gjør det selv ideer tenåring lilla vegger veggdekor

Gjør det selv ideer for ombygging av tenåringsrom om sommeren

Tenåringer elsker ikke bare forandring. Dette er en av hovedtrekkene som skiller dem fra alle andre aldersgrupper. Rommet de bor i har en ledende rolle. Gjør det selv ideer som er enkle å finne i internettartikler eller på forskjellige sosiale nettverk, gjør det hele mye enklere.

Leter du nå etter gjør-det-selv-ideer som du vil diskutere med tenåringene dine om romdesignet deres? Vi har noen få her, og vi har valgt dem spesielt for sommeren.

Reglene som må overholdes fremfor alt

Før du begynner å implementere ideene beskrevet her eller andre ideer, må du huske noen få viktige regler. De skal følges slik at du kan lage et sesongbasert gjør-det-selv-ideeprosjekt.

Spesielt tenåringsjenter liker søt luksus på rommene

gjør det selv ideer tenårings luksusrom

For det første er vinteren over og alt som minner om den siste sesongen må gå. Det beste du kan gjøre er å fordele alt i pappesker og bringe det til kjelleren eller et annet oppbevaringsrom. Dette gjelder til og med klær og tepper. Kanskje du bør vurdere å ha spesielle møbler til dette formålet. I begynnelsen av hver nye sesong kan du samle alt der du ikke trenger for øyeblikket.

For det andre bør du rengjøre alt grundig. Gjør unna støvet og oppsamlet skitt, slik at du inviterer til sommerens friskhet. Uten dette er alle gjør-det-selv-ideer verdiløse.

For det tredje, legg til lyse farger. Farger sikrer nesten alltid at atmosfæren ser vakrere ut enn før. Selv i små mengder, men på de riktige stedene, kan disse selv gjøre den store forskjellen mot før.

Lyse farger og dristig design

gjør det selv ideer tenåringer lyse farger blå rosa

Nå for de virkelige gjør-det-selv-ideene

Ja, vi har ikke glemt hovedemnet! Her er våre virkelige gjør-det-selv-ideer.

Inspirasjonstavle

Du trenger: en arbeidsflate, som også kan være et lerret, klart lim, en pensel du kan bruke den på, og noen få bilder som tenåringene dine kan bruke som inspirasjon. Det kan også være et foto fra et blad. Kildene bør ikke være for mye verdt for deg fordi du må kutte dem.

Plasser det du skal plassere bildene på på gulvet først. Plasser de forskjellige bildene på den. Eksperimenter med en rekke konstellasjoner, slik at du er sikker på at du vil ha den best mulige varianten til slutt. Når du har disse, snu bildene og legg lim på dem. Fest disse til lerretet. Etter omtrent 30 minutter henger bildene sikkert på lerretet.

Fotokollasjer og glitter overalt

gjør det selv ideer teen room photo wall glitter

Nå henger lerretet i rommet som er gitt det i rommet.

Dekorative blikkbokser for oppbevaring av smykker

Om sommeren elsker tenåringsjenter å bruke eksotiske smykker. De er i de mest varierte nyansene. Men hvor skal du lagre alt? Her kommer den andre av våre gjør-det-selv-ideer i dag.

Du kan lage dekorative blikkbokser. De ville også tjene som dekorasjon i rommet.

Oppbevaringsbokser i papp er heller ikke en dårlig idé

gjør det selv ideer ungdomsrom pappesker

Du trenger dekorative blikkbokser med lokk som du vil krydre. Deretter trenger du maling i form av en spray. Ideelt sett bør den være metallisk. Du bør også finne avfallspapir i tiltalende farger som matcher interiøret i rommet. Ta med ditt valg av bånd også. Det ville være flott hvis du også har noen runde treperler klare. For å realisere slike små gjør-det-selv-ideer, er limpinner eller varme limpistoler alltid nødvendig.

Originale ideer for smykker og sminke

gjør det selv ideer tenåring lagringsidé

Spray boksen en gang på innsiden og to ganger på utsiden. La deretter alt tørke av. Pakk avfallspapiret på toppen og bind båndene. Nå kan du krydre det med treperlene eller annet nydelig tilbehør.

Vi ønsker deg en fantastisk sommertid og mange flere kreative gjør-det-selv-ideer!

 Elegante kasteputer i aksentfarger

gjør det selv ideer tenåringer kaster puter i friske farger

Hva tenåringer liker å like

gjør det selv ideer tenåringsdekorasjon veggdekorasjon

Subtil dekorasjon med stoffhjerter

gjør det selv ideer tenåringer hjerter krans

Pastellfarger og filigranmønstre

gjør det selv ideer tenåringer interiørdesign

Tenåringer liker kul graffiti

gjør det selv ideer tenåringer veggdekorasjon graffiti

Men også på elegante tatoveringer på veggen

gjør det selv ideer tenåringer veggdekal tre fargerike ugler

Fest brett over sengen og en lang stang som garderobe

gjør det selv ideer tenåringsveggdekaler hengende garderobe

Så fargerikt det blir

gjør det selv ideer tenåringerom hengende blader

Fantastiske veggfarger og et søtt veggklistremerke med en katt

gjør det selv ideer veggdekorasjon tenåringsrom