Corona -pandemien ga oss alle nye utfordringer som vi ikke kjente før for ti måneder siden. Mange bedrifter ble tvunget til å sende sine ansatte til hjemmekontoret på grunn av de nye forholdene. Arbeid hjemmefra har etablert seg som den “nye normalen”. Utvilsomt må du skape de best mulige forholdene for produktivt arbeid hjemme. Derfor er et lyst, komfortabelt innredet og hyggelig designet hjemmekontor nå et absolutt must for millioner av mennesker over hele verden. Av denne grunn ønsker vi i dag å avsløre hemmeligheten om hva du virkelig trenger for produktivt hjemmearbeid, og hva du definitivt bør vurdere når du designer ditt eget hjemmekontor. Temaet er veldig komplekst og for tiden veldig aktuelt, og derfor vil vi oppsummere de viktigste tingene for deg i vår hjemmekontorguide. Nedenfor er noen velprøvde tips for effektivt arbeid hjemmefra. Disse fører til vellykket og produktivt arbeid hjemmefra.

 Vår hjemmekontorguide presenterer det viktigste for produktivt hjemmearbeid.

Hjemmekontorguide hyggelig romatmosfære lyse pastellfarger myke teksturer teppepult komfortabel stol veggdekorasjon

Du kan la arbeidskreativiteten gå fri i en tiltalende romatmosfære.

Hjemmekontor guide tiltalende rom atmosfære skap trebord marineblå lenestol god belysning vindu hengende lampe

Hjemmekontorguide- tips nr. 1: Skill ditt private og profesjonelle liv!

Uansett om du bor alene eller med familie og barn, trenger du ditt eget hjemmekontor. Et lite rom atskilt fra det andre boarealet ville være ideelt i denne forbindelse. I første omgang kan du skille det private fra de profesjonelle oppgavene. Du kan også ha faste arbeidstider slik at du kan konsentrere deg fullt ut om arbeidet ditt. Da slipper du å tenke på hverdagsarbeid som vask, rengjøring eller matlaging. Men det ville være veldig vanskelig å oppnå hvis du har små barn som du også må passe hjemme. Ærlig talt er det en ekte kunst å balansere mellom aktiviteter, men det er ikke umulig. Prøv å planlegge tiden din riktig, slik at du kan fokusere på det profesjonelle arbeidet ditt i minst en halv dag. Deretter kan du vie deg til de minste, leke, lese og male med dem. Du vil definitivt være fornøyd og ikke føle deg forsømt i det hele tatt.

 Et lite rom, godt atskilt fra stuen, er perfekt for hjemmekontoret ditt

Home Office Guide lite rom atskilt fra stuen vakkert hjemmekontor fantastisk utsikt

… spesielt når du har den muligheten.

Hjemmekontor guide vakker hjemmekontor skrivebord laptop mer komfortabel stol myke teksturer fantastisk utsikt

Hjemmekontorguide – tips nr. 2: Sett opp hjemmekontoret enkelt, men funksjonelt

Psykologer sier at du fungerer best i en hyggelig romatmosfære. Når det gjelder hjemmekontor, er dette helt gyldig og lett tilgjengelig. Du trenger absolutt ikke mye for hjemmearbeidet ditt, men du trenger absolutt et komfortabelt kontorbord. Dette er uten tvil det grunnleggende møbelet på hvert hjemmekontor. Finn et lyst sted for skrivebordet, helst ikke langt fra vinduet. Å ha en titt utenfor innimellom er beroligende og inspirerende. En vakker utsikt kan ha en kraftig effekt på dine kreative lekser. Det anbefales ikke at du jobber på hjemmekontoret om kveldene, men dette skjer ofte. I slike hastesaker trenger du også god skrivebordsbelysning, gjerne indirekte lys. Vårt råd er derfor at når du møblerer rommet, bør du også sørge for at du har riktig belysning på hjemmekontoret i løpet av dagen og natten.

 Hjemmekontorguide: Unn deg det praktiske å jobbe raskt og produktivt hjemmefra

Hjemmekontorguide stort skrivebord frittstående PC komfortabel lenestol hyggelig romatmosfære

Alt du liker er tillatt i interiøret.

Hjemmekontorguide tiltalende stilig interiørdesign mørk vegg over skrivebordet abstrakte bilder grå teppe

Vi har noen flere tips for å sette opp hjemmekontoret i vår hjemmekontorguide. Hovedmålet med disse er å gjøre arbeidet hjemmefra mer behagelig og produktivt. I denne forbindelse er spørsmålet om den rette kontorstolen spesielt aktuelt. Vi vet alle fra vår egen erfaring at å sitte lenge er farlig for helsen din. Imidlertid er det enda verre å måtte sitte i en ubehagelig stol i flere timer. Skjem bort kroppen din ved å investere i en komfortabel og ergonomisk kontorstol av høy kvalitet. Sørg for å kjøpe en høydejusterbar stol som gir korsryggstøtte. Du vil definitivt aldri angre på dette kjøpet!

 Du kan til og med sette opp to arbeidsstasjoner i et smalt, langt rom.

Hjemmekontorguide Smal, langt rom med moderne møbler, to arbeidsplasser, komfortable kontorstoler

For papirer, filer og mapper trenger du minst en bokhylle der du kan oppbevare arbeidsdokumentasjonen. Det må imidlertid understrekes her at dette alltid må være godt organisert. Unngå alle mulige papirer og sørg dermed for bedre orden på hjemmekontoret. Det kommer egentlig bare an på deg hvordan du gjør det. For eksempel har ubrukelige gjenstander eller barneleker ingen plass på skrivebordet. Men tvert imot! Du kan bare distrahere deg fra arbeidet ditt, og det er ikke ønsket. Derfor må du forvise redskaper fra hjemmekontoret ditt som du ikke trenger mens du er på jobb. Den gode orden på skrivebordet i detaljer og på hjemmekontoret som helhet skaper en avslappet arbeidsatmosfære, som er alfa og omega i den produktive arbeidsprosessen.

