Lag din egen ansiktsmaske avokado hudpleie Fotor collage

Å lage en ansiktsmaske selv kan også være veldig enkelt

Har du allerede lest våre tips for vakker hud om vinteren? Takk og lov at den kalde årstiden snart er over. Våren er offisielt her, og vi har tenkt på hudpleie med naturlige produkter. Det som ble spesielt stresset av snøen og den kalde vinden?

Vår delikate ansiktshud, selvfølgelig. Det er nettopp derfor vi har noen enkle, men effektive oppskrifter for deg i dag som du kan lage din egen sunne ansiktsmaske med. Du vil bare bruke ferske ingredienser, spesielt frukt, friske grønnsaker, honning og persille. Alle disse ingrediensene er verdifulle kilder til vitaminer, mineraler og sporstoffer som vil gi huden din næringsstoffene den trenger. Ta deg tid til å lære mer. Prøv i det minste en av ansiktsmasker som du finner nedenfor. Vi forsikrer deg om at du etterpå får lyst til å prøve hver enkelt.

Frisk kiwi ansiktsmaske

lag ansiktsmaske selv kiwi hudpleie

En høy dose vitamin C for huden din

ansiktsmaske lag fersk kiwifrukt selv

Individuelle biter av frukten er tilstrekkelig for ønsket effekt

lag ansiktsmaske selv kiwistykker

Lag kiwi -ansiktsmasken ved å skrelle en moden kiwi, skjære den i små biter og blande den med en spiseskje honning. Påfør blandingen på ansiktet og slapp av i 10-15 minutter. Vask deretter av med varmt vann. Med denne hudbehandlingen er ansiktet ditt beriket med vitamin C, huden løftes og forynges.

Moden banan ansiktsmaske

ansiktsmaske gjør deg til bananhudbehandling

Magnesium- og kaliumlagre

lag ansiktsmaske selv modne bananer

For å lage denne banan ansiktsmasken trenger du en moden banan, som du skreller og hakker med en gaffel. Du kan også bruke en stavmikser. Påfør denne bananmassen på det vaskede ansiktet og la det stå i ca 10 eller til og med 20 minutter. Vask av med kaldt vann. For en bedre effekt kan du forberede denne ansiktsmasken minst 1 gang i uken.

Enkle ansiktsmasker med sitrusfrukter

lag ansiktsmaske selv sitronappelsin

Har du litt fet hud? Da bør du definitivt prøve denne pillemasken med sitron. Bland revet sitronskall med 1 ts pulvermelk, 2 ts mandelmel og ferskpresset sitronsaft i en bolle. Bruk den til å forsiktig massere ansiktet ditt med sirkulære bevegelser. Etter det, vask av med lunkent vann og påfør din favoritthydrering.

Bruk søt, saftig mandarin som ansiktsmaske

lag ansiktsmaske selv mandariner

Hydrer ansiktet ditt!

Hell 1/2 teskje krem ​​i en bolle og ha i den ferskpressede juicen fra en mandarin. Bland godt og vent ca 3 minutter. Etter det er det bare å påføre blandingen i ansiktet og vente på resultatet. Du vil bli overrasket!

Kombiner mirakelegenskapene til honning med sommerfrukter

Lag deg ansiktsmaske blåbær jordbær honning

Verdifulle næringsstoffer for kroppen din

Lag ansiktsmaske selv skogfrukt bjørnebær blåbær jordbær

Huden din vil se frem til det

Lag din egen ansiktsmaske jordbær

Jordbær, blåbær, bjørnebær, bringebær, etc. – de kan alle være veldig nyttige med sine høye nivåer av antioksidanter, fytokjemikalier, flavonoider, karotenoider, polyfenoler, vitaminer og mineraler. De er alle “den perfekte maten” for huden vår om sommeren.

Ansiktsmaske med bringebær for yngre hud

Puree en håndfull bringebær sammen med en spiseskje honning og masser forsiktig på ansiktet ditt. Vent 15-20 minutter. Vask av med lunkent vann. Masken virker rensende og glatt.

