Kan du tenke deg et elegant interiør uten husplanter? Det er ikke noe nytt, blomstrende planter har lenge vært en uatskillelig del av hvert hjem. De livner opp de fire veggene våre og gir dem et naturlig preg. Vi liker å bruke den til å dekorere individuelle rom og gi dem mer friskhet og farge. Den estetiske funksjonen til innendørs planter er uovertruffen. Men disse naturlige skjønnhetene har også mange praktiske plusser. De renser luften og skaper et bedre inneklima. Men visste du at blant innendørsplanter er det også de som gir oss mer lykke og velstand? Disse ser ikke bare fantastiske ut takket være deres vakre blomster eller frodige grønne blader. De kan forandre din kjærlighet eller familieliv mye ved å gi deg lykke, helse og velstand. I de to følgende artiklene vil vi rapportere hvilke innendørsplanter som anses å være lykkesjarm. I denne artikkelen ser vi nærmere på fire blomstrende stueplanter som lykkesjarm.

 Innendørs planter med vakre blomster pynter hjemmet vårt og gir oss mer personlig lykke i hverdagen.

Husplanter for lykke til Anthurium røde blomster blanke grønne blader

Tro det eller tvil om det, stueplantene er levende ting som omgir oss overalt i hverdagen. I ditt eget hjem er de ekte allroundere som imponerer oss med sin naturlige sjarm og skaper en god atmosfære i interiøret. For eksempel, uten stueplanter i blomst, ville ethvert rom se bart og livløst ut.

Mange av dem er krevende og krever ikke mye vedlikehold. Men hvis du tar godt vare på dine grønne romkamerater, kan du bli overrasket over hvordan de reagerer. Potteplanter setter pris på din innsats og omsorg. De takker deg for dette med fantastiske, noen ganger velduftende blomster og frodig grønt. Hvorfor skulle vi da nekte for at noen innendørs planter regnes som lykkesjarm i dine fire egne vegger? Nedenfor finner du våre fire favoritter blant de blomstrende stueplantene som du kan bringe med ny lykke, mye velstand og suksess i livet.

Afrikanske fioler blomstrer også om vinteren og er en ekte fryd for øyne og sjel.

Innendørs planter som en heldig sjarm afrikanske fioler, små blå blomster, er et skikkelig blikkfang

  • Husplanter for lykke til: afrikanske fioler (Saintpaulia Ionantha)

Den afrikanske fiolen (Saintpaulia Ionantha) har vært en av de populære innendørsplanter i årevis, noe som gir oss et ekte fargespektakel nesten hele året. Det kalles fortsatt det blomstrende miraklet i vinduskarmen og er også kjent under navnet afrikansk fiolett. Denne skjønnheten kom til oss fra Usambara -fjellene i Tanzania og bodde her lenge. Der vokser disse blomstene i den ville naturen, vi foretrekker det i hjemlige forhold. Alle hybrider av denne afrikanske varianten fioler er vakre. De er preget av sine delikate blomster i hvitt, rosa, blått og lilla. Disse kan være monokrome eller flerfarget og se beskjedent ut gjennom plantens eviggrønne, fløyelsaktige og kjøttfulle blader. Følgende video viser disse naturlige skjønnhetene på nært hold:

Det afrikanske fiolettet antas å kunne skape en rolig og balansert atmosfære i hjemmet. Folk som bor der er pålitelige og taktfulle. Det er ingen krangel eller konflikt i familielivet. Det er imidlertid tilrådelig å skjule blomsten for nysgjerrige øyne. Selv om det afrikanske fiolet trives i vinduskarmen, kan du plassere det bak et lysgardin slik at det ikke merkes. Denne stueplanten kan også forbedre barns helse.

Krangel er en sjeldenhet i familien der denne vakre stueplanten blomstrer.

Husplanter for lykke til afrikanske fioler delikate rosa blomster tiltrekker blikk

Ekstra tips:  Vær imidlertid forsiktig med forplantningen av afrikanske fioler. Det kan høres ut som en fordom for deg, men det antas at for mange fioler kan fjerne menn fra familien.

 Enkeltbladet er absolutt en av de mest populære innendørsplanter som en lykkesjarm.

Innendørs planter som en lykkesjarm Omsorg for enkeltbladet hjemme Hvite blomster og frodige grønne blader er forelsket

  • Innendørs planter som en lykkesjarm: enkeltblad (Spathiphyllum wallisii)

Enkeltbladet (Spathiphyllum wallisii) er hjemmehørende i de tropiske områdene i Sør -Amerika. Omtrent 50 forskjellige Spathiphyllum -arter er kjent i Europa, som også er kjent under navnene bladflagg, kappeblad eller fredslilje. Typisk for det enkelte bladet er dets blanke grønne blader, som blir opptil 25 cm lange. Når planten blomstrer, kontrasterer de pent med de kremhvite blomstene. Denne naturlige elegansen kan beundres fra juni til september. Hjemme kan det enkelte bladet blomstre selv i vintermånedene. De hvite Spathiphyllum -blomstene er veldig attraktive. De er et skikkelig blikkfang i alle hjem. I tillegg bør de bringe lykke til beboerne i huset.

Enkeltbladet er også kjent her i landet under navnet bladflagg, skjedeblad eller fredslilje.

