Etter den flotte ferietiden er det tilbake på jobb! Nå må du tenke igjen om hvordan du best kan utføre dine daglige oppgaver. Mange av oss jobber hjemmefra og bruker timer på PC -en. Eller kanskje du har en spesiell hobby som knytter deg til skrivebordet ditt. Hvis du surfer på internett fra tid til annen, trenger du et fint sted å sette den bærbare datamaskinen, ikke sant? For at du ikke skal føle deg nesten “kvalt” i alle disse tilfellene, og alle tingene på skrivebordet gjør deg deprimert, bestemte vi oss for i dag å se nærmere på pulten. Som du vet, må arbeidsatmosfæren ved skrivebordet stimulere kreativiteten din. Så nå er det på tide å rydde opp på skrivebordet ditt og først da komme på jobb! I denne artikkelen vil vi gi deg praktiske tips om hvordan fagfolk rydder skrivebordet. Alle kan sikkert lære noe av det.

Psykologer hevder at et rotete skrivebord er et tegn på kreativ og innovativ tenkning

kul-idé-til-kontor-skrivebord

  • Hva skrivebordet avslører om deg personlig?

Ryddig eller skittent? På kontoret eller hjemme snakker arbeidsplassen mye om karakteren til menneskene som jobber der. Filer er stablet på noen skrivebord, det er tomme kaffe- og tekopper, penner er overalt. Med andre er alt godt organisert, ingenting kan sees overflødig.

Ja, folk er så forskjellige og arbeidsplassene dine ser like forskjellige ut. Noen mennesker hoper alt de trenger på toppen av pultene sine som de vil ha foran seg hele tiden. En minimalist holder alltid skrivebordet pent og ryddig. Noen gutter foretrekker å spre seg utover kontoret fordi bordet ikke er nok for dem. Åpne og kreative mennesker tar med seg små personlige detaljer til skrivebordet, slik at de føler seg komfortable og inspirerte. Og hvilken gruppe tilhører du? Har du personlig anerkjent deg selv som en bestemt type??

“Less is more” sier minimalistene

Bygg skrivebordet selv

“Eisenhower -regelen” hjelper deg med å rydde mye på skrivebordet

kul idé for å sette opp et lite skrivebord

  • Rydd opp pulten – skap orden på arbeidsplassen raskt

 

Den velprøvde metoden, også kjent som “Eisenhower -regelen”, er å dele skrivebordet eller gulvet i 4 felt og rengjøre dem med klokken. Du vil sikkert finne mye på bordet som bør kastes 100%. Så dette tilhører felt 1. I det andre feltet stables dokumenter som må videresendes til andre kolleger. I felt 3 må du organisere oppgavene dine og tilhørende artikler de neste dagene eller ukene. Felt 4 inneholder alt du kan eller må gjøre i dag.

Eksperttips: Ikke opprett andre felt, og begrens deg selv til de fire mest nødvendige feltene. Dette gjør at du kan rydde opp i skrivebordet raskt og effektivt.

Arbeidet fortsetter som ønsket ved et rent skrivebord

kontorideer

 

  • Psykologiske aspekter ved rengjøring av skrivebord

Å rydde ut pulten har mange positive sider. Plutselig vil du bli overrasket over hvor mye ledig plass du har. Pulten din er ryddig og alt du trenger for øyeblikket er lett å finne eller ligger rett foran øynene dine. Alt dette gir deg mer selvtillit og stimulerer kreativiteten din. I tillegg blir du kvitt alt som belaster deg! Du blir kvitt det virkelige rotet og kan omorganisere tankene og ideene dine. Dette gir mye frihet for din oppfinnsomhet og inspirerer til din innovative tenkning! Nå kan du se at det er en glede å jobbe ved et rent skrivebord! Og det kan gjøres i små trinn, ikke sant?

Alle vil jobbe ved et skrivebord som er organisert slik, ikke sant??

skrivebordsideer

Små detaljer utgjør den kreative atmosfæren ved skrivebordet

Rydd opp skrivebordet små detaljer

Pulten din sier mye om din personlighet

bygge ditt eget skrivebord

Bygg dine egne skrivebordsideer og eksempler

Du kan også jobbe kreativt på et enkelt møblert hjemmekontor

Rydd opp på skrivebordet, arbeid kreativt

 ideer arbeidsbord