Hjemmekontorguide: En liten vegghylle kan fullføre enkle kontormøbler.

Home Office Guide liten vegghylle fullfører de enkle kontormøblene

Et klassisk elegant og stilig romdesign kan oppmuntre din kreative tenkning.

Home Office Guide klassisk elegant interiørdesign oppfordrer kreativ tenkning skapet skrivebord laptop veldig stilig

Hjemmekontorguide- tips nr. 3: Unn deg selv det nødvendige tekniske utstyret!

Komfortable kontormøbler av høy kvalitet hjelper mye, men du trenger også godt teknisk utstyr på hjemmekontoret. Kanskje foretrekker du å jobbe på en bærbar PC i stedet for en PC, men en ekstra skjerm bør ikke mangle heller. Dette gjør at du kan jobbe raskere og mer effektivt og ikke miste en god oversikt over åpne programmer. Du kan også vurdere å kjøpe et nettbrett, fordi denne lille enheten også har sine plusspoeng og kan være veldig nyttig i hverdagen. Avhengig av arbeidet ditt, kan det hende du trenger flere enheter som hodetelefoner, skrivere, skannere, webkameraer.

Hjemmekontorguide: Ha nødvendig teknisk utstyr på hjemmekontoret?

Hjemmekontorguide Bærbar skriver Nødvendig teknisk utstyr Hyller Veggmalerier Stort vindu

I tillegg ville vår hjemmekontorguide ikke vært komplett hvis vi ikke sa noe om en stabil Internett -tilkobling. Dette er en av må-haves på hjemmekontoret og letter kommunikasjonen din med omverdenen. Til tross for at du jobber alene og litt isolert på hjemmekontoret, kan du kommunisere med kollegaene dine online, utveksle ideer med dem og til og med chatte. De nye teknologiene hjelper oss mye med å lettere overvinne farene ved koronaisolasjon.

Ingen sammenfiltrede kabler på hjemmekontoret!

Hjemmekontorguide hyggelig romatmosfære lyse pastellfarger myke teksturer teppepult komfortabel stol veggdekorasjon

Bare de vanlige kontorrekvisitaene og de nødvendige enhetene du trenger hver dag for arbeidet ditt.

Home Office Guide til det vanlige kontorutstyret du trenger hver dag når du jobber hjemmefra

Hjemmekontorguide – tips nr. 4: Liten dekorasjon og noen få grønne planter forfrisker rommets atmosfære

Visste du at en hyggelig og innbydende romatmosfære bidrar mye til produktivt arbeid på hjemmekontoret? Lyse farger som er så varme som mulig, holder tankene våken og gir den et skikkelig løft. Mal veggene i pastellfarger som beige, grå, sitrongul eller terrakotta. Dette skaper den perfekte bakgrunnen for små dekorative gjenstander, for eksempel veggmalerier, populære bilder eller suvenirer. Ikke overbelast imidlertid veggene med unødvendig dekorasjon, da dette kan være overveldende og blokkere din kreative tenkning. Kanskje foretrekker du å ha vakre tapeter foran øynene, ikke sant? Blomstrete bakgrunnsbilder eller de i geometriske mønstre er på vei opp akkurat nå, så du kan ikke gå galt med dem.

 Noen få veggmalerier kan dekorere den tomme veggen over skrivebordet.

Hjemmekontorguide Noen veggmalerier pryder den tomme veggen over skrivebordet

Hjemmekontorguide: Dekorer hjemmekontoret ditt som du liker det.

Hjemmekontor guide varme farger borddekorasjon er tillatt lett som

Sist, men ikke minst, vil vi understreke rollen som grønne planter i vår hjemmekontorguide. Vakre planter gjør mennesker lykkeligere, sunnere og mer produktive. På den ene siden gir de et friskt preg på hjemmekontoret. På den annen side har noen grønne planter muligheten til å rense inneluften og redusere stress. Sørg for å velge to til tre eviggrønne potteplanter. Du kan også legge en liten på skrivebordet. Den grønne vil berolige øynene dine og definitivt motivere deg til å jobbe kreativt og produktivt hjemme.

Vår hjemmekontorguide inneholder derfor ikke bare gode tips, men også små triks for å jobbe effektivt hjemmefra. Følg dem og la ditt kreative potensial løpe løpsk.

En grønn potteplante og matchende veggdekorasjon kan gjøre hjemmekontoret ditt til ditt favorittrom hjemme.

Hjemmekontorguide grønn potteplante matchende veggdekorasjonsbilder hjemmekontor å bli forelsket i

 Noen foretrekker å jobbe hjemmefra mens de står.

Hjemmekontorguide hyggelig romatmosfære grønne planter ung kvinne som jobber mens hun står

 Andre prøver å bringe sport og hjemmearbeid under en fellesnevner.

Hjemmekontorguide Sportsutstyr Sport og hjemmearbeid i ett

Ikke glem at du må føle deg komfortabel på hjemmekontoret!

Hjemmekontor guide hyggelig rom atmosfære lyst innbydende ung kvinne føler seg vel

 Grønne planter, orkideer og vakre blomster har en positiv effekt på tankene og tankene dine

Hjemmekontorguide grønne planter orkide vakre rosa blomster i vaser positiv effekt på sinn og tenkning