På en eller annen måte leter vi alltid etter det i livet. Mange tror at lykke handler om å balansere sinn og kropp og leve sunt. Å være fredelig og høflig mot andre. Imidlertid er det en stor gruppe mennesker som ikke tror på lykke i det hele tatt og som ofte sier at det er en virkelig illusjon, et falskt håp, en Fata Morgans, etc. Selv om lykke er vanskelig å definere, forblir den en evig drøm menneskeheten for å oppleve følelsen av fullstendig tilfredshet. Kanskje det er derfor så mange av oss prøver å kalle små ting for vår personlige lykkesjarm, å praktisere visse ritualer og likevel ikke si et ord om overtro. Vi har en bedre idé skjønt. I dag introduserer vi deg for grønn lykkesjarm. Dette er eviggrønne stueplanter som du absolutt må ta vare på hjemme for at du skal leve et liv med lykke og velstand.

Du vil finne ut nøyaktig hva disse er om et øyeblikk!

 Hvis du vil se frem til økonomisk lykke snart, så skaff deg en heldig kastanje!

Grønn lykkesjarm heldig kastanje hjemme vakkert syn

 I forrige artikkel viste vi deg allerede hvilke vakre innendørs planter som regnes som lykkesjarm i dine fire egne vegger. I dag fortsetter vi temaet og rapporterer om grønn lykkesjarm. Kort før jul er disse igjen egnet som en gaveide, ettersom de lover mye personlig lykke, lykke i kjærlighet og i lek, velstand og profesjonell suksess i det kommende året.

Jeg er sikker på at du kommer til å tenke på heldig kløver med en gang, ikke sant? Vi presenterer deg andre vidunderlige planter for hjemmet ditt som er eviggrønne og regnes som ekte lykkesjarm. Her er våre 4 favoritter blant de grønne stueplantene som vil bringe lykke inn i huset og inn i livet ditt.

 Den heldige bambus topper listen over eviggrønne lykkesjarmere.

Grønn heldig sjarm heldig bambus evig symbol på flaks Feng Shui

  • Lucky Bamboo – den grønne lykkesjarm nummer 1 over hele verden

Den heldige bambus eller også kjent som heldig bambus er definitivt lykkesjarm nummer 1, ikke bare i Asia, men også over hele verden. Denne grønne lykkesjarm er faktisk en absolutt robust Dracaena -art, dvs. denne populære stueplanten tilhører dragetre -familien. Bladene deres kan vokse i en spiral eller rett opp. Den heldige bambusen kan trives hvor som helst, fordi den er preget av høy motstand og god selvsikkerhet. Den er lettstelt og robust mot sykdommer og skadedyr. Et lyst sted og temperaturer rundt 20 C er ideelle for ham hjemme.

I blomsterbutikker kan du finne den heldige bambusen individuelt eller i grupper.

Grønn lykkesjarm hver for seg eller i grupper, en vakker gaveide til jul

Den heldige bambusen er kjent for å vokse godt selv under de mest ugunstige omstendighetene. Folk setter pris på disse egenskapene og liker å ta vare på planten hjemme eller på kontoret. Lucky Bamboo frigjør rommet umiddelbart fra negativ energi og fyller oss og atmosfæren med indre fred og ro. Den heldige bambusen lover glede og ny energi og bør sikre et langt og sunt liv.

 Det er forskjellige typer eføy, som er forskjellige når det gjelder form og farge på bladene.

Grønn heldig sjarm eføy på vinduskarmen vakker bladfarge flott blikkfang

  • Eføyen er den eldste grønne lykkesjarm i Europa

Vi europeere har også vår populære lykkesjarm blant grønne planter, og det er eføy. I følge gamle sagn hadde den fremdeles en beskyttende funksjon på kelterne og tyskerne. Da som nå vokser eføy ute og klatrer på husfasader. Takket være den gode isolasjonsfunksjonen, bør den beskytte huset mot varme og kulde. I tillegg har eføyen eviggrønne, litt skinnende blader, som symboliserer evig liv og beskytter mot hodepine og bakrus. Ifølge Feng Shui bør denne grønne lykkesjarm også virke oppkvikkende og sterkt motiverende på husets beboere der den vokser.

Med god omsorg kan du beundre disse vakkert formede blanke grønne bladene hjemme i årevis.

Grønn lykkesjarm av liten eføy i en gryte, vakkert formede, litt skinnende blader

Det er en magisk kraft gjemt i disse tykke arkene for å bringe mer penger inn i huset.

Grønt lykke sjarm penger tre også kalt penny tree, små tykke blader

  • Pengetreet vil hjelpe deg med å oppnå økonomisk suksess

 

Denne planten som er lettstelt kalles pengetreet (Crassula ovata) eller heldig eller krone. En gammel legende er kodet i sitt populære navn, og i dag antas det at pengetreet skal bringe rikdom til eierne. Penny -treet er en saftig plante fra Sør -Afrika som vi liker å dyrke som et husplante. Fra mai til slutten av august kan pengetreet også være ute, på terrassen eller balkongen. Den vokser sakte, men kan nå en høyde på tre fot. Fremfor alt setter hver planteelsker sin magiske kraft i å bringe mer penger inn i huset og for å sikre seg et liv uten økonomiske bekymringer. Tro det eller ei, pengetreet kan sikre det for deg og gi deg mye glede med en gang.

 

Hvis du har en krone hjemme, kan du være sikker på et liv uten penger!

Grønn heldig sjarm saftig plante stueplante pengetre lover liv uten penger bekymringer

  • Den heldige kastanjen er også en av våre favoritter blant grønne planter

Siden vi rapporterer om populære grønne lykkesjarm i denne artikkelen, kunne vi ikke hoppe over den heldige kastanjen (Pachira aquatica) i det hele tatt. I følge Feng Shui bør de håndformede bladene som er arrangert i grupper på fem, fange penger, faktisk som en åpen hånd. Kort sagt, den heldige kastanje gir rikdom til familien din. Før du får et så lite dekorativt tre til de fire veggene dine, må du også vite følgende. Stammen til den heldige kastanjen, flettet til en hårflette, bør bestå av minst tre, men helst fem flettestenger. Hvis du vil ha en ekstra dose flaks, velger du en gren med syv blader!

 Den heldige kastanje er et lettstelt husplante og den ideelle grønne lykkesjarm på samme tid!

Grønn heldig sjarm heldig kastanje populær stueplante lett å ta vare på

 En pott med lykke!

Grønt heldig sjarm -pengetre i en hvit gryte perfekt for hver hjemmegave

Ekstra tips: Uansett hvilken av de grønne plantene som presenteres her er din favoritt, kan du bruke dem til å hyggelig overraske dine nærmeste til jul. Grønn lykkesjarm er perfekte julegaver. De fremmer positiv energi i huset. I tillegg merker du raskt effekten og nyter et lykkelig liv, selvfølgelig uten økonomiske bekymringer. Kanskje vil du finne den eksakte formelen for ekte lykke?

Fern kan også bringe lykke til hjemmet ditt.

Grønn heldig sjarm bregne populær stueplante bringer flaks inn i huset

Grønn heldig sjarm bregne populær stueplante bringer lykke til hjemmeideene dine

Grønn lykkesjarm Lucky Bamboo populær stueplante

Grønn heldig sjarm heldig bambus vakker populær stueplante