“Stearinlys og en julelykt lyser julen opp. Klokker ringer nær og langt, fred skal være på jorden ”. Dette diktet av en ukjent forfatter uttrykker tydelig julens magiske sjarm. Vi forventer alle det utålmodig og håper på et bedre år, et år som er fullt av kjærlighet, varme og kos. Spesielt til årets jul ønsker vi også god helse og fred i verden. Festivalen for alle festivaler kommer snart, og vi vil feire den med stil. Med håp om at det nye året 2021 skal bli bedre, sunnere og lykkeligere enn det som nettopp er over. Du kan også velge disse fargene til julepynten hjemme, som perfekt gjenspeiler dine følelser og tanker. I denne forbindelse har vi valgt veldig klassiske designideer for en fortryllende julepynt i rødt og gull. I det følgende vil du finne ut hva akkurat denne fargeduoen symboliserer og hvordan du bruker den i dekorasjonen.

Julepynten i rødt og gull er klassisk …

Julepynt i rødt og gull klassisk juletrepynt baller anheng kranser sløyfer

 … og minner oss om de koselige vinterfestivalene i barndommen.

Julepynt i røde og gull store røde sløyfe baller girlander mange gaver under juletreet

Julepynt i rødt og gull: hvorfor er det tidløst og trendy på samme tid?

Rødt og gull er en flott tradisjonell fargekombinasjon til jul. Den lar hver julepynt skinne i sin klassiske glans. Samtidig er denne fargeduoen elegant og fantastisk og gleder unge og gamle like mye. Den tidløse sjarmen ligger i symbolikken til de to fargene. Rødt har alltid stått for kjærlighet og lidenskap. Denne ekstremt intense fargen utstråler varme og indre energi. Det lyser til og med! Ja, rødt fremkaller assosiasjoner til flammende ild og glør. Det er derfor rødt også regnes som fargen på jagerflyene. Det symboliserer også blod og dype lidenskapelige følelser. I denne forbindelse er rød fargen på elskere. Dette er gode grunner til at tradisjonell julepynt har blitt designet i rødt i århundrer. Kjærlighetsfargen passer fantastisk til enhver festlig design og står for menneskelig varme og sterk tiltrekning.

 Julepynt i rødt og gull – en uimotståelig fargekombinasjon!

Julepynt i rødt og gull en uimotståelig fargekombinasjon dekorativ vase i gangen overdådig pyntet til jul

Begge fargene er intense og gir mye glans og glamour til hvert julepyntkonsept.

Julepynt i rødt og gull vakkert juletrepynt store bue baller anheng kranser gylne aksenter

Rødt par perfekt med gull. Edelmetallets tidløse glans gir hver julepynt mer glamour og leken overdådighet. På grunn av sin varme glød er fargen gull et evig symbol for sol, lys og visdom. I tillegg er gull et statussymbol for rikdom og velstand. Den fortryller med sin glans og lar øynene våre skinne like varmt. Kort sagt, fargekombinasjonen rød og gull kan få enhver julepynt til å se klassisk og tidløs ut. Mange mennesker tiltrekkes av både intense farger og vil absolutt ha dem med i julesmykkene. Så det er ikke rart at denne fargekombinasjonen fortsatt er etterspurt og populær. Men vi viser deg om et øyeblikk hvordan du kan integrere rødt og gull i julepynten hjemme.

 Julepynten i rødt og gull er alltid iøynefallende.

Julepynt i rødt og gull, to juletrær ved siden av hverandre glamorøst dekorert

 Julen kan være så vakker hjemme!

