Sommeren med sine varme temperaturer nærmer seg sakte hvert år. Høstsesongen bryter. Med det faller fargerike blader fra trærne og skaper et unikt fargespill på fortau og gater. Høsten har ubehagelige aspekter på grunn av sine egne temperaturer: De synker og tar med seg regnfulle og stormfulle dager. Hvilken bedre anledning til å gjøre deg virkelig komfortabel i dine fire egne vegger? For elskere av levende trender og dekorasjon er høsten den beste tiden på året, ettersom det ikke er noen annen sesong så mye tinker, dekorere og innrede. Vi presenterer ferske høstideer for et komfortabelt hjem!

Å leve med høsttrender 2018

høsttrender 2018 levende trender innredning av stuer

Trendy veggfarger: fra olivengrønn til plomme til kamel

Veggfarger fremkaller riktig stemning i hver sesong av året, ettersom de diskret setter et rom i et helt nytt lys. Høstens trendfarger harmonerer med sesongens karakter: De er subtile, varmende og beroligende. Kameltoner holder de siste solstrålene mentalt og utfyller varme møbler laget av tre eller myk fuskepels. Den vennlige fargen passer som en subtil veggmaling som kan males om nødvendig.

Olivengrønne vegger er alt annet enn subtile. Med sin fargekodede vårfølelse er olivengrønn en naturlig medisin mot vinterdepresjonen som dukker opp. Fargen plomme, som utstråler beroligende krefter, spesielt i rom med store vinduer, har en nesten permanent status blant høstens trendfarger. En mer delikat tolkning av en koselig atmosfære er skapt av rosefarge og myke-røde veggfarger. De bringer en moderne, ungdommelig teft, paret med en edel urban chic, inn i dine egne fire vegger. Disse veggfargene kombineres med brune tremøbler og hvitt tilbehør for å garantere godt humør.

soverom ideer høsttrender 2018

Fløyelsaktig og myke materialer skaper en personlig koselig hule

Viktigere enn noen gang på høstens regndager: din egen seng, som med matchende fløyelsaktig puter og myke tepper lett kan bli en personlig kosete hule som du ikke vil forlate igjen. Jo mykere og mer behagelig sengen er, desto større er ønsket om å tilbringe en hel dag i sengen. Det er ikke alltid lett å finne en komfortabel og samtidig seng av høy kvalitet som dekker dine egne behov med en gang. Den nåværende sengen med fjærmadrass er nyttig i søket og gir informasjon om de tidløse og populære boxmadrassene.

Når det gjelder materialer, omgir fløyelsaktig og luftig stoff sovende i år: Som en fasjonabel favoritt, pakker fløyel tepper og puter i et fint og mykt trekk. Selv tunge stoffer som den slitesterke ribbede bomullssnoren holder deg varm i høst. En absolutt favoritt blant årets høstlige trender er det myke mohairet, et fint og lett materiale laget av håret til en angorabukk. I motsetning til andre typer ull føles ikke mohair så mye, noe som betyr at den holder din egen seng koselig og varm.

I sengen i høst stoler vi på myke, fløyelsaktige og kosete stoffer som snor, fløyel eller mohair.

Filigran detaljer beveger seg inn i høstdekorasjonene

Alle typer delikat dekorasjon faller under begrepet “filigran”. De langstrakte formene beriker stue- eller soveområdet med en majestetisk nåde, mens de forblir diskret i bakgrunnen. Tekanner eller vaser som har en langstrakt form utfyller rommet på en diskret måte. De står dekorativt på den åpne hyllen, på spisebordet eller på vinduskarmen.

Innredning av stuehøsttrender 2018

Brukte møbler opplever en [hjemmekoselig] vekkelse til høsten

I løpet av det moderne “delings” samfunnet er det ingen som skammer seg over å kjøpe brukte varer eller dele brukte ting med andre. Dette gjelder også antikviteter eller brukte møbler, som alltid har vært viktige og som mange samler på av nostalgiske årsaker. Unge mennesker liker det og er stolte over de trebeinte salongbordene, halvfunksjonelle platespillere eller de gamle vingestolene på bestemors loft. Antikke brukte møbler går hånd i hånd med høstsesongen, og hvis den har klare former, kombineres den med moderne hjemmedesign. Sammen med et parkettgulv og varme eller lite synlige farger, skaper de en virkelig feel-good-faktor.

høsttrender 2018 hipp Hew nordisk stil

Au Revoir Hygge og Lagom, hilsen “New Nordic”

Hygge livsstilstrenden var i går. Denne høsten legger vi til en koselig og stilig komponent i det skandinaviske utseendet: den hippe “New Nordic” -stilen er avhengig av å kombinere forskjellige teksturer med hverandre. På denne måten skaper stilen i hvert rom en utrolig mengde fasetter. Når det gjelder farge, kommer de trendy “New Nordic” -møblene og -tilbehøret til ditt eget hjem i subtile toner som lavendel, krem ​​eller salviegrønt.

Det skandinaviske utseendet forsterkes av de inspirerte etniske mønstrene. Enten det er meksikansk, afrikansk eller arabisk – pakket inn i grove strukturer, fortryller de etniske dekorasjonene med originale og naturlige følelser og oppmerksomhet på detaljer.

deco ideer høsttrender 2018

Hjemme i skogen? Ta med naturen inn i hjemmet ditt

Skogen er et symbol på høststemningen til folket. Om høsten inviterer den fargerike naturen med sine fallende blader deg til å gå lange turer i det fri. Litt skog i ditt eget hjem er ønskelig for å utfylle sesongdekorasjonen i ekte humør. Høstblader fra den nærliggende skogen kan presses sammen mellom to bøker i noen dager før de pryder vinduskarmen i en vase i stedet for friske snittblomster. Attraktive lykter, duftlys eller spesialinnsamlede kastanjer flankerer vasen, mens en fargerik høstkrans henger på døren.

Med kastanjer, en fargerik høstkrans og dekorerte lykter flytter den nærliggende skogen inn i ditt eget hjem,

Dekorer gresskar i mange farger og former

Gresskar går hånd i hånd med høsten – i hvert fall når du lager mat eller på en Halloween -fest. Videre er (falske) gresskar den ultimate høstdekorasjonen og kan enkelt lages for hånd. Gresskar laget av plast eller leire er egnet for å lage dem. Med en pensel og gamle akryl- eller veggmaling kan de få en høstlig finish. De malte gresskarene kommer til sin rett på spisebordet eller stuebordet, arrangert i en søt kurv full av hybengrener. Sammen med gylne lys ser gresskarene stilige og moderne ut.

Gresskar har høysesong om høsten og pynter bord, hyller eller vinduskarmer.

gresskar dekorasjon høst trender 2018 levende ideer

Geometriske, abstrakte og grafiske mønstre krydrer høsten

Subtile rom kan krydres med geometriske, grafiske eller abstrakte dekorasjoner. I inneværende høst / vintersesong er vi spesielt fornøyd med mønstrede tepper, som er hjertet i et rom og setter sterke aksenter. Sterke farger og abstrakte mønstre, alt er tillatt i høst – til og med å legge hofte “statement” -teppene oppå hverandre.

livstips innredning av en leilighet høsttrender 2018

Pixabay.com © ErikaWittlieb (CC0 Creative Commons)

Pixabay.com © piksel2013 (CC0 Creative Commons)

Pixabay.com © Lolame (CC0 Creative Commons)