I denne artikkelen fortsetter vi med de store rollemodellene for moderne hjem. Vi presenterer et prosjekt fra Kiev i Ukraina og LADPRAO 80 House fra Black Pencils Studio i Bangkok. De er eksempler på moderne hus basert på rekonstruksjon av gamle bygninger. Innvendig og utvendig kan du se de mest moderne trendene.

Åpen boligplan i Tash -prosjektet – Ukraina

åpen stue

Rekonstruerte moderne hus

Den første eiendommen ligger i en forstad til Kiev i Ukraina. Navnene på arkitektene er Denis Zadniprovskyi, Anastasiya Cherevishnaya, Iurii larionov, Kaplia Antonina. Huset strekker seg over 141 kvadratmeter, og vi skylder fotografen Sergey Polyushko de flotte bildene. De tidligere eierne har totalt neglisjert det, og derfor var det mye å gjøre med renoveringen.

Den opprinnelige bygningen hadde mange små rom og en loftskonstruksjon. I redesignet ble skilleveggene fjernet. En del av den bærende veggen falt også bort. På deres steder er det noen trebjelker. Som det er typisk for moderne hus, ble spisestuen og kjøkkenet et enkelt rom.

Åpen planløsning: kjøkken og spisestue i ett

åpen spisestue på kjøkkenet

Stue i dobbel høyde

Allerede før renoveringen var det en stue i to plan. Men tilgang til sollys var ikke tilstrekkelig. Av denne grunn ble det bygget en peis i hjørnet. For å lyse opp rommet, bør plasma -TV også installeres overfor sofaen. Nesten alle ideer, inkludert plantegning, det selvnivellerende gulvet, samt kjøkkenflaten ved vinduet og fargekombinasjonen ble godkjent av kunden på grunn av det komfortable utseendet og moderniteten.

Neuhaus -designet viser mange metallelementer. Dette er f.eks. Trappen som fører til balkongen via skjulte dører. Det er 4 cm metallrammer i inngangen for å beskytte hjørnene mot mekaniske skader.

utvendig med vindeltrapp

LADPRAO 80 Hus

Det andre prosjektet, nemlig LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio i Bangkok, Thailand, ble opprettet på grunnlag av allerede eksisterende strukturer. Denne gangen handlet det ikke bare om renovering, men også om å forene to gamle hus. Den ene ble konstruert på en slik måte at det doble levende volumet ble opprettet. Den andre betjente servicefunksjonen bak parkeringsplassen og garasjen.

Det er en forlengelse fra hovedbygningen. Det omgir dette i en L-form og har plass til 4 soverom i andre og tredje etasje.

Mye sollys kommer inn fra sør og bygningen er ventilert. Det private rommet er beskyttet av flere lag med arkitektoniske elementer. Trerister, rammer i rustfritt stål og brede glassfasader er bare noen av disse.

fasade sett fra siden

Beskyttelse av personvern

Utenfra er huset omgitt av trær og et gjerde. Disse fungerer som naturlige personvernskjermer. Videre skaper samspillet mellom lys og skygge interessante mønstre inni. Det er også spennende speileffekter på glassfasaden.

Takket være disse effektene endres atmosfæren i huset fra morgen til kveld. Interiøret har også innflytelse på omgivelsene. Arkitektonens tektonikk bidrar til fasadens tredimensjonale utseende. En spennende konstellasjon av funksjonalitet, romlig kvalitet og arkitektonisk estetikk kommer sammen.

I praksis viser begge husene seg å være veldig komfortable og koselige. Overalt er det veldig romslig og veldig lyst. Alle beboerne, inkludert fire hunder, ser ut til å føle seg komfortable i det etter mange år.

Kilde for bilde og tekst http://www.archdaily.com.

Mer fra TSEH Architectural Group -prosjektet

 baderom

gangen

spisebord

soverom

stue trapper

LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio

utsikt med fasade

fasade med parkering om natten

innvendig trapp

speileffekter fasade

utsikt mot gaten

trapperom

til gatevisningen