boblebad for innendørs minimalistisk

Plassbesparende boblebad for innendørs

Vil du skjemme deg bort litt? Et innendørs boblebad gir deg muligheten til å gjøre nettopp det. Boblebadene for innendørs bruk skal i prinsippet være ergonomiske og samtidig skrive seg fantastisk inn i den generelle designideen til rommet.

Atmosfæren på badet og innendørs boblebad

innendørs boblebad tregulv

Hva slags følelse vil du ha på et bad for å virkelig føle deg bra? Først og fremst må alt føles superhygienisk. Så hvis du velger et innendørs boblebad, bør du være sikker på at du også kan vedlikeholde det.

Vet du alt som hører med? Det er visse preparater, forebyggende prosedyrer, steriliseringsmetoder. Man må sjekke at dreneringssystemet er godt forberedt nok til denne utfordringen. Ellers kan du ha mange problemer. Ja, det høres litt mer komplekst ut! Men hvis du tenker på alle disse tingene på forhånd, er det kanskje ikke så vanskelig å vedlikeholde badestampen din etterpå. Da vil du selvfølgelig ha gleden av å nyte tiden din i denne.

Ikke glem at badestampen praktisk talt er et lite basseng på badet hjemme! Har virkelig kapasitet til å ta vare på det.

Av og til kan du gjøre det skikkelig romantisk

boblebad for innendørs hotellromantisk

Sikkerhet og badestamp

Et aspekt som noen ganger kan bli neglisjert er sikkerhet. Har du små barn hjemme? Er deres tilgang til boblebadet vist??

Hvordan er gulvet på badet ditt. Et boblebad betyr ofte også våte overflater. Er disse sikret mot risikoen for å skli. En enkelt ulykke hjemme kan få deg til å angre på å ha integrert boblebadet innendørs for livet.

Det siste vi vil nevne i denne forbindelse er den sikre avstanden fra bekken. Dette er absolutt obligatorisk hvis du vil unngå ulykker. Kan et innendørs boblebad integreres på badet ditt på en slik måte at du kan føle deg trygg i denne forbindelse? Kan du isolere anlegget godt nok??

Eksempler på hvordan du perfekt kan integrere innendørs boblebad

Har du nå vurdert din individuelle situasjon på badet etter alle faktorene? Du har bestemt deg for at du har de riktige forholdene for et innendørs boblebad?

Nå er det bare slik at du vil finne en passende modell. På den ene siden må det se veldig bra ut. I tillegg bør den skrive seg veldig godt inn i forholdene til ditt personlige bad.

Firkantet boblebad for innendørs bruk

innendørs boblebad

La oss ta en titt på disse flotte modellene. Takket være den kantede formen kan de også brukes i ganske små rom. Her har vi to flotte eksempler. I ett tilfelle har du svømmebassenget i hjørnet. I den andre har et område skilt av tre og i hjørnet av det er boblebadet.

Organisk boblebad

innendørs boblebad organisk form

Her har du et boblebad som har en flott organisk form. Slike modeller kan nesten alltid sømløst integreres i en mellomstor atmosfære. Hvor flott dette kan fungere kan ses av eksemplet her.

Enkel firkantet form over gulvet

boblebad for innendørs bruk, kantete og komfortable

Har mye plass på badet som føles litt tomt og kaldt. Da er kanskje en løsning med boblebad for innendørs bruk som denne absolutt egnet for deg. Den stikker litt over bakken. Men installasjonen er mye enklere. I mange tilfeller kan en slik løsning vise seg å være mye mer praktisk enn noen annen.

Flott innendørs badestampdesign

moderne innendørs boblebad

Her har du alle slags fasiliteter for boblebad som tilbyr den perfekte spa -opplevelsen. Med denne formen kan du sitte stille, men boblebadet tar ikke for mye plass i interiøret.

Boblebad i vindusnisjer

Noen boblebad kan også integreres i en vindusnisje som denne. Det var åpenbart viktig for noen her at du kan ligge lenge med et par drinker og kanskje bøker og nyte tiden. Vil du også være i denne damen??

Gjennomsiktig boblebaddesign for innendørs

ultramoderne innendørs boblebad

Fokuset her var på åpenhet. Boblebadet er utformet på en slik måte at det ikke påvirker badets generelle innredning i stor grad. Slik kommer den mørklagte, mystiske stemningen til sin rett. Takket være teksturene har lysene og andre dekorative gjenstander også en gunstig effekt på sjelen.

Jacuzzi i et privat treningsrom

boblebad for innendørs rundt system

For mange mennesker er den beste motivasjonen for å bo i treningsrommet muligheten til å dykke ned i vannet og bade etterpå. Føler du det samme? Her har utstyret vært begrenset til noen få ting som virkelig er effektive og som også tar liten plass. Du vet at det finnes treningsmaskiner som tilbyr variert trening, ikke sant? De vet at det er mange forskjellige øvelser du kan gjøre i badestampen, ikke sant??

Innendørs velvære og boblebad

boblebad for innendørs treningsstudio

Det kan sies at et boblebad i mange tilfeller er en investering i helse. Det er mange veldig travle mennesker som noen ganger må jobbe overtid på PCen i flere dager. Du kommer bare ikke til å gå til treningsstudioet i nærheten. Men samtidig kan det å skade helsen din skade å sitte i lange perioder. Fasiliteter som et innendørs boblebad kan lindre problemet. Fordi du kan gjøre lette øvelser der, noe som bidrar til en god velværefølelse. Og forbedre helsen din, selvfølgelig!

Et annet tips er de spesielle massasjeapparatene som også kan brukes i vannet. Du kan utføre mirakler i vanskelige timer. Den daglige pleien av neglene, samt prosedyrer mot cellulitter og andre ubehagelige fenomener kan fungere mye bedre der.

Videre kan du kombinere terapien av vannet med duftlysene i et slikt bad. Du kan også gjøre det enda morsommere å se den vakre utsikten fra et vindu. Alt dette er fordelene med et innendørs boblebad. Men som allerede nevnt ovenfor: Alt må være veldig godt organisert slik at du bare kan tilbringe hyggelige timer der.

Vil du integrere et boblebad i hjemmet ditt? Hvilken modell skal den være og hvor skal den være?

Boblebad med fantastisk utsikt

boblebad for innendørs balkongspeil

Metallblått som en aksent på badet

innendørs boblebad blå metallic

To er alltid morsommere

doble innendørs boblebad

En flott løsning rett ved vinduet

boblebad for innvendig hjørne metallisk grå

For romantiske purister

innendørs boblebad med gulvlampe

Frittstående med et viktoriansk preg

frittstående innendørs boblebad

Mer romantisk kunne det ikke vært

boblebad for innendørs stearinlys

Det kan også være mer sjenerøst

innendørs boblebad luksus

Futuristisk og elegant på samme tid

innendørs boblebad oval form

For Asia -fans

innendørs boblebad røde lykter

Jacuzzi og egen solarium, ikke verst!

boblebad for innendørs solarium

Et boblebad for turkise fans

boblebad for innendørs bruk turkis hvit

Minimalisme med en futuristisk teft

innendørs boblebad modell

Ren Zen -følelse

innendørs boblebad zen