Pillemaske med blåbær eller med tyttebær

I en bolle, bland 1/4 kopp maismel, 2 ss purert blåbær eller tyttebær, 1 ss yoghurt og 2 ss honning. Påfør fruktblandingen på huden i ansiktet og masser forsiktig i ca 2-3 minutter. Skyll av med lunkent vann. Sørg for at huden din er ren og fuktig når du bruker masken. Bruk denne masken 1-2 ganger i uken.

lag ansiktsmaske selv modne kirsebær

Hvorfor er kirsebær så sunt for huden din??

  • rik på antioksidanter
  • antiseptisk effekt
  • lysende effekt
  • glatt ut de fine rynkene
  • gi huden glans og mykhet
  • inneholder vitamin A, C, E og K.
  • rik på betakaroten
  • høyt innhold av kalium, magnesium og jern

Hydrerende maske med kirsebær og honning

Mos 5-6 modne kirsebær sammen med 2 ss honning og bland godt. Påfør på renset ansikt og spaltning og vent i 15 minutter. Tørk deretter av med en klut som er dyppet i varmt vann og vask deretter av med kaldt vann. Denne ansiktsmasken virker foryngende, hydrerer i dybden, lyser nesten alle typer hudflekker og gir næring til huden ved å gjøre den mer elastisk og myk. Masken passer for alle hudtyper.

Ansiktsmaske fra pære

Lag ansiktsmaske selv høstfrukter pære

Til ansiktsmasken for pære trenger du en moden pære, 1/2 ts honning og 1 ts yoghurt. Skrell frukten og fjern delene av frøene. Del i små biter og purér dem. Bland inn honning og yoghurt og bland sammen. Påfør forsiktig og vask etter 15 minutter ansiktet med varmt og deretter kaldt vann.

Moden drue ansiktsmaske

Lag ansiktsmaske selv høstfruktdruer

Hjemmelaget ansiktsmaske med druer

Du trenger 1 kopp full av druer, 1 ts honning, 1 eggeplomme. Mos druene og tilsett honning og eggeplommer. Påfør blandingen på ren, fuktig hud og vask av ansiktet på 15 minutter. Denne masken er spesielt effektiv hvis du har tørr hud som har blitt stresset av kulde og sol.

Grapefrukt mot rynker

lag din egen ansiktsmaske mot rynker

Ansiktsmaske med grapefrukt

Press saften av en grapefrukthalvdel og tilsett 2 ss mel og 1 ss yoghurt. Rør blandingen. Hvis konsistensen er for rennende, kan du brette inn mer mel. Etter påføring, vent 10-15 minutter og skyll med lunkent vann. Gjør denne prosedyren en gang i uken.

Nærende fuktighet og vitamin E med en agurk ansiktsmaske

lag ansiktsmaske selv agurker

Allsidigheten til honning

lag honning ansiktsmaske selv

Hydrerende hudbehandling med honning

Denne ansiktsmasken er veldig gunstig for både tørr hud og moden, sliten hud. Du trenger 1 ts honning, 1 ts kokosmør og 1/4 moden avokado. Kokosmøret er en sterk hydratant og avokadoen er rik på vitamin E og derfor et ubestridt middel for stresset, sensitiv hud. Masser blandingen forsiktig på ansiktet ditt, og la øyesonen ligge utenfor. Etter 20-30 minutter, skyll av med varmt og deretter lunkent vann. Du kan fjerne den med en myk klut. Huden blir blank og myk.

Næringsrik ansiktsbehandling til høsten

lag ansiktsmaske selv gresskar

En vitamin C -bombe for ansiktet ditt

lag ansiktsmaske selv persille

Dronningen av frukt – også uunnværlig for huden din

lag ansiktsmaske selv modne epler

Lag eple ansiktsmaske selv

Riv 1 eple og tilsett 1 ts yoghurt og litt olivenolje. Påfør den jevne blandingen på ansiktet ditt. Etter 20 minutter, vask av med varmt vann og bruk deretter en nærende ansiktskrem. Vi anbefaler at du bruker en varm ansiktskompres før du påfører masken.

Modne tomater – perfekt for fet hud

lag ansiktsmaske selv tomater