Et barns dåp er en flott dag for hele familien. Det er en dag full av følelser og positive hendelser. Men la oss innse det, å planlegge en dåpsfest kan være ganske overveldende, ikke sant? Spesielt hvis du er en ny mamma og du tar vare på barnet ditt hele dagen. Det er vanskelig nok å planlegge menyen, invitere gjester og tenke gjennom alle dåpsdetaljene. Og du må fortsatt tenke på riktig borddekorasjon. Vi vet hvor stressende det kan være å organisere en dåpsfest, så vi vil gjerne hjelpe deg med det. Nedenfor finner du praktiske tips og noen borddekorasjonsideer som sannsynligvis vil gjøre jobben din enklere. Bare les videre og lag en fantastisk dekorasjon for barnets dåp …

Organiser dåpsfest og legg spesiell vekt på borddekorasjonene

Dåpsborddekorasjon dåp jente buffébord rosa dekorasjonsideer

Dåpsfestideer

Å feire barnets dåp er en flott måte å tilbringe tid med venner og familie og skape spesielle minner i prosessen. Her er noen ideer om hvor du skal holde den lille dåpen din:

  • Spis lunsj på en restaurant.
  • Organiser en fest hjemme.
  • Lei en ballsal eller en kirkesal.

  • Planlegg en piknik i parken eller en grill i hagen din.

Storslåtte blomster som bordpynt til dåp

Dåpsborddekorasjon dåp blomster dekorasjonsartikler

Uansett hvilken variant du velger, tenk på dekorasjonen eller borddekorasjonen og tilbehøret du trenger, for eksempel invitasjoner, ballonger, kranser, bordservietter etc. og dekorér atmosfæren deretter.

Enten du foretrekker et mer tradisjonelt utseende i nøytralt hvitt eller om du vil feire et rustikt dåpsselskap, det finnes dåpsdekorasjonsideer for hver stil.

Subtile farger og religiøse symboler som aksenter

Dåpsborddekorasjon dåp blomster lys

Organiser en dåpsfest med tema

Dyremotiver

En dåpsseremoni kan være tematisk bestemt. Fagene er praktisk talt ubegrensede. Et elefant- eller kanintema ville være perfekt for et barn som elsker dyr.

Det er noe uforklarlig sjarmerende med en babyelefant. Det er mange dåpsdekorasjonsideer om dette emnet.

Nøytrale farger

Dåpsfester i en elegant nøytral fargepalett kan være vanskelig å gjennomføre, ettersom de fleste dekorasjonsideer er i rosa og blues. Men ikke gi opp! Tenk på “bursdagsfest” i stedet for dåp, og du vil finne lyse, primære farger og dempet grønt og gult.

Det ble enkelt å organisere en dåpsfeiring

Organiser en dåpsfest borddekorasjoner dekorere dåpens inngangsparti

Rosa og blått

Dåpsdekorasjoner i babyrosa eller blå ville gi dåpsfesten et klassisk utseende. Dåpsdekorasjoner i rosa eller blått kan også være glorete og frekke og skape et funky utseende.

Dåpsseremoni for gutter

Organiser en dåpsfest borddekorasjon dåp tema DIY krans buffébord

Dåpsseremoni for jenter

Dåpsborddekorasjon Dåpebordbord Decko -ideer

Peter Rabbit og Winnie the Pooh

Begge temaene ville gi både dåpsfest og borddekorasjoner et vakkert, tradisjonelt utseende. Og alle barn vil glede seg over de morsomme motivene.

Dåpsinvitasjoner

Invitasjonene kan enten matche det valgte festtemaet eller se helt annerledes ut. Husk at nære venner og slektninger vil sette pris på invitasjonene til dåpsmottakelsen. Så tenk på utformingen av invitasjonskortene dine i detalj.

Dåp for gutter om temaet “Bjørn”

Organiser en dåpsfestborddekorasjon Dåpsguttkake

Buffetbord

Organiser en dåpsfest borddekorasjon dåpsgutt dekorere buffébordet

Borddekorasjon laget av lyseblå papirbjørner

Organiser et dåpsfestborddekorasjon dåpsguttbuffetbord

Bruk klesklyper til kransen

Organiser en dåp fest bord dekorasjon dåp gutt buffet bord dekorasjon

DIY vindmøller gir bordet et spesielt preg

Organiser en dåpsfestborddekorasjon DåpsguttbuffetkakeOrganiser en dåpsfest borddekorasjon dåp gutt DIY dekorasjon ideer

Brev om spiselige kjeks

Organiser dåpsfest, borddekorasjon, dåpsguttbuffet

Bjørner leverer en melding 

Organiser en dåpsfest borddekorasjon dåp gutt bamse Organiser dåpsfest borddekorasjon dåpsgutt

Tarteletter med hvite bjørner av frosting

Dåpsborddekorasjon dåp spiselige dekorasjonsideer guttOrganiser dåpsfest, tips, borddekorasjon, dåpsguttbuffet

Bordpynt til dåp

Et stort nøytralt rom i et samfunnshus kan være vanskelig å dekorere. Hvis du har leid en av disse, er du spesielt oppmerksom på dekorasjonen. Fyll rommet med barbord der du kan dele ut den festlige buffeen og presentere kaken. Hvis rommet er veldig stort, må du bare sette bord i halvparten av rommet. Det skaper en mer koselig atmosfære.

