Originale ideer til jul i stil 

Julestrømpene kan danne grunnlaget for din festlige dekorasjon eller gi den en flott finish. Uansett fungerer dette bra hvis du er strategisk forsiktig med å henge dem. Velg mønstre og temaer som er spesielt viktige for deg. Vi vil bare vekke kreativiteten din med følgende ideer og noen praktiske tips. Hold deg til det – noen ideer er veldig morsomme og originale!

En av de mest populære ideene til jul er julestrømpene

ideer til jul 2

Med et slikt utvalg ville det være godt å tilpasse julestrømpene 

ideer til jul 8

Ulike teksturer

Julestrømpene er ikke uten problemer i et minimalistisk design. De ser bare tradisjonelle ut, og lite kan endre seg på det. Men det er heller ikke umulig: For eksempel kan du bare lage julestrømper i en farge og gi litt variasjon med aksenter laget av koselige tekstiler.

Hvit, sølv, elfenben

La oss fortsette temaet med det minimalistiske juledesignet. Dette fungerer godt med hvite strømper fylt med julekuler i sølv og gull. Hvis de samsvarer med resten av dekorasjonen, lager du en stilig og moderne festlig design.

Eller lag dem selv 

ideer til jul 3

Morsomme pyntede julesokker

Hva synes du om julestrømpene med pomponger? Eller ville du heller ha rørt dem? Kanskje de burde ha på seg dyreprint eller til og med ansikter? Ta det mindre alvorlig. Bedre å holde barna i godt humør!

Initialer og inskripsjoner

Julestrømper ser flotte ut med personlige initialer. Du kan stille opp flere av disse og legge ved et brev til hver julesokk. På denne måten kan vi formidle et festlig motto som et budskap sammen.

Hvor tilstedeværende de er i ditt eget hjem, avhenger av hvor du henger dem

ideer til jul 4

Mønstrene fra favorittgenserne dine

Føler du deg alltid varm når du ser mønstrene på favorittgenseren din? Deretter kan du bruke disse på strømpene foran peisen. Du vil føle deg enda varmere og i gode hender enn før.

Krydre julestrømpene med egne hender

Har du ikke tid og energi til å sy julestrømper helt selv? Du kan sikkert pusle med noen detaljer, og det er nok for det skreddersydde, originale utseendet.

Et brev kan også brukes til å skille strømpene 

ideer til jul 5

Nøtteknekker og hjort

Nøtteknekker og hjort – på en eller annen måte forbinder vi disse symbolene med landet som Nicholas kommer fra. Julestrømpene med disse mønstrene vekker barnet i oss og dermed også den virkelig livlige forventningen til jul.

Julestrømper laget av lin

Lin er et flott stoff for alle som liker juleinteriørets vintage -stil. Å krydre det med rødbrune mønstre eller striper ville være passende.

Rett sted for strømpene

Rader med julesokker ser stilige og festlige ut. Men hvor skal du henge dem opp? Et sted de ser flotte ut, er på trapperekkverket. Andre egnede steder er de nøytralt utformede overflatene eller peishyllen.

Finn et individuelt uttrykk gjennom julesokkene

ideer til jul 6

Edle broderte julesokker

Vil du innrede en luksuriøs atmosfære med julestrømper? Ta et edelt stoff og broder det med gull- eller sølvfarge. Det hele skal stemme godt overens med atmosfæren.

Overraskende steder å henge

Tenk deg at du åpner garderoben tidlig på den kjølige morgenen og at det allerede henger en julestrømpe der? Det vekker deg og får deg i godt humør, ikke sant? Du kan oppnå denne effekten hvis du henger julestrømpene på originale steder, der rutinen ellers alltid råder.

ideer til jul 7

Skøyter

Er skøyter din favoritthobby? Da kan du bruke dette temaet som inspirasjon til julestrømpene! Det går også fantastisk godt i barnehagen!

Julestrømpene er ideer til jul som vekker assosiasjoner til varme, komfort og livsglede. Disse utfolder seg best når du velger et passende emne som ligger spesielt nær ditt hjerte. En av disse var allerede oppført?

Hekling, strikking, sying – alt er lov

ideer til jul 2

Fra vilkårlig til populær – et bredt spekter av mønstre er gledelig for øyet

ideer til jul 9

Eksperimenter med forskjellige fargekombinasjoner

ideer til jul 10

Fargerommet ser ut til å være uttrykksfull og full tone 

ideer til jul 11

Fremhev elegant den reduserte designen 

ideer til jul lein

Liker å rådføre seg med barna om fargene 

ideer til juleull

La grafiske mønstre delta i tråd med dagens trender 

ideer til juleull 2

Praktisk, bærekraftig, filt

ideer til håndlaget juleull

Fargerikt er barnevennlig 

ideer til juleull håndlaget filt

Selvfølgelig bør det også være noe elegant for firbeinte venner 

ideer til juleull håndlaget jutte

Et utfordrende spillerom for designere også 

ideer til juleull håndlaget jute 2

fargerike ideer til jul