elegante dekoridéer til stuen gardiner blå

Gjør stuen din til et kunstverk med et Van Gogh -bilde

Et Van Gogh-basert design kan gjøre underverker i et formelt gjesterom. Et slikt eksempel er temaet for dagens presentasjon. Dette er et av de mest populære stykkene, og disse presenteres i en vakker ramme på mål.

Det er allerede et flygel i samme rom, og dette er også integrert i designet. Du vil beholde formaliteten i rommet og fortsatt gjøre det behagelig og innbydende for gjestene.

Star Night av Van Gogh – Imprint – Fine dekorasjonsideer til stuen

chic dekor ideer for stuen bilder maleri kunst

Dette avtrykket er det sentrale objektet i rommet som resten av objektene kretser rundt. Du blir forelsket i de dype, rike fargene. For noen mennesker kan det virke litt overdrevent. Men effekten av dette bildet er absolutt ikke så påtrengende som denne veggplakaten på soverommet. I en klassisk setting ser den utmerket ut selv i den mest tradisjonelle atmosfæren.

Chloe sofa

elegante dekoridéer for stuen sofa komfortabelt tradisjonelle

En slik sofa ville også passe inn i dette rommet. Du finner denne varianten relativt billig, men designen er fortsatt flott. Det går bra med Van Gogh -bildet på grunn av den lyse fargen. Dette korresponderer fantastisk med skildringens mørke nyanser og med det andre tilbehøret.

Dekorative puter med mørkeblå nyanser

chic dekor ideer til stuen putemønster hvit blå

Du kan varme opp atmosfæren i rommet enda mer ved å legge til noen tekstiler. Som i det spesifikke tilfellet kan dette legge til striper av en typisk nyanse for Van Gogh Star Night.

To-lags salongbord

elegante dekorasjonsideer til stuebordet oval tallerken

I vårt eksempel er det dekorasjonen av et rom med runde vinduer. Derfor kan du fantastisk integrere et slikt rundt bord på to nivåer. Et tema gjentar seg i mer iøynefallende og subtile former.

Den gyldne metallplaten gir rommet et mer sofistikert utseende, og den hvite overflaten gir plass til dekorativt tilbehør.

En annen variant for salongbordet

elegante dekorasjonsideer for bordplaten i metallisk form

Her kan du se et annet rundt bord som passer fantastisk godt til designet. Der utvides den ovale formen i de små sirklene. Det hele skaper en forbindelse til emnet himmel og kosmos. Du får også denne følelsen med Van Gogh Sternnacht.

Arteriors Zena oval cocktailbord laget av jern / glass / speil

elegante dekorideer til stuen lysestake moderne

Vil du ha flere stjerner i Van Gogh -rommet ditt? Orkanen igjen fra slike former kan tjene fantastisk til dette. Den matte overflaten er spesielt egnet for folk som liker det forvitrede utseendet.

Erin Blue geometriske dekorative puter

elegante dekorideer til putemønsteret i stuen

Vil du unngå å stule ting for stort og føle deg trang i rommet, akkurat som meg? Deretter kan du kombinere forskjellige mønstre og dermed gi rommet et guttaktig utseende.

Kombinasjonen av mørkeblått og hvitt skaper en følelse av kontinuitet.

Et par flotte puter i gult

elegante dekorideer til stuen gul fløyel

Det skal ikke mangle nyanser som tilsvarer lyset fra stjernene i bildet. Gule puter blant de blå og hvite ville gjøre en fantastisk kombinasjon.

Jeg kan knapt forestille meg slike elegante brettede gardiner i noe annet rom som i eksempelet her. Et slikt syn kan gjenopprette harmonien i deg i løpet av få minutter.

De er det perfekte valget, spesielt for den ovale veggen som vises her.

Nok en herlig lenestol

elegante dekorideer til stuen lenestol hvit kosete

Er ikke den komfortable stolen en skjønnhet? Det gir eleganse til hele rommet. Merker du den fine blandingen av tradisjonelt og moderne? De er perfekte for en formell stue. Du kan gjøre dette veldig ubemerket.

 En pute med en “stjerneklar natttekstur”

elegante dekorasjonsideer til stuen mønster fargerike puter

Hvis du vil ta opp motivet i en detalj, kan du representere avtrykket til det berømte bildet i en form til. På bildet er en pute med en stjernehimmel. Det ville også finne et sted på rommet ditt et sted?

Et bord med en stjerneformet bunn

chic dekor ideer til stuen trebord liten stjerne base

Dette er også et møbel som vil tjene fantastisk til å ta opp Van Gogh -temaet. Temaet for himmellys er i det subtile stjerneksplosjonsmønsteret på overflaten og den skinnende skyggen lagt til.

Teppe i mørkeblått

elegante dekorasjonsideer til teppet blått hvitt mønster

Kan du tenke deg et bedre mønster og mer passende nyanser for Van Gogh -rommet? Tremøblene vil skille seg ut mot bakgrunnen til disse fargene.

Du synes ikke alle skal ha en elegant serveringsvogn i stua?

elegante dekoridéer til stua med bevegelige hjul

Jeg ville valgt akkurat et gammeldags stykke for Van Gogh-rommet og fylt det med forskjellige alkoholholdige drikker og glass. Jeg ville gå for en bil med så slanke og tynne linjer. Så han vil ikke være for dominerende i rommet. Du kan velge en praktisk variant med håndtak for å kunne skyve vognen rundt i rommet.

Belysningen – et slikt kunstfullt rom vil absolutt ikke virke lukket uten vakker belysning

elegante dekorasjonsideer til stuen lysekrone solid

 I dette tilfellet ble det valgt et lys som hang nær taket. Atmosfæren er tydelig bestemt av lysene deres. På grunn av størrelsen kan det bli et fokuspunkt. Du må investere mye tid i å velge riktig armatur. Denne typen belysning, som er plassert nær taket, er vanskelig å finne i riktig størrelse for deg. Hvis du finner det rette stykket og har råd til det, vil det være verdt å velge lenge, selv om det burde koste litt mer.

Ekte grønt, ekte blått og ekte gult – spesialutgave

elegante dekoridéer for stuen moderne kunstverk

For resten av veggene kan du velge mindre iøynefallende samtidsverk. Takket være dette burde Van Goghs avtrykk komme enda bedre til sin rett. “Ekte grønn”, “Ekte blå” og “Ekte gul” er navnene på verkene som er valgt for disse veggene. Man kan også tydelig se den åndelige forbindelsen mellom disse og Van Goghs verk.

Bok med illustrasjoner fra Van Gogh

chic dekor ideer for stuen bar bok illustrasjon

Du kan fullføre designet med en bok på et bord. Dette fortsetter å understreke hovedtemaet og kan brukes som underholdning for gjestene.

Liker du Van Gogh også? Hvem er din favorittartist? Vil du dedikere utformingen av et helt rom til dette?

        Elegante kongeblå gardiner     elegante dekoridéer til stuen gardiner blå