Innendørs planter som en heldig sjarm enkelt blad eller fred lilje hvite blomster grønne langstrakte blader

Spatiphyllum, også kjent som kvinnelig lykke, beskytter kvinner mot ensomhet og hjelper dem med å starte sine egne familier og få mange barn. Disse egenskapene gjelder ikke bare blomstringstiden til det ene bladet, og derfor må du passe på disse stueplantene riktig året rundt som en heldig sjarm. Legenden forteller at kvinnene som dyrker denne blomsten i sitt hjem, blir veldig glade veldig raskt. Det er også viktig for enslige å ha denne heldige stueplanten hjemme. Hvis en kvinne fortsatt er alene, vil hun raskt finne sin sjelevenn. Hvis paret ønsker å få et barn, vil de gjøre det på veldig kort tid.

 Anthurium er veldig populært blant oss og er en av de vakreste innendørsplanter som en lykkesjarm.

Husplanter som en lykkesjarm Anthurium populære heldige blomster prangende røde blomster

  • Flamingoblomsten (anthurium) gir deg personlig lykke

 

Flamingoblomsten kommer opprinnelig fra tropiske skoger i Sør- og Mellom -Amerika, men er en av våre mest populære innendørsplanter som en lykkesjarm. Her i Tyskland er det mange anthuriumhybrider som konkurrerer mot hverandre om hvilken blomst som er vakrere. Anthurium når en gjennomsnittlig høyde på 60 cm. De vakre blomstene er veldig forskjellige fra flamingoblomstens grønne blader. Blomstene er ovale, eggformede eller hjerteformede og fargene varierer fra hvitt til rosa til blodrødt. Noen er til og med flekkete og har en merkbar gradient. Det praktfullt blomstrende anthurium gir hjemmet ditt en eksotisk teft. Du kan finne ut hvordan du kan ta vare på denne skjønnheten på riktig måte

På folkemunne kalles flamingoblomsten også den mannlige anthuriumblomsten. I noen kulturer blir det også sett på som et symbol på maskulin styrke. Denne stueplanten sies å ha magiske egenskaper. Det antas å bringe fred og velstand inn i hjemmet. Men bare der flamingoblomsten vokser.

 Hibiskusblomstene er unikt vakre. De fleste er farget i hvitt, gult, oransje eller en mettet rødfarge.

Husplanter for lykke Hibiscus blomst formet vakkert farget i mettet oransje

  • Ornamental hibiscus – den mest populære typen blomst blant de blomstrende stueplantene som en lykkesjarm

Sist men ikke minst, i dag fokuserer vi på prydhibiskus, som også er en av de mest populære innendørsplanter som en lykkesjarm. Den kalles ofte også marshmallow og trives ikke bare innendørs, men også ute på terrasser og balkonger. Dens praktfulle grønne og knallrøde blomster er et ekte blikkfang uansett hvor prydhibiskusen vokser. Med riktig pleie kan planten bli opptil 3 m høy og takke deg med mange fine blomster. Tusenvis av kultivarer av ornamental hibiskus er kjent over hele verden. Fargepaletten til blomstene deres varierer fra hvit til gul til rød.

Det er over 200 arter av hibiskus som også trives utendørs i et temperert klima.

Innendørs planter som en lykke sjarm Hibiscus hvit blomst trives også ute i et temperert klima

Hibiskus antas å tiltrekke lidenskapelig kjærlighet. Dette kommer ut av det blå som et lyn, går raskt over og setter dype spor. De brennende røde blomstene er forsiktig formet, men symboliserer lidenskapelig kjærlighet. Ifølge farpsykologi betyr rødt ikke bare kjærlighet, men også aktivitet. I denne forbindelse kan man også forklare den positive egenskapen til ornamental hibiskus. Denne populære blomsten fyller atmosfæren rundt oss med bevegelsesenergi. Hibiskus ødelegger den negative energien og forvandler den til kreativ handling. Rosenhøken kan også gjøre noe bra for helsen din. Det kan ha en positiv effekt på energimiljøet vårt, og kan av denne grunn være til stor hjelp for mennesker med kardiovaskulære problemer.

 Denne delikate røde blomsten symboliserer lidenskapelig kjærlighet.

Innendørs planter som en lykkesjarm Hibiscus delikate røde blomst symboliserer lidenskapelig kjærlighet

Nå vet du hvilke fire blomstrende stueplanter som regnes som lykkesjarm i dine egne vegger. Denne artikkelen er kun til informasjonsformål. Du kan selv vurdere om du vil dyrke disse stueplantene også hjemme. Imidlertid kan du bare føle dens magiske innflytelse på ditt personlige liv hvis du tar vare på noen av dem hjemme. Det er i det minste verdt å prøve, ikke sant?

 Den afrikanske fiolen overrasker oss med sine blomsterfarger.

Innendørs planter for lykke til hibiskus

 Det gir oss et ekte fargespektakel nesten hele året.

Husplanter hibiskus

 Enkeltarket scorer med sitt elegante utseende.

Innendørs planter som en heldig sjarm Enkeltbladet elegant utseende av store planter

Dyr innendørs planter som en lykkesjarm utendørs i hagen

Flamingoblomsten ser alltid fabelaktig ut.

Innendørs planter for lykke til flamingo blomst røde blomster fantastisk syn

Ikke bare med de røde blomstene, men også når de er blåfarget.

Innendørs planter som en heldig sjarm Flamingo blomst med lyseblå blomster

 Har du allerede en hibiskus hjemme??

Planter for lykke til hibiskus delikat rosa rød blomst magisk kraft