Tusenvis av møbeldesignere og mange flere smarte møbelkjøpere rundt om i verden venter spent på den siste presentasjonen av Ikea -katalogen hvert år, og de har definitivt en god grunn til det. Det svenske møbelhandelsselskapet anses å være absolutt banebrytende og har med hell etablert seg i møbelmarkedet i årevis. Det er verdensledende innen møbelsalg og setter stadig tonen for det som snart vil være trendy når det gjelder møbler og tilbehør til hjemmet. Alle fans av det enkle, men stilige Scandi -designet kan hente mye inspirasjon fra den nye Ikea -katalogen 2019. Den er fylt til randen med nye produkter og vekker selvfølgelig stor interesse fra alle Ikea -kunder over hele verden. 2019 -versjonen av Ikea -katalogen ble nylig presentert på feiringen av selskapets 75 -årsjubileum og vil være tilgjengelig i Ikea -butikker og online fra 15. august.

Hurra! Den nye Ikea -katalogen 2019 er her!

Ikea katalog 2019

  • Hvorfor trenger du Ikea -katalogen??

Ikea -katalogen 2019 informerer og inspirerer møbelkjøpere, fordi Ikea -produkter utvilsomt har noen viktige plusser. På den ene siden er de alltid veldig praktiske og multifunksjonelle og enkle å bruke hjemme. På den annen side kommer de fra naturvennlig produksjon.

Hvis du vil leve bærekraftig, er du på rett sted på Ikea og kan finne det beste for de fire veggene dine og gjøre hverdagen din vakrere. Det er også noe som ikke bør undervurderes – Ikea -produkter tilbys tradisjonelt til rimelige priser. For få penger får du den høyeste kvaliteten på Ikea og kan gjøre drømmen om et komfortabelt hjem til virkelighet.

 Møbler og tilbehør fra Ikea -katalogen 2019 er vakre og naturlige å bli forelsket i.

Møbler og tilbehør å bli forelsket i, vakkert naturlig

  • En liten forsmak på Ikea -katalogen fra 2019

Vi i Freshideen -redaksjonen ønsker å gi deg, så vel som alle Ikea -fans over hele verden, en liten forsmak på de siste produktene fra den svenske møbelprodusenten. Gradvis -vaser i det første bildet ovenfor fortryller oss med sin enkle design og delikate pastellnyanser. Med den kan du dekorere enhver atmosfære perfekt og få den til å se stilig ut. Men se nå på de fantastiske putetrekkene, som også skårer med varme farger og håndvevde tekstiler. I det vedlagte bildegalleriet er det også de av fløyel som fungerer som aksenter på sofaen, sofaen eller sengen. I den nye Ikea-katalogen 2019 finner du også fargerike, stort sett stripete tepper og tepper, som blir til iøynefallende i rommet og gir romdesignen prikken over i’en..

I den nye Ikea -katalogen finner du også disse Sanela putetrekkene i fløyel i naturlige farger, som smaragdgrønt på bildet.

Ikea katalog 2019 Sanela putetrekk laget av fløyel naturlige farger smaragdgrønn

Stockholm sofa i marineblå – det beste høydepunktet i hver stue!

Ikea katalog 2019 Stockholm sofa i marineblått høydepunkt i stua

Som alltid er Ikea -møblene veldig komfortable og stilige. Stockholm -sofaen i marineblå og Vedbo lenestol laget av lyst tre kombinert med svart fløyelspolstring er ytterligere tegn på stil og kvalitet som ikke etterlater noe å ønske. Den polstrede krakken laget av pels Stockholm Ottoman er et flott sete og avrunder ethvert romdesign.

Vedbo lenestol – finnes i den nye Ikea -katalogen 2019!

 Ikea katalog 2019 Vedbo lenestol lett tre svart fløyel trekk

Stockholm Ottoman for flere sitteplasser og lagring hjemme.

Ikea Catalog Stockholm Ottoman Animal Print Fur Seating and Storage at Home

På Ikea er praktiske lagringsalternativer alltid topp prioritet. Det er nøyaktig det samme i den nye katalogen fra 2019 – rottingkurver, konsollbord og Besta -skjenken fascinerer med design og praktisk bruk. Det er plass til Fabrikör hjørnehylle i hver stue.

Hjørnehyllefabrikk fra Ikea -katalogen 2019

 Ikea katalog 2019 hjørnehyllefabrikk

Nytt tilbehør som sparer mye plass er også tilgjengelig på badet.

Ikea katalog 2019 ny baderoms tilbehørshylle laget av tre

Konklusjon: Snart vil du også kunne bla gjennom og lese gjennom den nye Ikea -katalogen 2019 side for side og oppdage mange stilige detaljer – fra håndvevde tekstiler til bred bruk av tre og rotting. Hvis du leter etter naturlig strukturerte aksenter og elementer som er klare til å montere, er Ikea det rette stedet for deg. Finn ut på stedet eller online hva som tilbys på Ikea!

 Praktiske bokser for oppbevaring

Ikea katalog 2019 praktiske esker for oppbevaring

Kvistbro oppbevaringsbord – lite sidebord tilbyr lagringsplass.

Ikea katalog 2019 lite tråds sidebord tilbyr lagringsplass

 Besta skuffeskap – elegant og praktisk på samme tid.

Ikea katalog Besta skuffeskap elegant og praktisk

Brönden teppe – håndvevd, fargerikt stripet teppe krydder interiøret.

Ikea katalog 2019 Brönden teppe håndvevd fargerikt stripet teppe

 Snidad kurv – en kurv laget av rotting i alle fall!

Ikea katalog 2019 snidad kurv en kurv laget av rotting

Varkrage -teppe til sengen

Ikea katalog 2019 Varkrage kasteteppe til sengen

Konsollbordet er alltid og overalt praktisk bruk.

Ikea katalog 2019 praktisk konsollbord finner god bruk

Et sett med tre rottingkurver for bedre lagringsplass

Ikea katalog 2019 sett tre kurver laget av rotting bedre lagringsalternativer

 Björksta veggmaleri med ramme

Ikea katalog 2019 Björksta veggmaleri med ramme

Johanne Throw – kasteteppet er ideelt for kjøligere kvelder

Ikea katalog Johanne Kasteteppe ideell for kjøligere kvelder