Slik lykkes den perfekte Halloween -hagedekorasjonen

Å organisere et hjem og hageselskap til Halloween er kjempegøy. Fordi Halloween er en drøm for alle som liker forseggjorte dekorasjoner og kostymer. Når ellers har du en grunn til å gi alt fra hagen til stuen og spisebordet til ditt eget antrekk med ganske skumle detaljer? Derfor kan du ikke begynne å planlegge og implementere tidlig nok. Vi gir deg noen tips om hvordan dekorasjonen fungerer perfekt og hvordan en behagelig skjelving renner nedover ryggraden til alle gjestene.

Halloween hage dekorasjon 1

Magisk stemning: hekser og tryllekunstnere

Hekser er kjent for å bruke kreftene sine til mer enn bare godt. Et perfekt tema for skummel spenning er derfor dekorasjonen med heksetilbehør som spindelvev og edderkopper av plast eller papir, en kjele der en giftig trylledrikk putrer og en krystallkule som spår en katastrofal fremtid.

For å gjøre bildet perfekt, kan du holde økter med en magisk ball eller tarotkort, hvor de modigste kan se skjebnen. Ved riktig bruk og valg av riktig kortstokk introduserer siden “Viversum”. Kledd som en tryllekunstner eller spåkone med lange kjeder, øredobber og kapper, er attraksjonen fullført. For en stemningsfull utforming av hagen, henger du opp fargerike feelys og fordeler glassballer godt synlige i hagen eller på balkongen.

Halloween hage dekorasjon 2

Slik gjøres det: Magisk gryte

Med litt flaks kan du finne en brukt kobberkoker der du kan servere et slag eller en suppe plasser tørris for en spesiell effekt – Dette skaper en mystisk tåke. Men vær forsiktig: tørris har en temperatur på -79 grader Celsius og må aldri komme i kontakt med huden, da dette forårsaker alvorlige kuldeforbrenninger. Følgelig må den ikke komme inn i mat eller drikke. I tillegg må den aldri brukes i lukkede rom eller uten tilstedeværelse av en annen person, ettersom den stigende tåken kveles. Bruk kun tørris med absolutt forsiktighet og ekspertise.

Halloween hage dekorasjon 3

Skrekkdekorasjon: skrekk og spøkelser

En ekte Halloween -fest inkluderer også spøkelser og skjeletter, som du kan bestille eller få i dekorasjonsbutikker. Delvis til og med nattlig! For å gjøre dette må de først belyses for å utvikle riktig effekt i mørket. Avhengig av om du foretrekker sjokkeffekter eller mer romantisk hygge for festen din, vil lage ytterligere dekorasjoner, med en søt Jack Skellington -krans eller hjemmelagde gravsteiner. Du kan gjøre dukker til en “psykopatisk krans” på en spesielt uhyggelig måte. Selvfølgelig bør uthulede gresskar med utskårne skumle grimasser ikke mangle på noen Halloween -fest. Å skjære gresskar er også gøy sammen, for eksempel med barn eller venner.

Bilde rettigheter:

Bilde 1: Flickr Halloween dekorasjoner Jennifer C.. CC BY 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Bilde 2: Flickr Glassballer Leonora (Ellie) Enking CC BY-SA 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Bilde 3: Flickr tørris er morsomt Dave Herholz CC BY-SA 2.0 Noen rettigheter forbeholdes