Julepynt i rødt og gull juletre dekorert ved siden av peisen Julenissen støvler på mantelepiece mange gaver lys

Julepynt i rødt og gull juletre peis krans Julenissen støvler røde lys små grantrær laget av tre

Et juletre dekorert i rødt og gull er et ekte høydepunkt for hver julepynt

Det er ingen tvil om det, juletreet er den viktigste dekorasjonen i hvert hus i juletiden. Hvis du pynter den i rødt og gull, så har du et skikkelig blikkfang i rommet. Med matchende julepynt i rødt og gull fremstår treet klassisk elegant og stilig uten å virke overbelastet. Bruk dekorasjoner av gull og rødt juletre som baller med forskjellige mønstre, mange anheng og andre ornamenter. For eksempel kan du til og med spraye kongler i gull og bruke dem til å dekorere juletreet. Du kan også bruke røde og skinnende gullbuer til julepynten og kombinere dem med lys. Det røde og gullede juletrepynten kommer til sin rett på den frodige, grønne bakgrunnen til grangrenene. En gyllen, stjerneformet tretopp ville perfekt avrunde det dekorerte juletreet ditt og faktisk få det til å skinne. Du kan nesten ikke forestille deg en vakrere, glamorøs og effektiv julepynt.

 Rutete røde bånd gir dette juletreet prikken over i’en.

Julepynt i rødt og gull juletrepynt gir røde bånd prikken over i’en

En klassiker blant designalternativene til jul.

Julepynt i rødt og gull juletre overdådig dekorert, iøynefallende hvitt interiør

Vakker bordpynt fullfører julepynten i rødt og gull

Fargeduoen rød og gull gir ikke bare mye glans og glamour til juletrepyntene, den lar også borddekorasjonene dine skinne i julens magi. Det bringer også en tidløs eleganse til julebordet og inviterer deg til koselige timer ved bordet. Bare ta ut de vakreste rettene dine. Den kan for eksempel være laget av hvitt porselen med en gylden gul tallerkenkant. Dekorer den deretter med røde servietter og matchende bordkort til dine gjester. Gyllent bestikk ser veldig attraktivt ut ved denne anledningen. Legg så røde og hvite lys, grønne grangrener og noen pyntegjenstander i gull på festbordet. Her mener vi elegante lysestaker, vaser og Co. I tillegg til den røde fargen, ser de fantastiske ut og kan også gjøre appetitten din vaktere. Uansett skaper du en unik atmosfære på festmiddagen.

 Juleborddekorasjonen din kan være sublim og stilig.

Julepynt i rødt og gull festlig dekket bord rød duk fint porselen gullbelagt bestikk rødt lys

 Rutete buer og røde blomster pynter det fine serviset.

Julepynt i røde og gullrutete bånd røde blomster pryder de edle serviselysene gyldne aksenter blader

Den rutete duken er grunnlaget som alt julepynt kommer ut på.

Julepynt i rødt og gull festlig dekket bord rutet duk masse julepynt som bordpynt røde og hvite roser

Ytterligere tilbehør i rødt og gull for en glamorøs julepynt 

Når vi skriver om stilig julepynt i rødt og gull, kan vi ikke begrense oss til det vakkert dekorerte juletreet og det glamorøse bankettbordet. Designalternativene i rødt og gull til jul er faktisk uendelige. De inkluderer også kranser, kranser, sløyfer, baller og mange andre ornamenter i de to iøynefallende fargene. Du kan også bruke den til å dekorere inngangsdøren, trapperommet, peisen. Gjør julepynten din i luksuriøst rødt og gull og nyt festen med nære venner og familie.

Vi ønsker deg en god jul og lykke til i det nye året!

 Luksus i rødt og gull også ved bordet.

Julepynt i rødt og gull Borddekorasjon klassisk overdådig, slående stilig

 En hengende julepynt i rødt og gull.

Julepynt i rødt og gull Frodig julepynt henger fra lysekronen, mange furugrønne kjegler

Denne julekransen vil tiltrekke alles oppmerksomhet fra forbipasserende og naboer.

Julepynt i rødt og gull juletre peis krans Julenissen støvler røde lys små grantrær laget av tre

Skinnen gir deg et stort område å dekorere.

Julepynt i rødt og gull pynter rekkverket med krans av kranser

En klassisk fargeduo som står for luksus og rikdom.

Julepynt i rød og gull klassisk fargeduo står for luksus og rikdom

 God jul i rødt og gull!

Julepynt i rødt og gull juletre vakkert dekorert i hjørnet ved siden av peisen intense farger

Julepynt i rødt og gull juletre prydet i hjørnet ved siden av peisen