. Av denne grunn er det best å velge flerfargede busker og trær.

Hagedesign med eviggrønne trær

Plante hagedesign med steiner og grus

Når du lager det generelle konseptet for hagedesign, bør du dele sonene etter funksjon. Så det hele vil fremstå som mer ergonomisk og organisert.

Det er viktig å ha en veldig klar ide om hvor instrumentene skal oppbevares.

Terrasse design

Hagedesign med steiner og grusdekorasjon

I de følgende bildene av hagedesign kan vi se et flott drivhus. Det er preget av sin utsmykkede arkitektur. I utgangspunktet er det ikke bare funksjonelt, men også tiltalende og nøyaktig.

Grønt hus

Hagedesign med stein og grus sittegruppe

Utseendet til hagedesignet skal selvfølgelig også harmonere godt med fasaden på bygningen. Tenk på glassområder som ikke vil forringe bygningens flotte utseende.

Hus for planter

Hagedesign med steiner og grus vakre planter

Se etter hagedesignideer med et basseng. Du kan finne en sånn her på bildet. Stort sett er det en hagedam. Stort sett plasserer du dette på et åpent område slik at du ikke trenger å bekymre deg for hagebladene.

Forplass design

Hagedesign med steiner og grus i stil

I tillegg kan du krydre gårdsplassen med et stort utvalg av komposisjoner og tilbehør. Dette kan ikke være veldig store skoger, plantebed og andre elementer.

        Godt vedlikeholdt

uteplass hagedesign med steiner og grus

Tre, plen og grus

terrassedesign hagedesign med steiner og grus

skorstein

Hagedesign med steiner og grus skorstein

Fin arbor

Hagedesign med steiner og grus arbor

Sti i den friske naturen

Hagedesign med stein og grussti

Hage basseng

Hagedesign med stein og grusbasseng

Flotte dekorasjonsideer i hagen

Hagedesign med stein og grusvann