eksotiske planter deco tich smykker fargerik oransje

Eksotiske planter hjemme – 12 tropiske midtpunkter med eksotisk grønt

Hva ville du gjort hvis du kjøpte et stort tropisk blad? Jeg sier deg: dekorere med det! Disse tåler opptil 10 uker. Vil du oppnå det også? I dagens artikkel vil du lære hvordan dette kan fungere super bra for deg også.

Og ja, du kan gjøre det på egen hånd! Du trenger ikke en blomsterhandler for å gjøre dette!

Tropiske blader og blomster

Vi starter med noen få enkle ordninger som inkluderer noen blader og blomster. På bildet nedenfor kan du se dekorasjon med et vindusblad! (Monstera deliciosa). Her har vi å gjøre med et enkelt utsagn og et dypt inntrykk.

Nyt den magiske skjønnheten i den tropiske naturen

eksotiske planter monstera dekorasjon hjem grønt ferskt

Interessant navn, ikke sant? I dag vil du også høre noen andre slike ting. Du har sikkert sett noen av disse plantene, men du kan ikke huske navnene deres.

Nedenfor ser vi den ydmyke skjønnheten til King Protea i en moderne hvit vase. [i følge CB2]

En original vase passer perfekt til den

eksotiske planter hvit vase dekorasjon hjem grønt ferskt

Personlig er jeg forelsket i arrangementet med helikoniene nedenfor. Kombinasjonen av de svarte vasene og stolen i samme farge fascinerer meg! Etter min mening er den beste monokromatiske bakgrunnen for grønt funnet her. [i følge Mr. Mitchell]

Blomsterdekorasjon på kontoret – en fersk idé

eksotiske planter monstera dekorasjon hjemmekontor grønt ferskt

Du kan bruke hvit anthurium for å gi rommet litt eksotisk teft uten å være for påtrengende. Jeg synes kombinasjonen med andre objekter i lyse farger på dette bildet er helt vellykket. Bildet under er fra CB2. Der kan du se hvor perfekt koffertene passer inn i et rom med subtile fargeeffekter. I dette tilfellet er det den røde billen og den gule ballen.

Vær oppmerksom på de små detaljene

eksotiske planter dekorasjon hjem kjøkken grønt ferskt

Høy vase og spisse grønne blader. Dette er den ultimate design perfeksjon! Dette gjelder spesielt for store bord i spesielt brede rom som dette. Merker du hvordan arrangementene skiller seg ut nedenfor? Dette fungerer til og med i et rom med utsikt over enda mer frodig grønt.

Design perfeksjon par excellence!

eksotiske planter spisestue vase dekorasjon hjem grønt ferskt

Blomstene og vasene nedenfor danner et arrangement som kan konkurrere med en kunstinstallasjon. Legg merke til hvordan de strålende fargene og det dramatiske løvet representerer den livlige, finurlige naturen til moderne skjønnhet på sitt beste. [ifølge Thirdstone]

Er du en kunstelsker?

eksotiske planter spisestue vase dekorasjon hjem grønt friskt trebord

Eksotiske arrangementer

I den siste delen av artikkelen vil vi se på noen eksotiske arrangementer som skaper en dekadent følelse. De forskjellige grønnsakssortene kommer til unnsetning.

Som et eksempel kan du ta dette tropiske hjertet av selskapet Blomster fra kyst til kyst å navngi. Den inkluderer Birds of Paradise, Anthuriums, Protea, Ireland Bell og Dendrobium Orchids. Vær nøye med å se hvordan høyden på bladene og blomstene varierer i de mest forførende tropiske arrangementene.

Sterke, livlige farger gir stemning og friskhet til hverdagen

eksotiske planter dekorasjon hjem tropiske fargerike

Ikke vær redd for å plassere noen små vaser rundt midtstykket. [ifølge Arthouse Design]

Dekorer festen din med eksotiske blomster

eksotiske planter deco tich smykker bryllup grønt ferskt

Du kan ikke gå galt med stjerneklokker … Dette gjelder spesielt for den slående rosa varianten som du kan se på bildet nedenfor. Med liljer kan du skape et fantastisk fokus på en kostnadseffektiv og slående måte. Personer med allergi bør imidlertid være forsiktige med dette! [i følge Flott design]

Har du blomster på kontoret? hvorfor ikke?

eksotiske planter monstera deco zatelier office green fresh

Arrangementet ditt trenger ikke å være høyt for å komme med en sterk uttalelse. Nedenfor ser vi en moderne vase med tropiske blomster. Buketten inneholder Proteas, hvilken farge matcher selskapets bord CB2 bringe.

Dekorer spisestuen! Blomster er alltid velkomne

eksotiske planter spisestue vase dekorasjon hjem grønt ferskt bord

Man kan ikke nekte den skyhøye populariteten til luftige planter. De får maten sin fra luften og derfor er jorden overflødig. I motsetning til hva mange tror, ​​trenger disse plantene vann. Likevel krever de lite vedlikehold og forblir vakre og moderne i lang tid.

Luftige planter – de trenger ikke jord og svært lite vedlikehold

eksotiske planter dekorasjon hjem tropisk fargerik grønn rød

På slutten kommer vi til et kunstverk av dyktig omsorg. Her oppnår grenene, det grønne og steinene et fantastisk samspill. Det er en fantastisk skapelse av Articulture. Vil du lage ditt eget verk av denne typen? Luftanlegget er perfekt for å oppnå en så fet figur, du finner det ikke?

Du trenger ikke en blomsterhandler! Du kan også lage en så vakker skapelse av tropiske planter helt selv

eksotiske planter dekorasjon hjem tropisk orientalsk

Ideen min om å dekorere med tropiske planter hadde allerede endret seg helt etter at jeg først hadde sett bildene som er oppført i dag. Forhåpentligvis har du også blitt motivert til å oppnå en slik grønn skjønnhet hjemme. Ha det veldig gøy med det!