God ettermiddag alle sammen! Velkommen til nettstedet vårt, hvor du kan finne interessante ideer og praktiske tips for et koselig hjem og en vakker hage hver dag. I dag ønsker vi å ta opp interiøret igjen og vise deg vakre, til og med drømmende stuer. Enten du har en tradisjonell, rustikk eller moderne stue, kan du gjøre den enda mer komfortabel med jordnye nyanser. Stuer i jordfarger gir en varm, naturlig og veldig innbydende følelse. Du kan legge til jordfarger i stuedesignet ditt på mange forskjellige måter … gulvet ditt (tre, fliser eller tepper), veggfarger, møbler og tekstiler, peis (tre eller stein) og noen aksentstykker får rommet til å se naturlig ut. Hvis du streber etter et naturlig og helt jordnært romkonsept, har du kommet til rett sted. Vi presenterer gode fotoeksempler på stuer i jordfarger, der atmosfæren ikke bare føles vakker, men også ser akkurat ut som den.

 Ser drømmestuen din akkurat slik ut??

Drøm stue tre

Med alle de jordiske nyansene i interiøret kan du ikke gå galt, fordi de er inspirert av mor natur. Med dette kan du bare bringe en naturlig teft inn i de fire veggene. Brun er fargen på den fruktbare jorden der maten kommer fra. Dempet grønt minner oss om floraens skjønnhet, for eksempel på de tidløse oliventrærne ved Middelhavskysten.

Okergult bringer varmen fra romantiske solnedganger innvendig, mens krem ​​eller beige toner kombinerer alt. En fin måte å fremheve jordfargepaletten i stuen din er å invitere naturen inn i rommet. For eksempel er en kurv med ekte brensel et flott tillegg til oppholdsrom i jordfarger. Du kan også sette et dverg sitrontre i stua og nyte den fantastiske duften dag og natt. Dette levende aksentstykket med sine brune, grønne og gule nyanser introduserer mer friskhet i interiøret!

 Prøv å introdusere naturen i stuen med jordfarger

Stue interessante dekorative puter

– Komfort i jordfarger i den moderne stuen

Mange lesere tror at jordiske nyanser er forhåndsbestemt for klassisk stuedesign. Ja, vi kan bare være enige! Men stuer med en moderne stil kan også utformes i den naturlige fargepaletten. For eksempel kan en stue med åpen planløsning og et lysebrunt parkettgulv virkelig være veldig tiltalende. Du kan se det på neste bilde. I det store rommet er individuelle soner atskilt, men alt ser ensartet ut, hvitkalket sammen i et overordnet designkonsept. Innebygde taklamper understreker moderniteten i rommet. Så stemningen ser varm og innbydende ut.

 En romslig, moderne stue og spisestue å bli forelsket i

Moderne romslig stue og spisestue

Det er også designvifter som fargene grå, sand, beige, hvit og svart er for tradisjonelle for. Vi ønsker å tilbakevise en slik oppfatning og vise deg en fantastisk designet, veldig moderne stue i denne fargepaletten, som utstråler naturlig hygge. Du vil sikkert også finne fargene trendy, eller?

En super moderne stue i jordfarger, som utstråler raffinement og sjarm

Fin utsikt jord tone moderne stue

Komfortabel sjeselong hvor du kan strekke bena etter en lang dag på jobben for å nyte soloppgangen. Enkelhet og raffinement på en liten plass – godt utført.

Komfortabel sjeselong

Det store veggmaleriet over sofaen er en flott måte å legge ekstra farge til denne lyse, jordfargede stuen.

Stort veggmaleri i stuen

–  Utseendet og følelsen i jordfarger er i full harmoni

Et interiørdesign i jordfarger gir deg uendelige muligheter til å eksperimentere med utseende og preg. Vi anbefaler bare beskjedent å bruke så mange naturlige materialer som mulig i interiøret. Lenestoler i ekte skinn fullfører det naturlige utseendet på stuen din. Hver sammenkomst med venner og familie kan være en ekte opplevelse her.

Lenestoler i ekte skinn inviterer deg til å tilbringe hyggelige timer foran peisen

Moderne brannstol

Mye tre, skinn og et skikkelig blikkfang – steinveggen!

fin stue med peis

Alle naturlige materialer utstråler varme. På bildet ovenfor ser vi et design i stuen med høy kontrast. To komfortable lenestoler står på hver side av peisen, som er kledd i stein. Hele steinveggen er en flott aksent i rommet og suppleres av det lyse gulvet og en sandfarget vegg. Mørke vinduskarmer, trepanel og en L-formet sofa laget av mørkt brunt skinn er i visuell kontrast og understreker det sublime utseendet i rommet.

Dekorative puter i olivengrønn og okergul gir friske jordfarger til den hvite sofaen.

Stue i jordfarger

Beundre de andre bildene av vakre og ekstremt koselige stuer, og bli inspirert av skjønnheten i jordfargene!

 Tropisk teft og mye raffinement i ett …….

Stilige stuehusplanter

 Ta en konjakk, vær så snill?

En koselig atmosfære inviterer deg til å nyte et glass konjakk

 Frilagte trebjelker i taket utfyller den rustikke stilen i rommet

Utsatt trebjelker i rustikk stil

 Parkettgulvet i mahogny gir den perfekte basen for denne moderne stuen

 Moderne parkettgulv i mahogny

 Lyseblå puter tar med deg havbrisen ……

Hvitbeige stripete tekstiler lyseblå puter havbris

Steinveggen ved peisen gir det tradisjonelle rommet et rustikt preg

Peis i steinvegg

 I stil med 70 -tallet

kreative ideer til bokhyllen din

Naturgrønn kombinert med okergul, mørk brun og beige

Ideer for stuer - trendy design

Salviegrønt kommer godt ut i dette tradisjonelt innredede rommet

 Veggmaling ideer

 En slik stue kan også møte de høyeste kravene

Stue ideer moderne koselig

Små og store innendørs planter utfyller det naturlige romutseendet

Koselig stue mange grønne planter

 Gi noen få fargede aksenter i stuen i jordfarger

Fin lys stue fargerike dekorative puter bilde fargede aksenter.