I helgen feiret vi første advent, og bare fire uker fra nå kommer den store julen. Forhåpentligvis har du kommet i julestemning nå, ikke sant? Men hvis du ikke har det, har du fortsatt tid til å gjøre det. Og hvilken bedre måte å komme i stemning til advent enn med de riktige julelysene ute. Vi har allerede presentert deg gode ideer til julelysene dine innendørs i ditt eget hjem. I denne artikkelen presenterer vi flotte designalternativer for å få huset og hagen din til å skinne. Den festlige belysningen utenfor er et must for å overvinne vintermørket og den elendige stemningen som følger med. Mange eventyrlys, lysfigurer og lyse trær samt flotte fe -lysnett hjelper deg mye med dette prosjektet og lar husets fasade og forhagen skinne.

Fest dekorere busker og trær, vinduer og vegger og skap en festlig atmosfære som er varm og innbydende. Dusinvis av flotte designideer venter på å bli oppdaget!

 Dekorer hjemmet ditt med tusenvis av lys og skap en magisk atmosfære rundt huset!

Julelys utenfor huset og hagen

  • Hva inneholder det klassiske julelyset utenfor?

Uteområdet rundt huset har stort designpotensial. Gjør smart bruk av dette og spre julens magi utenfor! På avstand kan du se julelysene ute og umiddelbart tenke på de koselige timene med venner og familie som alle allerede har planlagt.

Den glade, festlige stemningen er smittsom og har en veldig positiv effekt på humøret vårt. Men hvordan kommer du dit? Her er svaret på det:

 Du kan lage et fancy utendørs lysshow!

Utendørs lysshow julelys

Sammenlignet med julelysene inne i huset, er denne litt mer uvanlig for hagen. Utenfor kan du dekorere på en veldig klassisk måte Fe lys å bruke. Disse er tilgjengelige i forskjellige lengder og selvfølgelig med forskjellige antall små lamper. Hvis du vil dekorere et større område og markere det visuelt, kan du gjøre det Nett av lys hengende. Du kan henge dette på en gren av et tre eller plassere det over en busk. Effekten vil bare være imponerende i begge tilfeller!

 Julens magi ute vil ikke ta slutt!

Julelys hus hage

 En glødende bjørnfigur foran husinngangen er et spesielt høydepunkt

Julelys ute og inne

Er veldig attraktive lysende figurer utenfor, de er et must i ethvert uteområde til jul. Dekorerer du gårdsplassen din med en julenisse eller foretrekker du og barna dine en snømann? Reinsdyr, slede eller små dverger, kaniner eller andre figurer er også veldig velkomne. De er flotte iøynefallende og senker uteområdet i festivalens magiske lys!

 De små hvite lampene skaper en festlig atmosfære ute!

Utendørs julelys

  • Hvilke områder kan visuelt fremheves utenfor med julelys??

I interiøret er det selvfølgelig mye lettere å dekorere, fordi du kan sette julelysene praktisk talt hvor som helst. Men det er ikke tilfellet utenfor. Derfor vil vi anbefale noen spesifikke steder der julelysene dine virker spesielt effektive ute. Selvfølgelig er dette nummer én Inngangsparti. Dekorer den med eventyrlys, lykter og store LED -lys, og velkommen dine venner og slektninger! Mange huseiere insisterer på sitt Hagestier å lyse selv om vinteren, noe som er helt riktig. Vi kjenner de beste eksemplene på julelys utenfor fra klassiske amerikanske julefilmer. I USA liker folk å dekorere det hele etter gammel tradisjon Husets fasade og forhagen og får dem til å skinne. Når du går forbi, kjenner du umiddelbart den festlige atmosfæren og forventningen til den kommende festivalen øker.

 

Et vinterunderland kan skapes med passende julelys utenfor

Julelys utenfor vinteren

  • Sikkerhet først! Hva bør du passe på med julelysene ute??

Uten tvil skaper vakre julelys utenfor helt spesielle visuelle effekter, og synet av dem er herlig. I ukene før julaften ønsker mange å la huset og utsiden skinne i lyset, men man bør være veldig forsiktig når man velger den dekorative utendørsbelysningen og deretter ta visse beslutninger under installasjonen sikkerhetsregler Følg. Dårlig isolasjon, feil plugger eller ødelagt plastbekledning kan være farlig. Vi anbefaler derfor at du stoler på kvalitetssikrede varer og unngår de billige produktene i lavprisutvalget. Hver utendørs julebelysning har et stempel. Les informasjonen der og finn ut mer om sikkerheten ved installasjonen. Produktene skal også være sprutsikre!

 Alle vil ha brannsikre julelys

Julelys

To ekstra tips til deg:

  • Hvis du bestemmer deg for å ha julelys ute, så velg dem med LED -lys! På denne måten kan du redusere strømregningen og slippe å bekymre deg for økt strømforbruk i hele førjulstiden. Moderne LED -lys er effektive og medfører ingen ekstra kostnader.
  • Det er for tiden julelys ute i forskjellige varme farger, men det hvite lyset forblir klassisk. Dette skaper en koselig julestemning og bringer unge og gamle i feststemning!

Vi ønsker å ønske deg det! Sørg for å ha passende julelys ute i den kontemplative sesongen, og opplev en vakker og uforglemmelig jul i lysets lys!

 Gjør husinngangen attraktiv og innbydende

Julelys utenfor inngangen til huset

 Attraktiv utendørs julelys kan gjøre underverker

 Utendørs julebelysning

 Evige symboler på jul, stjerner og snøfnugg, skinner som hverandre og setter dekorative aksenter utenfor

Skinnende stjerne

 Uker før julaften skinner det og glitrer foran hvert hus!

Overdreven julelys

 Følg sikkerhetsreglene under installasjonen og unngå stygge overraskelser i julen!

Julelys utenfor

 Du kan bruke dette lysspillet innendørs og utendørs og skape en WOW -effekt

Lek av lys

 Et lysnett setter hagegjerdet i rampelyset

attraktive julelys utenfor

Private hus og offentlige bygninger er festlig dekorert og opplyst til jul

dekorere lys til jul

 Reinsdyr er populære julesymboler, og når de står som lysfigurer, er de enda mer fortryllende enn vanlig …..

Julelys for ideer utenfor

Dekorer utsiden med lyse farger og flotte figurer!

Figurer julelys

 Disse fargerike lysballene viser deg veien hjem!

Julelys utenfor figurer

 Små varmhvite lamper kan skape visuelle effekter og gjøre blomsterpotter og busker interessante iøynefallende

Små varme hvite lamper skaper visuelle effekter

 Gavene er der allerede …..

Lys i julegaver

 La det glitre ute også, det er jul, den beste tiden på året!

Julelys utenfor ideer