Høsten er her, og den overrasker oss igjen og igjen med sine varme farger, flotte blomster og forskjellige naturgaver. Hvis vi er litt mer heldige i år, vil temperaturen ute forbli høyere enn vanlig de neste ukene, slik at vi kan tilbringe lange ettermiddager på verandaen eller i hagen. Der kan du se de fargerike bladene falle til bakken i løpet av dagen. Men hvis du pakker deg inn i skjerf og ulltepper, kan du også tilbringe koselige timer ute med venner på kvelden og drikke cider. For en slik sammenkomst eller for en familiefest utendørs, trenger du ikke bare å dekorere huset på en høstlig og stemningsfull måte. Uteområdet må også pyntes i tråd med den nye sesongen. En vakker høstkrans på inngangsdøren, fargerike krysantemum og malte gresskar hjelper deg med å lage en vakker høstdekorasjon for utsiden. Vi viser deg hvordan du gjør dette i det følgende.

 Her finner du flotte designideer for en stemningsfull høstdekorasjon for utsiden.

Høstdekorasjon for utsiden foran inngangsdøren gresskar høstkrans to blomsterbeholdere grønne planter ser velkomne ut

Stemningsfulle høstdekorasjoner for utsiden: start med inngangspartiet

Vis alle naboer og forbipasserende at du liker høst og ønsker å feire den nye sesongen. Begynn derfor å designe høstdekorasjonen din for utsiden foran inngangsdøren. Det er ingen grenser for din kreativitet og fantasi i denne forbindelse.

Du kan sette vakre potter med blomstrende krysantemum på trappetrinnene eller ordne dem på verandaen. Gresskar i forskjellige former, farger og størrelser bør ikke mangle i høstdekorasjonen for utsiden. I tillegg til krysantemumene symboliserer de høstsesongen og er en uunnværlig del av en høstdekorasjon, enten det er innendørs eller utendørs. For å gi høstdekorasjonen din ytterligere en ekstra dose naturlighet, kan du dekorere inngangspartiet foran inngangsdøren med prydurter, tørket prydgress, maisstengler eller høyballer. Disse forsterker det rustikke utseendet på høstdekorasjonene dine for utsiden og får dem til å se enda mer naturlige ut. Det tilsvarer helt meningen med hver høstdekorasjon, ikke sant?

En høstkrans laget av tyttebær, oransje og gule gresskar, høyballer og litt grønt gir høstdekorasjonen for utsiden et rustikt preg.

Høstdekorasjon for utsiden foran inngangsdøren. Høstkrans laget av tyttebær, gresskar, høyballer, litt grønt, et rustikt preg på en hund

I stedet for en høstkrans laget av fargerike blader og vakre blomster, kan du bare fortsette og henge en pose tørket gress på inngangsdøren.

Høstdekorasjon for utsiden i en rustikk stilpose med tørket gress mørk dør to høye blomsterbeholdere på begge sider gresskar forskjellige farger og størrelser

Dekorer inngangspartiet med pryd urter og gresskar!

Høstdekorasjoner for dekorative urte gresskar arrangert på trappene foran inngangsdøren

 Det kunne ikke vært mer rustikt! Med en krans av høstløv og en høstkrans på døren er wow -faktoren garantert.

Høstdekorasjon for utsiden i en rustikk stil hus veranda krans av høstløv høstkrans på døren wow effekt

Er denne høstdekorasjonen ute med de fantastiske vinrøde krysantemumene og mange gresskar som ikke er iøynefallende?

Høstdekorasjon for utvendig moderne iøynefallende fantastiske vinrøde krysantemum mange gresskar på trappen hvit dør to høstkranser

Verandaen tilbyr også nok plass til vakre høstdekorasjoner ute

Høstdekorasjonen for utsiden kan designes i forskjellige stiler og spenner fra rustikk til moderne. Når du dekorerer, må du imidlertid vurdere husets arkitektoniske stil og velge en dekorasjon som utfyller det. Etter at du allerede har dekorert uteområdet foran inngangsdøren, er det på tide å dekorere verandaen eller den åpne terrassen med høst. Du trenger imidlertid ikke for mye dekorasjon her, ellers kan verandaen se rotete ut. Du kan bare sette noen vakre blomsterpotter med eviggrønne planter der inne eller gå for krysantemum igjen. Varme og koselige kastetepper og puter fullfører høstlooken.

 Et koselig sittegruppe på verandaen for dine helt spesielle timer for to.

Høstdekorasjon ute på verandaen, to kurvstoler, lite rundt bord

Her kan du nyte hvert øyeblikk med dine nærmeste og bli inspirert av den fantastiske panoramautsikten over den nærliggende skogen.

Høstdekorasjon utvendig Hus i fjellene Terrasse i rustikk stil Fantastisk panoramautsikt over skogen Nyt tid for to

Stemningsfull høstdekorasjon for utsiden: en koselig sittegruppe i retrostil

Høstdekorasjon for en koselig sittegruppe i retrostil i et lite rom

 

 Eller foretrekker et stilig, men enkelt design med liten dekorasjon?

Høstdekorasjon for moderne veranda ute i hvite salongbordstoler

Til tross for corona -pandemien, bør du ikke nødvendigvis gå glipp av en liten høstfest med nær familie og venner. Når det er fint vær, kan du sitte ute på verandaen og nyte maten. Du trenger ikke overdådig å dekorere utsiden for dette. Myke teksturer i varme høstfarger, vakre hortensiaer i en vase og lystmalte gresskar gjør susen her og er tilstrekkelig dekorasjon for en høstdekorasjon ute.

 Et fint sted for familiearrangementer i høst.

Høstdekorasjoner for utvendig pynter verandaen i rustikk stil for familiehendelser om høsten

Vi inviterer deg til bordet! Høstfesten i hagen kan begynne!

Høstdekorasjon for utvendig høstfest i hagen trebord benker mange gresskar lite hus i bakgrunnen

Vi har noen eksempler på vakre og stemningsfulle høstdekorasjoner for deg ute. Rull ned for mer inspirasjon! Dekorer utearealet ditt og feir høsten!

Utenfor kan du ordne gresskarene på en stilfull måte og sette dem i rampelyset!

Høstdekorasjon for utvendig steinlagt plass trapp husvegg

Lyktene er en uatskillelig del av høstdekorasjonen for utsiden.

Høstdekorasjon for utvendig hus åpen steinbelagt veranda i rustikk stil

Du må også tenke på egnet utendørs belysning på forhånd.

Høstdekorasjon for utvendig sittegruppe på verandaen for to matchende belysning masse hvite lys blomsterbeholder høstblomster

Du vil definitivt ønske gjestene dine velkommen med en så vakker høstdekorasjon foran inngangen til huset!

Høstdekorasjon for utsiden på dørstokken hunden vakre høstkrans oransje-gresskar

 … vis din positive holdning til den nye sesongen!

Høstdekorasjon for utvendig hus i rustikk stil dekorert husinngang høstkrans

Høstdekorasjon for utvendig hus i en moderne stil sitrongul dør enkle smykker ser veldig innbydende ut