Dekorer bordet festlig – det er rett og slett en del av hver dåpsfest

Dåpsborddekorasjon dåp guttedekorasjon blå

Dekk bordene med hvite duker. Legg til lite matchende tilbehør som viser kors eller andre religiøse symboler.

Det er en religiøs feiring

Organiser dåpsfest borddekorasjon dåp religiøse symboler gutt blå

Angi et bord bare for gaver. For en skummende effekt, legg en tyll i en pastellskygge over en hvit duk. I tillegg kan du skjule batteridrevne eventyrlys under tyllen for en myk glød. Og gjestene kan legge presentene sine på dette skylignende dekorerte bordet.

Bruk pastellfarget silkepapir til å lage pom poms. Legg tre ark sammen og begynn på en lang kant og brett det på en trekkspilllignende måte. Fest den brettede bunten papir i midten med en chenillestamme, og separer deretter lagene med silkepapir forsiktig. Bruk et bånd til å henge pom poms over buffébordet i forskjellige høyder.

DIY papirpomponger i hvitt og rosa

Dåpsborddekorasjon dåpspike

Stilig dåpsdekorasjon

Organiser en dåpsfest borddekorasjon dåp jente buffet bord dekorasjon rosa

Borddekorasjon kan være så enkelt

Organiser dåpsfest borddekorasjon dåp jente ballong

Dåpskake for jenter

Organiser dåpsfest borddekorasjon dåp jente rosa kake

Lag en papirkrans for å kunngjøre navnet på det nye kirkemedlemmet. Skjær trekanter ut av papp og lim dem på større trekanter kuttet ut av dekorativt byggepapir. Dekorer hver trekant med en bokstav fra navnet på den nylig døpte personen ved hjelp av en markør eller ved å skrive ut bokstavene på forhånd. Stikk hull i de øverste hjørnene på trekantene og tre dem på et bånd. Heng kransen i inngangen til resepsjonen eller over bordet.

Lag en krans og pynt buffébordet festlig

Dåp borddekorasjon dåp jente tinker papir krans

Velsignet

Tinker dåp bord dekorasjon dåp papir krans

Kransen kan også lages av jutestoff i stedet for papir

Organiser dåpsborddekorasjoner Døpt tema DIY krans laget av papir Dåpsfest vert borddekorasjoner Døpt tema krans med tema

Nå har du samlet noen nyttige ideer til dekorasjoner eller borddekorasjoner til dåpen. La deg inspirere videre av bildene nedenfor og gi en eventyrlig dåpsseremoni!

La deg inspirere ytterligere og gi en fantastisk dåpsfest!

Organiser dåpsselskap, borddekorasjoner, dåpstårter med krusifiks Dåpsborddekorasjon dåpsgutt spiselige bokstaver blå Dåpsborddekorasjon Dåpsguttterter blå glasur Dåpsborddekorasjon Dåpsguttkake blå Dåpsborddekorasjon Dåp Kruzefix -tarteletter

Dåpsborddekorasjon dåp buffetbordgutt Dåpsborddekorasjon Døpen elegant borddekorasjon Dåpsborddekorasjon Dåpshagefest Dåpsborddekorasjon Dåp Gaten Dåpsfest borddekorasjon dåp gutt blå dekorasjon Dåpsfest borddekorasjon dåp gutt blå aksenter hvite ballonger Dåp borddekorasjon dåpsguttballonger blåhvit Dåpsfest borddekorasjon dåp gutt blå ballonger Dåpsborddekorasjon dåp gutt blå dekorasjon Dåpsborddekorasjon dåp gutt blå skyer

Dåpsborddekorasjon Dåpskorsfest laget av bilderDåpsborddekorasjon dåp jente rosa duk Dåpsborddekorasjon dåp jente osa ballonger Dåpsbordpynt Pynting på delikatesser med tema Dåpsfeiringen organiserer borddekorasjoner dåpsbilder Organiser dåpsborddekorasjoner dåp i hvitt

Organiser dåpsfest borddekorasjon dåp jentekake Organiser dåpsbordpynt Dekorasjoner med dåpstemning i hvitt

Organiser en dåpsfest borddekorasjon dåpskake nøytrale farger Kruzefix Organiser dåpsfest borddekorasjon dåp hvit kake