Stripete mønstre ser klassiske, tidløse ut og skaper alltid en stemning og dynamikk i rommet. De passer godt til forskjellige møbler, fungerer godt både som aksenter og som bakgrunn. Oppdag deres store potensial i forbindelse med interiørdesign ved hjelp av de neste flotte møbleringsideene.

De stripete mønstrene introduseres veldig diskret gjennom teppet

subtilt stripemønster på gulvet

Imponerende interiørdesign ideer med striper

Den første modellen er fra en enkel stue med en veldig hjemmekoselig karakter. Selv om det ikke er så tydelig ved første øyekast, spiller stripemønstrene en veldig stor rolle her. De samsvarer med de vertikale linjene i vindusgardinene og laminatgulvet.

Du påvirker også oppfatningen av dimensjoner på en veldig ubemerket måte. Rommet ser bredere ut.

teppe stripe mønster nautisk stil

Nautiske striper i stua

Selv i denne fabelaktige stuen er de nautiske stripene akkurat på plass. De tilsvarer de bølgelignende mønstrene i lekekurven, de blå og hvite gardinene og kunstverket. Det stripete teppet ser universelt ut og sikrer dermed at dette rommet ser ganske ensartet ut til tross for de forskjellige elementene.

De stripete gardinene ser klassiske og originale ut på samme tid

dekorative gardiner i stripet mønster

Vindusgardiner i svart og hvitt

Dette er et annet eksempel på hvordan de stripete tekstilene neppe kan gå ubemerket hen og likevel fullstendig forvandle inntrykket av et rom. De svart -hvite gardinene er ideelt innskrevet i hele fargepaletten i rommet. Takket være det grafiske mønsteret har du en veldig stilig effekt med lignende møbleringsideer.

De stripete mønstrene er en av de mest passende løsningene for innredning av barnerom

røde striper med stor effekt og gir ideer til barnehagen

Stripene – et perfekt valg for gutterommet

Dette er barnerommet til de to guttene fra interiørdesigneren Sarah Hartill. Stripemønstrene er ideelle her fordi de er maskuline og lekne på samme tid. Den røde og hvite fargepaletten sikrer at det hele ser dynamisk og rolig ut, samtidig som det er veldig fredelig. Den kommer til sin rett mot den varme, brune bakgrunnen.

deco ideer med stripemønster teppe

Universell

Stripemønstrene ser også maskuline ut i denne modellen, og de står i kontrast med de feminine fargene, sengetøyets mønstre og peisens form. En fantastisk balanse.

veggedesign flere striper flotte

Ta med en liten pepp inn på badet!

Stripene er et ideelt valg for akutt oppussing av bad og andre lokaler. De oransje-hvite stripene får dette rommet til å virke friskt, livlig og dynamisk. Det er her stripene dominerer veggdesignet, men du kan oppnå en lignende effekt ved å bare gjøre et hjørne eller en aksentvegg med den.

retro møbellist

Stripet retro -utseende

Hvis du liker retroutseendet og vil vise et veldig høyt nivå samtidig, kan du bruke stripemønstre. Du kan oppnå det med et skap som dette. Dette vil tillate deg å sveise fargepaletten sammen i ett rom. Hvis du velger mer subtile farger, vil møbelet skrive seg godt inn i ethvert design.

Stripete kasteputer gir liv til dette soverommet

kaste puter stripete mønster

Små stripete dekorelementer

I dette lyse soverommet ble beslutningen tatt om å bruke dekorative puter med et stripet mønster. Her er det illustrert hvor sterk effekten er, selv ved begrenset bruk. Disse kasteputer er en liten del av romdekorasjonen, men forvandler utseendet helt.

Innredning i verdensstil med stripete mønstre

tekstilmønster på møbellistene

Stripemønster og den globale stilen

Stripemønstrene forekommer i mange etniske tradisjoner. På grunn av dette er de ideelle for et design i verden-stil. De stripete mønstrene på dette fotoeksemplet kan også være fantastisk innskrevet i et etnisk konsept.

teppe striper innredning ideer

Et ideelt teppe for inngangspartiet

Det er veldig viktig å ha et innbydende inngangsparti for generell komfort. Det stripete teppet i gangen vil legge til dette fantastisk. Det gir liv til inngangspartiet og gjør det stilig samtidig. For en enda bedre effekt, velg farger og mønstre som matcher resten av interiøret.

aksent vegg striper flere farger

aksentvegg stripet mønster grønt og hvitt

kast puter på skinnsofaer stripete mønster

innredning ideer aksent vegg stripete mønster

gardiner grønn stripe mønster dekorere ideer

gardiner med striper

gardiner striper brune og beige

lysegrå og hvite veggedesignstriper

horisontale striper grønt og hvitt

horisontale striper hvitt blått lys og mørkt

rullegardin stripete mønster

rødt hvitt stripemønster

striper innredning ideer hjørneseng

stripemønster som tapet på badet

stripemønster til veggen

teppe striper innredning ideer

teppestripet mønster som tilsvarer skapet

trapp løper dekorere idé striper

vertikale striper soverom dekorere idé

vertikale striper veldig elegante møbler ideer

veggdesign kaste puter stripete mønster

veggdesignstriper

veggdesign striper mønster

veggdesign stripet mønster svart og grått