Mange kvinner føler seg oppblåst, stresset og lite attraktiv under graviditeten. Den voksende babyen fører med seg den uunngåelige vektøkningen, klærne passer ikke lenger ….

I vårt samfunn er det fremdeles normer som subtilt overføres gjennom alle former for medier. Unødvendig å si, gravide kan aldri, bør eller vil forholde seg nettopp til denne besettelsen med skjønnhet.

gips støpte maling illustrerende

Ærbødelsen til gravide, fødende kvinner, de fruktbare i vår tid ser ut til å være bare en “moralsk utdatert” avslutning på kulturer fra fortiden. Faktum er imidlertid at kvinner blir mødre i dag, og hver eneste dag i svangerskapet representerer en bevisst og dessverre veldig stille refleksjon over kvinnenes opprinnelige natur.

I dag skal vi ikke lenger filosofere litt, men i stedet bruke mange vakre bilder for å vise de ugjenkjennelige og unike sidene ved graviditeten, som kan bli udødeliggjort på en kunstnerisk måte for alltid. I dagens artikkel vil vi gjerne forholde oss litt mer til de siste ukene av svangerskapet og se nærmere på det trendy arrangementet “gipsgulv”.

ideer til maling av gips

Ideen

I de siste ukene av svangerskapet er babyhumpen fullt utviklet. Og det er nettopp i denne vanskelige tiden, når de vordende mødrene knapt kan vente på fødselen og de søvnløse nettene virker uendelige, at ideen om det kunstneriske inntrykket av magen kommer til sin rett.

Babyhumpen er nøye lagt med gasbind og belagt med fuktig gips av paris. Det kule, stive stoffet beroliger den gravide kvinnen, og hun føler seg enda mer stellet enn vanlig. Etter at blandingen har tørket, blir gipset fjernet fra huden.

Du kan ta inntrykk av bestemte områder av kroppen, eller av hele overkroppen. Til slutt teller den kreative ideen. Gipsstøpten kan tjene som et vakkert minnesmerke for alltid og kan dekoreres individuelt etter din egen smak.

maling gips støpt baby støt

gips baby bump dekorasjon deco ideer

Utdanning for barn i 3D

De små barna kan finne ut hvor de var før de ble født. Og hvilket bedre eksempel på dette enn å se på gipset til mors babyhump? Barna er interessert og vil glede seg til å høre sin egen fødselshistorie fra moren.

Kunstig maling gips støpt baby støt

gips baby bump henna

Fotograferingsideer med babyhumpeskall

Et gips av babybumpen kan lages på en rekke måter. Et veldig vanlig og populært alternativ er å skrive ut et fragment av magen. Få et babyhullskall laget ved å omforme bare kurven som det ufødte barnet ligger under med gips. Bollen vil inspirere deg til ulike og veldig kreative fotoshootideer kort tid etter fødselen. Det er også uendelige designmuligheter når det gjelder å dekorere babyhudeskallet.

gips babyhump kunstnerisk avbildet

gips baby mage nyfødt baby

gips støpte stjernehimmelen

gips baby mage baby photoshoot

Mal babyhumpen

Gipsgipset må fortsatt pyntes. Du kan bruke hvilken som helst teknikk for dette, og du er velkommen til å bruke våre mange eksempler på baby bumpmaling.

Hvis du er overbevist om den foreslåtte teknikken, kan du få flere forsyninger og forevige den nyfødte babyens første hånd eller fotavtrykk kort tid etter fødselen.

Dette vakre og estetiske tilskuddet til preget av babyhumpen kan bli omgjort til et veldig personlig kunstverk av en skulptør.

gipsgips for barn

gips baby bump eeste 3D bevis

gips baby bump maling baby fot

gips babyhump med hånden

gips støpt babyhump i scenen

gips baby bump maling baby blå

gips baby bump maling fargerik

gips støpt baby støt maleri mening

gips babybump maling glans

gips støpe maling fisk nemo

gips baby bump maling regnbue

gipsmalt babyhump

Babylampe

Mange lurer på hva de skal gjøre med gipsen når de står overfor problemet med mangel på plass. For å være ærlig har vi ikke alltid svarene, men vi vil fortsatt formidle en praktisk idé.

Hvis du har en entusiasme for DIY -prosjekter og liker DIY -lamper, kan vi foreslå at du bruker den store babyhumpen som veggdekorasjon eller som vegglampe. Vedlagt finner du også noen bilder som viser fungerende babylamper.

gipsbelysning

gips baby støte livets mirakel

Husk at du bare bør lage en DIY lampeskjerm og dekorere gipsstøpet etter din egen smak. Alt som gjenstår er å feste en lyspære til veggen. Tenk på om gipsstøpet og lampen skal settes opp eller henges opp, og sørg for et trygt sted der den verdifulle støpen viser et godt nærvær og ikke står i veien for noen.

gips baby mage baby føtter

ideer til å klippe babyhud

gips kunstgalleri

lag gipsglassmosaikk selv

gips støpt babyhump blå

gips baby bump dekorasjon deco ideer

gips, baby, mage, barn, tegning

gips støpte stjernehimmelen

gips støpt gips babyhump

gips støpt baby støt fint minnesmerke

gips støpt babyhump svart